Komentari

toxycat.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • rebeka misli ozbiljno

    popisu još jedino nedostaju konobari :D

    avatar

    29.08.2011. (12:29)    -   -   -   -  

  • obadzo

    ...e otkad ja tebi mislim dat, mislin kompliment...al' kako cu ovako javno da svi vide!!!:-)))
    ...lip pozdrav!

    avatar

    29.08.2011. (12:54)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Ocito si tip koji ima ono nesto...
    Zastitari, policajci, a ostale uniforme?

    avatar

    29.08.2011. (12:58)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Meni se najviše upucavaju penzići (baš su mi simpatični), a u zadnje vrijeme i prodavač iz pekarnice. A ovo sa uvlačenjem trbuha je zanimljivo, nisam to do sada primjećivala, ali baš ću obratiti pažnju!

    avatar

    29.08.2011. (13:18)    -   -   -   -  

  • Gilda

    ...a pa Toxy i ovo sam morala dočekati napokon na tvom blogu..zašto morala? zato što mislim da ti se to svakodnevno desi tokom dana..tokom tvog puta po gradu..mjestima na koje moraš ići..proći..pa ja nisam tip da se hvalim pa i neću..(ni ti se nisi hvalila) ti si to odlično napisala naravno sa svojon dozom humora koji ne dozvoljava da te prikaže kao umišljenu i svjesnu toliko sebe..koliko te prikazuje da si svjesna prvo okoline pa onda tek sebe doista onako kako i ja nekako osjetim...moram ti priznat da sada u ovim godinama kad sam pronašla svoj stil odijevanja...svega skupa životnog iskustva i zadovoljstva samom sobom otada primam i više komplimenata od strane reći ću muškog svita...žene to ipak rade pogledom i suptilnije...ali vidiš nisam nikad primjetila da uvlače trbuh hahahahah primjetila sam da gledaju dugim pogledom da ih primjetim...neki skrivećki..neki se obrate, neki čak i taknu ...kao slučajno.....jer isprsit grudi i uvući malo trbuh to je moj dio improvizacije (ajme zaustavit dah na ovoj vrućini ajme)..hahahha pa ne smijem razočarat...a nekad je Toxy tako naporno želit izgledat uvijek najbolje što mogu...baš je :))))

    avatar

    29.08.2011. (13:26)    -   -   -   -  

  • Šima

    više gledam tko je dao kompliment, nego kako ga je sročio

    avatar

    29.08.2011. (15:21)    -   -   -   -  

  • vila

    Neke žene jednostavno šire energiju u svim svjetovima - kako realnom tako i virtualnom, a ta energija ne može proći nezamijećena...:) Gilda je napisala tako lijep osvrt na tvoj blog da nemam što dodati, a ovo s uvlačenjem trbuha je fenomenalno:))))))))

    avatar

    29.08.2011. (16:34)    -   -   -   -  

  • Kolekcionar

    a sto je s bijelim kutama?

    avatar

    29.08.2011. (17:38)    -   -   -   -  

  • Lavica

    ja volim kad mi se upucavaju,pogotovo ovo zadnje vrijeme heheh.
    Ali mudrica sam i ja heh.
    Odličan post !

    avatar

    29.08.2011. (17:43)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ rebeca mmmmm zapravo popisu fale Mesari :)) ne šalim se. A konobari češće bace neku šalu :)

    @ haha obadzo :)) ma komplimenti mojoj spisateljskoj sposobnosti, u ovim godinama, su najcjenjeniji :)

    @ ;) sredovječni.. i ostale !

    @ Teobalda :)) pekar, mesar i doktor, to su sukladno godinama i vremenu u kojem živimo idealni "namigivači" :)))))

    @ Gilda :) istina je valjda stvarno u tome da nije riječ o "lakoći" žene, nego u lakoći energije koja okružuje žene koje nisu ljute ili nisu samih sebe site.. ne znam točnije objasniti, nego onako: primjetiš svijet oko sebe i svijet primjeti tebe :) ili kako bi netko rekao, sva si vražja ! :)))
    Ne mora se izgledati najbolje, dovoljno je izgledati zadovoljno samom sobom :)

    @ Šima istina, ali ja ih ne znam primati kad su sročeni, zbunjuju me jer zahtjevaju odgovor... draži su mi oni kod kojih se mogu samo nasmiješiti i bubnuti nešto šaljivo :)

