Komentari

blackenslostdreams.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • poison ivy

    Naravno da će samoća biti poražena! Ako ti ja to govorim, onda znaš da je tako xD
    Ne odbacuj taj svoj, kako ga ti voliš zvati, šugavi život!! Tek to nema smisla.
    I ne, to nisi stari ti, ti si sada netko drugačiji, promijenio si se vjetovao ti u to ili ne. To što nas vjetar ponekad odnese na neke stare puteljke koji sliče nekima iz prošlosti, navodi nas na stvari koje smo prije radili, to ne znači da smo to "stari mi". Ne, ti si drugačiji, samo se moraš uvjerit u to.
    Uostalom, zašto se vraćati u neka stara stanja, ako znaš da su ona tad bila fail? Zar ćeš ponavljati iste greške, iste gluposti? Nemoj....potrudi se, dovoljno si jak da izdržiš, da stisneš zube i izdržiš. Piši ti i dalje, slušaj što god hoćeš ali ne diži ruku na sebe, ne pretjeruj s alkoholom. Primjećujem tvoje statuse, svaki dan nova pijanka. Vrtiš se u krug, ali to ne znači da ne možeš naći izlaz iz te kolotečine. Možeš. Postoji izlaz u tom tvom navodno šugavom životu, samo ga TI moraš postati svjestan i uočiti ga, a znam da hoćeš kad -tad. Ne odbacuj život, samo te to molim.
    Nadam se da te nisam samo iziritirala sa ovim komentarom i da si izvukao bar nešto korisno, jer samo mi je to i bila namjera, nikakvo preseravanje :)

    avatar

    23.08.2011. (00:46)    -   -   -   -  

  • poison ivy

    ...i javljam za novo :)

    avatar

    25.08.2011. (18:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...