Komentari

zakk.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • nic.

    Pičko. Samo ti prigovaraj i dalje. -.-'

    Probat ću ovo komentirat bez bijesa koji me trenutno grebe po mozgu.

    Dobro. Dakle. Prvi puta si ovdje. I toliko ti dugo treba da shvatiš jednostavne upute. *a! -.-'*. Ali, da. Dobro. Prvi puta si ovdje i nisi još upoznao ovaj svijet i sve. Ali pisanje, pisanje ti ide. I to jako dobro. Očito sam ja imala utjecaja! xD. Mislim. Barem na to da počneš pisat po papiru. Ili wordu. A ne samo po glavi.

    Iako je ovo tek uvod, nekako si ga smjestio na pravo mjesto. Nema onih tipičnih 'jej, evo nas u kupeu, jej idemo u Hogwarts' uvoda. Iako su mi oni strašno simpatični i osjećam se nostalgično dok ih čitam, ovo je nešto sasvim novo. Mislim, barem ovaj način uvoda u neku radnju. I taj Zakkov djed zvuči veoma... Zanimljivo. xD. Nekako, najblaže rečeno.

    Nekako se čini baš kao da imaš iskustva sa pričama. Iako ja znam da nemaš. I čini mi se da će ovo biti dobro. Iako ti sumnjaš.

    Vidjet ćeš.

    p a p a :*

    P. S.: Sad bi ti kresala sve po spisku na mobitel, da ne pišem ovo. -.-'.

    avatar

    26.08.2011. (01:51)    -   -   -   -  

  • nic.

    I taj mi je dizajn skroz. Sexi. xD

    avatar

    26.08.2011. (01:53)    -   -   -   -  

  • Rory Lockhart

    oh, kolega početnik! baš mi je drago da sam naletila na tebe :)))) meni se sviđa početak. odmah smo dobili uvid u zakkovu obitelj, životnu situaciju, prošlost, budućnost...sve je tu. dugo čitam hpff blogove i ti si jedan od rijetkih momaka koji su se okušali u tome. dobro ti ide, samo pripazi na pravopis i gramatiku ;)

    avatar

    26.08.2011. (17:24)    -   -   -   -  

  • April

    Nic je u blockquote stavila tvoj link, a kako si jedan od rijetkih muških to se ne može propustiti.

    Reče Nic da si novi ovdje i da ti je sve čudno možda, no imaš dara za pisanje. I poneke gramatički netočne riječi te imenice koje mogu bez problema biti zamijenjene zamjenicom, ali nema veze; sve se to riješi kroz vrijeme. :)

    Ovo nije tipičan uvod. Još se nisam susrela s pričom u kojoj su roditelji zabranili odlazak u Hogwarts vlastitom dijetetu. Smatram to glupim potezom, pogotovo zbog toga što sada žele da ide. Nejasni su i nepromišljeni. No, njegov djed mi se sviđa i koliko god puta bio mag, zainteresirao me i drag je.

    To je za sada to. Nadam se da ćeš javljati za novo.

    Pozdrave ostavljam.

    avatar

    26.08.2011. (19:54)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Nekako ću si dati za pravo vjerovati da ćeš shvatiti tko sam i bez predstavljanja. :)

    Pisanje ti definitivno ide i ne znam kad sam posljednji put naletio na nekog ovako talentiranog tko nema iza sebe barem malo pisanja, a ako je istina ovo što Nic kaže, ti si dosad pisao samo u svom umu.

    Tako je razmišljao petnaestogodišnji dječak Zakk Snowbell, unuk bivšeg crnog maga Warrena Whitea.

    Ovo bih definitivno smjestio u najzbunjujuće rečenice u postu. Ako je on unuk bivšeg crnog maga... onda je taj crni mag ovaj djed iz posta? Ili njegov drugi djed? Jer, ako je ovaj djed u pitanju, najlogičnije bi mi bilo da je ili mrtav ili u Azkabanu jer... crni mag na slobodi? :S

    Jako dobro isplaniran početak, imaš temelj u ovoj njegovoj prošlosti i mnogo slobodnog prostora u manevriranju u budućoj radnji.

    P.S. zlatne i crvene iskre? Nešto tu smrdi na Gryffindor. :D

    avatar

    28.08.2011. (17:59)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    novo.

    avatar

    29.08.2011. (15:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...