Komentari

spisak-razloga.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Alexis

    Tako mi je čudno čitati o Zooey u postovima. Čudan osjećaj u trbuhu, jako čudan :)

    avatar

    26.08.2011. (17:31)    -   -   -   -  

  • Frances.

    Moram priznati da mi je bilo poprilično teško čitati ovaj ulomak bez povremene navale smijeha. Ah. :D

    Nego, bilo me je sramota jer si me opet uhvatila na istom mjestu - opet sam pomislila da se otišla naći s Robertom. I opet sam se iznenadila kad sam shvatila da se ipak našla s Andreiom.
    Ustvari, ponajviše sam se iznenadila kada sam vidjela da si ipak odlučila Zooey spojiti s Andreiom. Doduše, o Andreiu se ne saznaje puno (osim da je narcisoidan do bola) pa ne mogu procijeniti je li uistinu dobar za Zooey ili ne (ako imamo istu predodžbu o Zooey, vjerojatno bi nam se i mišljenja poklapala kada bih dobila konačnu sliku o njemu), ali mi je u svakom slučaju njen lik bolji izbor od koga god da je bio u samom početku. Dalila, mislim.

    I da, primijetila sam da je Dylan izrazito hladan lik. Opet, to vjerojatno ima veze s time što Dylan kakvu sam ja zamislila i Dylan o kakvoj ti pišeš nemaju istu osobnost, ali u svakom slučaju je zanimljivo čitati o tome kako ju ti vidiš.

    Robert mi se zasad ne sviđa. Ima tu potrebu biti viđen i biti tražen, poželjan, u centru pažnje i to me odbija. Ali, ovo je tek početak, stignem promijeniti mišljenje. U svakom slučaju zasad ne spajam njega i Dylan.

    I moram se osvrnuti na još jednu stvar.
    Frances je promrmljala nešto što je zvučalo kao „Žuto! Fred, žuto je!“
    I nakon dvije godine mi je rečenica urnebesno smiješna, a Frances tako dobro sažeta u tom dijelu. Buškica moja. :D

    avatar

    26.08.2011. (20:13)    -   -   -   -  

  • Ilse.

    Pročitala sam, ali nisam sada u stanju za dobar komentar :)

    avatar

    27.08.2011. (00:48)    -   -   -   -  

  • Ilse.

    Sada kada razmislim, možda bi bilo bolje da jesam pila. Ovako mi propade čitavih pet maraka i dobitak od nekih petnaest puta toliko. Posljednji puta da sam igrala na broj golova, definitivno! Vidiš, još nisam preboljela xD

    Nego, post. Prvo, ugodno sam iznenađena činjenicom da sam ga uopće dočekala. Mislila sam da ćeš odustati. Nekih detalja se i sjećam, mada mutno, tako da ne mogu baš procijeniti koje si dijelove dodala, a koje samo prepravila. Ali sviđa mi se.

    Dalje, iznenadila me je vlastita glupost. Bila sam uvjerena da se ide naći sa Robertom. Uvjerena. I onda ja tvrdim da imam odlično pamćenje! Katastrofa. Ali nemam ništa protiv Andreia. Iako mi je prva asocijacija na njega Andrei Arshavin :D Koliko se sjećam, neki presexy plavušan ga je predstavljao na starom blogu. Alex Pettyfer, je l’? xD Padam na plavušane, jbg. Zato mislim da mi se Andrei sviđao i u prvoj verziji. Naravno, ne bih nikada mogla biti u vezi sa takvim tipom, ali kao prijatelj bi mi bio sasvim dobar. Imam takvih koliko hoćeš. I baš si dobro dočarala odnos između Dylan (ili da kažem Dyli? :P) i njega. Pašu si. Što Tonka reče, ona je hladna, pomalo arogantna i, koliko vidim, tvrdoglava kao mazga. I počinje mi biti draga zbog toga, iako sam si prije one dvije godine obećala da ju neću zavoljeti iz principa. Valjda sam bila ljuta zbog Roxy ili Audrey, tko će mi znati xD Uglavnom, zbog osobina koje sam maločas navela, ona se na polju prijateljskih odnosa slaže sa Andreiem i vjerojatno bi se isto tako slagala s Robertom (koji se u mojoj glavi ne razlikuje previše, osim što možda nije toliki ženskaroš), samo da nije zaljubljena u njega.

    Kad smo već kod parova, Zooey i Andrei bi bili onaj pravi bitanga i princeza par. Mislim da bi on mogao biti dobar prema njoj – ono što je rekao to pokazuje. Ne želi ju povrijediti. Otkad je okorjele ženskaroše briga hoće li nekoga povrijediti? Očito da mu je Zooey posebna, zato što mu je prijateljica, ili zato što je Dylanina prijateljica. A možda je i zaljubljen u nju, mada sumnjam. Takvi se obično teško zaljube, ali kada im se jednom desi, onda postaju gori i od štrebera koji provode večeri uz paket maramica i francuske romantične filmove. Dokazano.

    Inače, Zooey mi je možda i najdraži lik. Nisi puno pisala o njoj, ali mi se ono što si spomenula – plus, ono što ja imam u glavi i detalji iz Francesine priče – jako svidjelo. Njih su tri – Zooey, Frances i Dylan – odlična ekipa.

    A ovo „Žuto, Fred! Žuto je!“ je oduvijek bilo epic. Frances kao Frances. Što reći? :D

    Jedina zamjerka na cijeli post su te vražje cigarete. Od toliko magičnih stvari na tlu Hogwartsa koje se mogu opisivati, ti ideš opisivati cigarete. Bezjački proizvod! :P

    I tako... sad mi se opet piše hpff. I mama me izvukla iz kreveta u zoru (s obzirom da liježem u tri ujutru, ovo je još zora) da idemo u kupnju, pa mi mozak radi na vrlo čudan način. Ako naiđeš na kakve gluposti u komentaru, pripiši ih tome.

    Žurim sada. Pozdrav ostavljam, Dyli :)

    avatar

    27.08.2011. (09:36)    -   -   -   -  

  • Ilse.

    Novo :P

    avatar

    28.08.2011. (13:49)    -   -   -   -  

  • Frances.

    Novo. :D

    avatar

    31.08.2011. (17:16)    -   -   -   -  

  • Miris marelica

    Daj piši nešto novo, nema mi baš previše smisla komentirati nešto što sam već komentirala :/

    avatar

    01.09.2011. (12:26)    -   -   -   -  

  • Miris marelica

    Onda piši nešto drugo, a ne Hpff :)

    avatar

    01.09.2011. (23:18)    -   -   -   -  

  • Frances.

    Ljenčino lijena, imam novo. :P

    avatar

    10.09.2011. (14:12)    -   -   -   -  

  • Frances.

    Prihvaćam odustajanje ako se udostojiš pristojno mi komentirati ono što si propustila. :P Ustvari, ne prihvaćam čak ni kad to napraviš, izdajico mala!

    avatar

    10.09.2011. (16:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...