Komentari

branitelj.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • hajjnezir

    Mir Tebi, prijatelju mio,
    Evo možeš vidjeti koliko komentara na Tvoj "Apel."
    U jednim društvu dovoljno će biti samo 2% iskrenih, pa da u toj zajednici "ruže procvijetaju".
    Moj skromni doprinos osvješćivanju pojedinca je moj post objvljen na momu blogu:
    hajjnezir@blog.hr pod naslovm: "Integralni dio dnevnika jednog vjernika", pa ako Ti to šo može pripomoći slobodno koristite. Tu su pobrojane mnoge naše slabosti kao i način kako ih prevladati i
    ovaj život na Zemlji učiniti sretnijim i pravednijim. Javi na komentaru što kazuješ o napisanom.
    "Nije vjernik svaki koji govori: 'Gospodine, Gospodine'; - ima vjernika i drugih vjera". Evo ja sam misliman, ali mi je dobrobit svakog čovjeka važna i draga.
    Svaku sreću, mir i dobro Ti!, hajjnezir dijeli, a biti će kako biti mora! Naše je da se zauzimamo a ne "borimo" za dobrobit svih pa i njih.
    Mir Tebi! hn.

    avatar

    13.08.2011. (10:15)    -   -   -   -  

  • Boris

    Predivno, predivno, prijatelju.Nećeš vjerovati. Kada sam prvi put upoznao kakav je to sastav u Hrastu ( od Tuđmana do... ), pomislio sam...neće dugo trajati. Nažalost, nije bolje ni u drugim sredinama ( asocijacijama, strankama ).

    Uvijek sam smatrao da formirane grupacije trebaju biti monolitne ( izabrane po strogim kriterijima). Nije važna brojčana prisutnost već način na koji djeljuju u svijetu. Oni koji ih slijede ne moraju biti članovi tih društava ( simpatizeri ) jer nije lako ispunjavati te obveze.

    Jedno je biti vjernik (Kristov sljedbenik ), a drugo je biti član neke političke ili društvene asocijacije. Vjernik može biti član svake asocijacije, ali svaki član asocijacije ne može biti vjernik.. Zato svaka asocijacija mora imati svoje kriterije ( obilježja ) članstva koja ga krase. Druge nema. Ako smo vjernici onda moramo znati u koju asocijaciju ulazimo i što tražimo od te organizacije. U najmanju ruku moramo tražiti kako i na koji način se postaje član asocijacije i kako se to članstvo gubi. Mora postojati red i zakon. I onaj koje je prvi mora biti zadnji ( sluga ). Tek takova organizacija može napredovati jer nije u Đavolskim rukama.

    Prema onome što se događa i što vidimo mi smo na kraju puta da izgubimo i svoju državu, a da o domovini i ne govorimo. Naš posljednji mogući test je "Da" ili "Ne" u EU. Na tome padamo ili ostajemo. Zašto? Zato što se sve probuđene snage, koliko ih ima, mogu ujediniti oko jedne zajedničke poveznice na slijedećim parlamentarnim izborima, a ta točka poveznica zove se "NE U EU". Poslje toga nema povratka.

    avatar

    13.08.2011. (14:31)    -   -   -   -  

  • Andjel

    Lijep Vam pozdrav! Nažalost, ne sluti na dobro. Ljudi su razočarani, apatični, ravnodušni. Ne samo da ne znaju za koga glasovati, nego se boje uopće glasovati. Greške se skupo plaćaju. A nemaš izbora. Nema alternative. Ne znam.

    avatar

    14.11.2011. (01:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...