    @ vilo :))) eto, a baš pišem o energiji..isto mislimo.. i o tome i o Gildinom komentaru :)
    a bogme i o stomačićima :)))))))))) 100 cat-stomaćić hahhahahhah

    avatar

    29.08.2011. (17:51)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ kolekcionar.. nisam baš dolazila u dodir s njima (hvala Bogu) ali jedan ortoped je bio mmmmmm, opak :D

    @ Julija :)))))) pročitala sam ti post, pa ti vjerujem ženo totalno!!! :))) hvala :)

    avatar

    29.08.2011. (17:54)    -   -   -   -  

  • hannah

    Ha,ha,ha,ha, i meni je smišno kad uvlače drob, isprse se i glume kavalire.
    Iako znaš da sigurno nisu takvi s vlastitom ženom - da ne bi ispali papučari :)))

    avatar

    29.08.2011. (19:00)    -   -   -   -  

  • golden age

    vidiš u životu sam radio na baušteli, vozim sve osim autobusa, bio sam body guard... a sad pišem blog ... i uvukao bih sad trbuh ali mi se pupak zalijepio za 7. kralježak... nisam blago femeniziran... jbtga ne pada mi niki virtualni kompliment prid ovim sučeljem :)

    avatar

    29.08.2011. (19:01)    -   -   -   -  

  • UterusBicornis

    Dok sam još bila jako mala, prvi razred srednje tako nekako...bili su ti jedni šljakeri...sjećam se i imena firme...i onda je moja malo starija prijateljica rekla.."nema veze koliko ti je to odbojno, to je kompliment, a kompliment je uvijek kompliment!" Tako sam ja to prihvatila, pa su me zavodili smetlari..a ja bih decentno se smješkala i kimnula glavom, debeli taksisti- zahvaljivala ljubazno na popustu, šoferi i ina zanimanja...to se nastavilo do danas, ne zato što sam rasna ljepotica nego baš iz ovog razloga o kojemu ti govoriš. Nekako su mi u najtoplijem sjećanju (i sad mi malo toplo kad pomislim...) ostala sjećanja na upucavanja momaka s Tehničkog fakulteta...al tada sam bila baš mlada, mala Cica-Pica...joj..hoće li se meni ikada itko više upucavati nakon što mi razrežu spolovilo,dobijem 150 kila i budem gurala kolica? Probably not. Šaljem ti pozdrave, iako nisi odgovorila na moje pitanje, a lijepo sam te pitala da li ćeš mi bit zamjenska mama ako dođem u Split...buhuhuhu...

    avatar

    29.08.2011. (19:34)    -   -   -   -  

  • smotani

    ap lijepo je kad te primjete :))) i ne, nije istina da je to uvijek upucavanje...jednostavno, postoje žene koje svojim prolazom uvijek mogu izvuči neki kompliment.... zapažene su baš zato što zrače nekom posebnom energijom ;) iako nisam tip koji će na glas izreći kompliment ali radoću ga podijeliti sa svojim mislima i nekim bliskim ako je u blizini;))))
    a trbuh...pa nemam više kaj ni uvuči:))))))))))

    avatar

    29.08.2011. (20:07)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Ha, odlično veli Rebeka baš sam misla - kad će konobari, a ono kraj. Al dobro, blog ima mjesta, još stigneš i to napisat. Usput, oooodličan ti je komentar kod Sajma taštine, kratko i jasno, mislim na onaj na njegovom najfriškijem postu.

    avatar

    29.08.2011. (20:48)    -   -   -   -  

  • Otok

    I meni se upucava ta kategorija, ali posebno su na mene slabi stariji muškarci od čega me groza hvata... ali sam skužila o čemu se radi, imam obline iz njihovog vremena, na meni se jasno vidi da sam žensko. Ipak još se držim onih rockerski upucavanja, nije da ću moći još predugo, a i tako su mi fora! ;))

    avatar

    29.08.2011. (22:20)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ hannah :))) vlastita žena služi za to da se opuste :))))

    @ mcmlx :) pa moš npr. reć' da mi je lipa na kućica gore i pitat jel ima jedno misto viška za blogera :))))

    @ UterusBicornis hahah pa nećeš do 150 :)) ako budeš ja ću kao zamjenska mama čuvati maloga/malu dok ti u teretani ispuštaš dušu :)))))))

