Komentari

nataly1985.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mladen

    Koliko vidim, kreće se s raznih polaznih točaka. o je tako kod svega živoga. Muško ganja žensko. To je prirodna potreba. Nagon.
    Žensko ima majčinske potrebe i više skrbi.
    Ljudi svašta nazivaju ljubavlju, pa tako i zaljubljivanjem.
    Zrele osobe imaju osjećaj odgovornosti i nastoje razumijevati stanja u sebi. Neki, nažalost, to nikada ne dostignu i ostanu neodgovorni. Pozdrav ... :)

    avatar

    24.08.2011. (15:11)    -   -   -   -  

  • Brianna

    A meni se uvijek činilo kako su žene te koje su spremne i planine pomicat zbog muškarca, upravo na taj prvi pogled. Nekako ne mogu zamislit da se toliki postotak muškaraca može zaljubit na prvi pogled

    avatar

    24.08.2011. (16:19)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    djevojke se mozda i zaljubljuju na prvi pogled do odredjene godine, kasnije sto su starije to s razumnije, kod muskih to i nie bas slucaj

    avatar

    25.08.2011. (02:53)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Hmmmm....pa zapravo je u komentarima istaknuta muško-ženska razlika, jedna od njih. Ljubav i odgovornost uopće nemaju nužno veze s muške točke gledišta, većinom, doduše niti kod manjeg dijela žena, puno manjeg! Ljubav nema nikakve veze s čuvenih 10 ženskih prioriteta koje ste u stanju izrecitirati i naglo probuđeni usred noći. Ona se tek može poklopiti s primjerkom koji ih približno ispunjava. Ali velika je opsjena, laž, kako ljubav raste s ispunjavanjem tih kriterija. Ne, nego ste je vi u stanju, bar znatno češće od muškarca, kontrolirati, ne dopustiti joj da se razmaše u nepovoljnim praktičnim okolnostima. Dok muškarci puno manje očekuju od žene unaprijed, pa nam je lakše prepustiti se, dopustiti vremenu da presudi. Teoretski, drugim riječima, muškarcu "odgovara" znatno veći postotak žena, nego li je to obratno!

    avatar

    28.08.2011. (13:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...