Komentari

pogledunazad.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Udruga ŠTIT Bjelovar

    CIJELA HRVATSKA PATI ZBOG KORUMPIRANIH NOVINARA

    BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    SUDNJI DAN JE DOŠAO ZA KORUMPIRANE NOVINARE, SAMO IH JOŠ ČEKAJU "CRNA MRTVAČKA KOLA" KOJA ĆE IH ODVESTI NA POSLJEDNJU VOŽNJU.

    A tu je nasmijani grobar impresivnoga lica, on će te bijedne ruševine "đavolije prodane hulje i beštije" u svojoj vrsti profila sahraniti. Njihova novinarska duša je lutala na planeti zemlji. Bila je mala i licemjerna, beznačajna i gubava... Oni su napadali ponosne duše u punoj snazi.

    Novinari su zahvaćeni ludilom i halucinacijom - tako zaigrani manipulacijama i lažima osakatili su sebe. Pisaljka Mirjana Rosić-Zrinski i njezin brat Čedomir Rosić, kao neki novinari pisali su samo laži o meni. Nikada nisu ništa lijepo o meni spomenuli. Čedo nije više novinar, ali ja nisam zaboravio njegova podmetanja i njegove sestre Mirjane.

    Direktor informativnoga centra (IC) Ivan Butković, od srčanog udara je umro, a njegov bivši urednik Josip Kreković, godinama već umire u krevetu. Pisao je o meni svakakve gadosti. On je bio ljubavnik od Mirjane Rosić-Zrinski, jednom zgodom i prilikom smo ih uhvatili u Koprivnici. Rosićka je kao stara krastača po nečijem nalogu ružno pisala protiv Udruge ŠTIT.

    Najveći korumpirani novinarski "smrad" je urednik studija HRT-a Bjelovar, Sani Lukić, koji godinama izvršio je cenzuru i ne prati rad Branka Stojkovića. Tu su još neki novinar koji su "prodali svoju dušu đavolu". Viče urednica lista "Bjelovarac" Ivanka Štedul; "Zaustavite Stojkovića!" Ona živi u stanu sa psom, a prave ljude mrzi. Po njezinom ponašanju ne bježi i novinarka Senka Budimir - Tasić. Zbog korumpiranosti tih novinara Bjelovar i šira okolica teško su zaostali u razvoju. Kao (sad) ispada da sam ja štetočina a ne oni smutitelji?!

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    stojkovic1958@net.hr

    URED: Masarykova 8

    avatar

    11.02.2013. (02:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...