    @ :))) smotani ..pa kažem ja nisu sve upucavanja ;) nešto je naprosto šteta neizgovoriti :)))

    @ sekasmith, pa nekako me nisu nikad "salijetali" konobari.. ne znam zašto..ali kako rekoh, zaboravila sam mesare, oni su mi nekako skloni :))

    @ hahhaha otok, nisam postavila dobnu granicu ;) događa se i meni, ali kako rekoh, ako su "štagod da jesu" ne znači da su slijepi :))))))

    avatar

    29.08.2011. (23:21)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Pisala sam svojedobno o tome i zapitala se istu stvar kao i ti - treba li se žena nakon takvih komplimenata (od strane muškaraca koji inače nisu njezin tip) osjećati dobro ili se upitati koliko su komplimenti vjerodostojni? Došla sam do zaključka da to svakoj ženi godi, neovisno od koga je kompliment došao (osim ako osjetimo da je neiskren ili koristoljubiv) jer svaka ona koja kaže da joj to nimalo ne podiže ego, laže. Dokaz tome su situacije u kojima u skupini od više žena jedna pobere kompliment od bauštelca, druga će se zasigurno u sebi pitati zašto ga nije dobila i ona, kolikogod joj bauštelac ne bio napet. Klasična ženska taština. E sad, druga stvar je reakcija na takve komplimente. Ja osobno smatram ih neukusnima, unatoč svemu, i pravim se da ne čujem, a tip muškarca koji me može provući zasigurno nije onaj koji ih ženama dijeli šakom i kapom, već muškarac koji je samozatajan, ima visoke i kvalitetne kriterije i neće podilaziti svakoj suknji u svojoj blizini. :)

    avatar

    30.08.2011. (11:15)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ kinky pa što ja znam... kompliment je kompliment ma tko ga rekao ili pokazao na neki način, ako govorimo o komplimentima "u prolazu".. jer pri takvim situacijama teško je imati kriterije bilo kakve vrste osim vizualnih.... komplimenti koji nastaju iz razgovora su druga stvar, to je već svjesno i razmišljajući, za razliku od nagona ...

    avatar

    30.08.2011. (11:52)    -   -   -   -  

  • SeDmA

    ..sasvim sigurno mogu reći da su koplimenti što ženama godi ..
    makoliko oni bezazleni bili ..

    .. a to sa trbuhom, definitivno je dobar .. :-)))
    ..no znamo li mi ih primat? ..
    ..a s druge strane , znamo li ih dati?

    avatar

    30.08.2011. (12:59)    -   -   -   -  

  • Šmrika

    Otrove, otrove kompliment je kompliment je, ali da se pališ na bauštelce, zar je dotle došlo. Haha seksaš se sa zakonitim i misliš na bauštelca i mašta radi sto na sat. Mmmmmmmmmmmmmmmmm što kaže jedna munjenikosica :)))))))))))))))))))))))

    avatar

    31.08.2011. (07:22)    -   -   -   -  

  • madeleine

    da mi se upucavalo toliko mladih frajera dok sam bila u njihovim godinama, ne bi tada znala što ću od sreće!
    mislim da to njima dođe onak ko vježba, da se malo ispraksiraju u situaciji iz koje posve sigurno ne može ništa biti (uz, naravno napomenu da ipak predmet vježbe treba biti jedna posve dobrodržeća tetka)
    al mi je svejedno presimpatično ... i ego-hranjivo ;-))))

    avatar

    31.08.2011. (10:43)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    @ sedma :) a je pitanje kako primiti kompliment i znamo li ga dati? Ni u prvom ni u drugom baš nisam nešto "jaka" ..

    @ Šmrika , hahha dakuće sam :) uvik je dobro misliti na bauštelce , zbog poradi kacige, jer se ne moraš mučiti zamišljanjem face, skoncentriraš se na bitan dio... čekić npr. ili ono čime se zavidaje ;)

    @ 30 sa 10 :)) poklonjenom komplimentu se ne gleda u zube hahahhah :) ego-hranjivo, dakako!

    avatar

    31.08.2011. (11:16)    -   -   -   -  

  • M.Split

    ahaa sad znan zašto mi se jutros štucalo ;)

    es vid'la ča je komplimenat el.. ono munjenikosica.. ča sve radi mašta aaaaaa

    ma ja to samo zamišljam :)))

    avatar

    31.08.2011. (12:00)    -   -   -   -  

učitavam...