Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Makako

    Vaš članak je vizionarski i primjer kako se živi i osjeća sredina u kojoj se događaju sva ova čuda i životne radosti. Budućnost Igrana trasirana je na mitskim legendama i eventualne nesporazume sa englezima riješiti će mo za okruglim stolom koji će na bazi reciprociteta zastupati naši vrli muževi kao vitezovi iz Igrana i drage nam zemlje Velike Britanije. Bravo Mali Brate zaslužio si štit i mač.

    avatar

    22.08.2011. (14:38)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @poštovani- Makako. Hvala na Vašem komentaru. Moj mač i štit su moje misli u mojim postovima. I tako se želim artikulirati s obzirom na bremeninost našeg života i turizma. Podravljavam Vas s nadom da ima nade za sve nas.

    avatar

    22.08.2011. (14:53)    -   -   -   -  

  • Mimi

    Dragi brate, moj mali brate Karlo, čitajući ovo Vaše novo štivo ja Vas vidim minimalno na funkciji predsjednika ili direktora TZ Makarska ili Igrana s obzirom na Vaše viđenje stanja, uzroka i posljedica u našem turizmu, kao i inovativnim programima u promidžbi turizma sa poticajnim mitskim fenomenima koji su nastali u ovom našem bodbiokovskom podneblju. Znajući Vašu kreativnost u rješavanju aktualnih i inih poblema, uzimajući u obzir da su nepredvidljivi putevi Božju, moguće da Vas prepoznaju i kao budućeg ministra turizma jer za razliku od istog više ste svjetski tip sa prepoznatljivom vizijom i osobnošću, te avangardnog pristupa.

    avatar

    23.08.2011. (14:00)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Hvala ti na ovom detaljnom raportu. Bila sam u ribarskoj noći, ali izgleda ne u isto vrijeme kad i ti, pa nismo zaplesali.

    avatar

    25.08.2011. (20:00)    -   -   -   -  

  • borut

    Dobar snimak stanja u jednoj drzavi koja svoj bitak dobrim dijelom veze uz uzpjehe u turizmu. A ulogu Robin Hooda moze vrlo lako (i pozeljno) preuzeti sama Vlada. Jedini problem je sto narod jos nije shvatio da on treba pdluciti i objaviti Vladi sta joj je raditi!

    avatar

    27.08.2011. (16:35)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @poštvana kolegice Valcer, Ja sam došao na kraju ribarske veceri i uspio zaplesti zadnji ples s jednom simpaticnom mladom damom, po govoru mi se cinilo da je iz nama susjedne države BiH, kada je šef benda Roso vrlo nadahnuto pjevao proslavljenu talijansku ariju "O sole mio" . Za tvoju informaciju, čak sam se dozvolom gospodina Rose obratio preko mikrofona prisutnima naglasivši da je Makarska grad povratka i da je svaki turisticki - gost dobro došao i da tradicinalno gostoprimljivi Makarani ne poznaju pojam - "višak gostiju".

    avatar

    02.09.2011. (01:10)    -   -   -   -  

  • Ali dražeN :)

    Najviše mi se sviđa dio sa plesom. Biti ću neizmjerno sretan budem li imao priliku zaplesati, makar i onako nekako kao medo, više se nespretno ljuljajući nego baš plešući. Ljubav i mir. Blagoslovljen bio, i ti, i tvoja ljubav prema Makarskoj, ljudima, ljepoti, dobroti i životu općenito.
    P.S. Hvala na podršci i lijepim željama.

    avatar

    08.09.2011. (18:23)    -   -   -   -  

  • Valcer

    To ti je bilo fenomenlano...šteta što sam prije toga prošla. Slijedeći put?

    avatar

    18.09.2011. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...