Komentari

wingedunicorn.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • April

    O da, prva sam. Slučajno sam naišla i vidjela pa tek onda vidjela inbox.

    avatar

    15.08.2011. (17:30)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Kao prvo, moram izraziti zadovoljstvo što si ipak odlučila objavljivati poglavlja unatoč problemima sa zadnjim. :) Trebam nekog uza sebe tko će zapravo i OBJAVLJIVATI postove jer vidim da su ostali poprilično lijeni. :P

    Hm. Tamo kad spominješ da Nickolas pohađa nastavi za O. I. Č. T. ... što to točno znači? Na našem je prijevodu to valjda O.Č. I.- Opaki čarobnjački ispiti.

    Damaris se preuljuljala u tu svoju rutinu koja ju, zapravo, nije niti ispunjavala. Ali bilo je mnogo jednostavnije samosažalijevati se nego zapravo oprostiti ljudima za koje je znala da se kaju.

    Začarala je ponovno crveno klupko, te se majušni rakun opet počeo igrati sa njim. U podsvijesti se bojala da opet ne tresne o hladan popločani pod. Sljedeći bi se put zaista mogao povrijediti.
    - simpatično mi je kako se Damaris zapravo može brinuti za osobe do kojih joj je stalo, makar glumi hladnoću. :)

    'Damaris, znam da si oduvijek bila kučka i da ćeš uvijek to biti.', priznala je Damaris. 'Ali ne moraš prema njemu. Ni prema nama. Priznaj, molim te, da ti nije svejedno.'
    - zar ne bi ovo trebalo biti: priznala je Nic?

    'Damaris, izvini, ali imaš ga na pretek. Jedan rakun i Din James i Nickolas nikako nisu mogli da ti okupiraju život kao što smo radili Nic, Starz, Tom i ja.'
    - ovo je vjerojatno trebalo biti neko drugo ime, a ne Nic.

    Fantastičan je ovaj dio gdje opisuješ kako su suze glasnije od njenih koraka.

    Hm, Pancy Parkinson? Ta mudrica se stvarno uvijek pojavi kad ne treba, je li? I uvijek je tu da nekom napakosti. Kao malena Bellatrix Lestrange. Oporavlja li se Tom od Damaris preko Pancy? Vrlo vjerojatno.

    Čekam novo. :)

    avatar

    15.08.2011. (18:21)    -   -   -   -  

  • April

    Ispričavam se što nisam odmah komentirala, nedugo nakon prvog komentara sam morala ići na neki rođendan. Ili što god to bilo.

    Sviđa mi se ovo; iako je kratko, ima radnje. I opisi su to dočarali i ovo što je Tomo rekao da ima grešaka je zanemarivo.

    Pa, u nekom slučaju se slažem s Nic, Damarisino odvajanje od društva prouzročio je samo Tom, nitko drugi. Barem koliko me sjećanje drži. U biti, ta zamjena njih s Nickolasom i nije svejedno. Ali, da, Damaris ima svoje razloge i neka se drži toga.

    Koliko god voljela Slytherin, mala Pancy mi je oduvijek išla na k*. Dosadna je i skroz antipatična, umišljena prije svega. Tom mi je, može se reći, pao u očima nakon rečenice u kojoj se grli s njom.

    Glupo, znam, ali potrudila sam se napisati koliko-toliko pošten komentar. :*

    avatar

    15.08.2011. (22:02)    -   -   -   -  

  • Cara

    Draga imenakinju, ja Damaris ću odogvarati ti s ove adrese, jer je ipak ona aktivna + prelijena sam za išta.
    Drago mi je da si ipak izdala ovo, makar što se ono desilo (i premda imam vlastito mišljenje o tome držim ga za sebe), i razveselila si me.

    Iznenadila me njezina rekacija na malog rakun, shvaćam zašto želi se distancirati od starih prijatelja i nabijem Toma jer je idiot muški. Svaka mu čast.

    Nestrpljivo čekam.

    avatar

    16.08.2011. (00:34)    -   -   -   -  

  • Cara

    Novi, a u linkove stavi koji god želiš. ;D

    avatar

    16.08.2011. (01:54)    -   -   -   -  

  • Laura

    Ajme. Ja sam posvađana s najboljom prijateljicom godinu dana i mogu ti reći da si baš pogodila osjećaje vezane za to kad jedna drugoj priđe u nadi da se pomirimo. Jako mi se sviđa cijeli ulomak, ma sve,pogotovo onaj dio gdje plače, to je baš tužno, a kraj...kabum!
    Dis kaže : nabijem Toma jer je idiot muški. - slažem se!

    Ostavljam pozdrave. ;)

    avatar

    16.08.2011. (16:27)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Novo.

    p.s. ne smiješ biti lijena :D

    avatar

    19.08.2011. (16:22)    -   -   -   -  

  • Amy

    a ne znam, tom kao baš pati zbog svega toga s damaris, a onda zbija šale na satu i bari pancy...nekako se i ne čini da pati, ali je to sve vjerojatno krinka. očito je preponosan da bi prvi nešto poduzeo, baš kao i damaris...pretpostavljam da će ova zadnja scena još više zategnuti odnos između njih, no sigurna sam da to neće tako potrajati...nic ipak ima pravo, oboje pate i trebaju se pomiriti.

    i mislim da sam ti to već napisala, ali zanimljiva mi je ta ideja rakuna umjesto mačke ili nečeg takvog. :D

    avatar

    24.08.2011. (11:11)    -   -   -   -  

  • nic.

    Da. Ovo me nekako pogodilo. To što sam ja bila ta sova. Mislim, moj lik. :/. Ali, dobro. Mislim da si ipak dobro pogodila tko će doći i reći ti istinu i izraziti želju za tim da ne odbacuješ društvo radi jedne osobe. Da ne odbacuješ ljude s kojima si provela djetinjstvo za nekoga tko si upoznala tek nedavno. Iako imaš toliku povezanost s njim. Mislim, takva tajna... Ipak. Dobro, ni Tom nije ispao tako fer. Svejedno, nije vidio Damaris mjesecima. Kako se čini.

    Vidjet ćemo. Zar ne?

    Volim te srećo. Jako jako.

    Idem i ja nešto probat napisat. ^^

    p a p a :*

    avatar

    25.08.2011. (22:53)    -   -   -   -  

  • nic.

    post. ^^

    avatar

    25.08.2011. (23:57)    -   -   -   -  

  • April

    Imam novo. :)

    avatar

    03.09.2011. (18:01)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    Novo. ;)

    avatar

    25.09.2011. (23:37)    -   -   -   -  

  • Starz Skrable

    novo.

    avatar

    21.11.2011. (21:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...