Komentari

mindbuilding.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • fanny

    Ja ga nemam, ali darling ima visoke trigliceride, koje je prije desetak godina posve slučajno otkrio. Sva sreća da ima dobrog liječnika opće medicine, koji ga nije liječio naprečac. Kako zdravo jedemo, bilo mu je to čudno, pa je nekoliko puta ponavljao krvnu pretragu. I ustanovio da ima prirodno povišene trigliceride. Nije mu dao tablete, povremeno pije omega 3 i jabučni ocat razrijeđen vodom. Interesantno, visoke trigliceride ima stalno na istoj razini, iako povišene. Da je krenuo s lijekovima, nasilno bi ih snizio i imao više problema...

    Za TV 1000 - link, odeš i snimiš program za cijeli tjedan

    TV1000

    avatar

    31.08.2011. (15:21)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    već drugi post odkad si se vratila...drago mi je da is opet tu,
    nedostajala si : )

    veliki pozdrav iz vrele galaksije dugave : )

    avatar

    31.08.2011. (19:21)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    zaboravih se potpisati da se ne zbuniš

    nihonkichigai : )

    avatar

    31.08.2011. (19:22)    -   -   -   -  

  • NF

    eh, tko će ga više znati

    avatar

    31.08.2011. (20:09)    -   -   -   -  

  • mi rastemo

    hvala na lijepom komentaru kod mene :-)))
    Ovaj post je uistinu zanimljiv. Nekada sam nešto već načula na tu temu, da loš kolesterol zapravo i nije baš toliko loš nego je sve napuhala farmaceutsja industrija, međutim nikada to nisam pažljivo slušala niti proučavala jer na sreću nemam problema s tim (bar za sada). Međutim, ne znam što bi ni kako bi da mi je situacija takva da liječnik propiše tablete, a s druge strane pročitam ovakve info.... zeznuto. Veliki pozdrav!

    avatar

    31.08.2011. (23:54)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Poznajem dosta ljudi koji, uslijed te antikolesterolske kampanje koja goooodinama vlada svijetom, svaki put gadljivo frkću nosom kada od mene traže recept za neki kolač ili jelo, a u kojem se ponekad zalomi i jaje, tj. žumanjak. Kao, to je puno kolesterola i oni to neće jesti. Jasno mi je ako netko ne jede sirova jaja (ne jedem ni ja), ali bojati se kolesterola kao samoga vraga i širiti paniku, a istodobno, primjerice, piti hektolitre Coca Cole ili svakodnevno jesti bijelobrašnaste proizvode iz Mlinara , to mi je izvan svake pameti. :)

    avatar

    01.09.2011. (11:01)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Kao što si rekla u prosšlom postu (koji nisam ni stigla komentirati) treba sačuvati zdrav razum i pokušati iz sve te sile informacija i savjeta odlučiti se za one koji će nam činiti dobro i okrenuti se natrag prirodi...
    nače, već sam nekoliko puta skretala pažnju na slično pa me baš veseli što ćeš pisati o tome :))) Pozzz i drago mi je da si opet tu! :)))

    avatar

    01.09.2011. (23:31)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    nice2CU:)))

    avatar

    02.09.2011. (00:53)    -   -   -   -  

  • bastet

    Suncokretica - Drago mi je da ti se sviđa moj budući odabir tema. Nije baš uobičajeno... ali sam osjetila obvezu da širim dalje ove informacije koje posjedujem jer u pitanju su jako bitne stvari. Ako ne i najbitnije! Jer što nam je zapravo u životu važnije od zdravlja?!

    avatar

    02.09.2011. (12:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...