Komentari

ogmaksimala.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • -.

    Maks, iako si agnostik, trebao si doći ova tri dana slušati prof. Ivančića u Oštarije. Čovjek svećenik, a pohvalio je predsjednika Josipovića, pokudio sve stranke na čelu s HDZom, čak i crkvu kao organizaciju. Mnogi "veliki" Hrvati nisu drugi dan došli slušati, jer ne nisu oni niti vjernici da bi "to" morali slušati. Oni samo utvaraju da su veliki vjernici, Hrvati, domoljubi, a kad ih netko razgoli vide da su nikogovići. Trebalo je to čuti.

    avatar

    14.08.2011. (08:56)    -   -   -   -  

  • Maks

    Nešto sam površno čuo za prof. Ivančića, i da sam znao da ima predavanje u Oštarijama sigurno bih došao to čuti. Mada svećenstvo nije pozvano da komentira politiku.
    Ipak mi je iskreno žao što sam to saznao tek sada.

    avatar

    14.08.2011. (09:37)    -   -   -   -  

  • .

    O Maks. Da nema tebe, mi bi bili zatucani bedaci. Ali ti, uzvišeni, pametni i genijalni stvore, unosiš svijetlo u naše mračne i jalove živote. Ti nas učiš kako da volimo, koga da volimo, ti nam otkrivaš što je temeljna ljudska vrijednost, ti nas učiš poštenju, čestitosti, pravednosti. Ti si jedan i jedini arbitar naših postupaka. Ti si svijetlo u tami, ti su mjerilo bezgrešnosti, ti si naš otac i majka, i naša nada i naše vjerovanje. Ti si sve, što mi ne bi željeli biti - ISKOMPLEKSIRANA PIZDA. Za Domovinu s Titom - SPREMNI.
    P.S. Oprosti, ali više nisam mogao izdržati da ti ne kažem što većina o tebi misli. Pozdrav.

    avatar

    14.08.2011. (09:53)    -   -   -   -  

  • dordora2

    Kritika pokvarenom čovjeku s javnim ovlastima, ili dijelu društva, nipošto nije mržnja, već upozorenje na zlo koje nas očekuje njihovim ponašanjem. Čovjek se može boriti za opće dobro, i svoje, na legitiman način bez mržnje, bez osvete, bez nacionalizma, poštujući čovjeka ne obzirući se na naciju, vjeru, boju kože, spol i seksualnu orijentaciju.
    Upravo tako! Pitam se, što je u glavama onih koji to ne razumiju...

    avatar

    14.08.2011. (11:58)    -   -   -   -  

  • mile

    oj točko primitivna i zaostala, zatucana do jaja, neabortirani zametku brata i sestre, sa negativnim kvocijentom inteligencije, svi po Ogulinu pričaju o tebi... Ti si im jedinica za glupost, kruži po kuli, glup si ko 2 točke!

    avatar

    14.08.2011. (18:55)    -   -   -   -  

  • kvaka

    Točkice zajebala si stvar.Ne spominji množinu u ime jednine.Znam da bi ti bilo lakše kad bi bilo tako kako ti misliš.Ne ires.

    avatar

    14.08.2011. (23:48)    -   -   -   -  

  • .

    gdje su novci

    avatar

    15.08.2011. (00:20)    -   -   -   -  

  • masa

    A Maks blago tebi što nisi "zatupljen" niti od crkve niti od vlasti.....

    avatar

    15.08.2011. (13:27)    -   -   -   -  

  • uskestaze

    Razliku između Hrvata i Srba primjećujem i ovako; Hrvati su uspjeli u dvadeset godina pokrasti mnogo više nego Srbi u 45. Mi, Hrvati smo sposobniji :))

    http://uskestaze.comuv.com/

    avatar

    15.08.2011. (16:43)    -   -   -   -  

  • fr

    Ma mi hrvati smo pizde...proklet narod! Početko 90tih godina srbi su nam palili kuće pjevali "Bit će mesa bit će mesa klat ćemo hrvat", silovali smu nam žene, ubijali starce, rušili crkve( šta ni Hitler nije radio), granatirali bolnice i mi im opet dans dopuštamo da nas komunjare i srbi jebu!! I šta smo mi pizde...jer samo pizdu možeš jebat kad se sjetiš!
    Nacionalizam bi trebao imati svatko od nas u sebi, jer mi smo na krvi stvorili državu , da nije bilo dr.Franje Tuđmana još bi bilo i Jugoslavije! To nam je trebalo 90tih trba nam i danas jedna vođa desnice koji će opet pokreniti desnicu, koji će se dičiti hrvatsvom.. netko kao Tomson! Čovjek koji može okupiti 200 000 ljudi na koncertu, od kojih će svi biti ponosni šta su hrvati! To nama treba..vođa, lider, teški desničar

    avatar

    16.08.2011. (07:17)    -   -   -   -  

  • ahhh

    Da ni bilo Tuđmana vjerojatno se ni Njemačka nebi ujedinila..a i Rusjia bi bila još komunistička. ..pa i promjene u Albaniji su zasluge Tuđmanove vizije slobodne Europe.. Koja sranja ovi nepismenio desničari su u stanju izlupetat.. Čvrsta ruka poput Tompsona. Koje sreće. Možeš svaki dana urlikat da si Hrvat kamenih gena i j..... mater Srbima do besvjesti. A onda kad , dođeš sebi moš si ispalit metak u čelo. Jer i to je bolje nego krepat od gladi..što je neminovnost države zasnovane na nacionalističkom ludilu, vođene nacionalistickim uzorima poput Hitlera i Musolinija. Bilo je prilike uživati u takvoj državi. Ali onda su lideri iste pokupili zlato i zdimili kuda koji, kao da ih nikada nije ni bilo. Narodu su ostavili "krv, znoj i suze" do nove prilike. Srećom, narod je progledao pa se nije navukao na novoustašku retoriku Tompsona i sličnih..tako da je nova prilika, nova drzava, postala noćna mora svih mogućih vrsta desničara i nacionalista.
    Imaju Čavoglave pa nek uživaju. Čak im ni Kerum više neda u Split...A Ogulin... Ogulin je jedna mala nacionalistička, Srbi bi rekli palanka. Pošteni Ogulinici već su davno otišli iz Ogulina. Dođu na godišnji. Kažu "al je Vami ovdi lipo..." i zdimu nazad u civilizaciju. Stoga Ogulin Ogulincima i u nove pobjede do konačne uspostave Samostalne neovisne ustaške republike - Ogulin.

    avatar

    16.08.2011. (08:48)    -   -   -   -  

  • Žika

    Kakav žuti Tomson? Tomsoni i ostale seljačina sa kamena nas i vode. Zato nam i je ovako. Nama, kao i svakoj stoci sitnog zuba, treba stranac, neki novi austrougar sa velikim bičem. Da nas oplete po gobi kad zaseremo. A s obzirom na naše seratorske sposobnosti, to bi značilo svako malo. Isprika na riječniku ali bojim se da mi, glede naše uljudbe, jedino i razumijemo ovakvu razinu konverzacije.

    avatar

    16.08.2011. (14:28)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Yes! Apsolutno podržavam i tu knjigu, i autoricu, i tvoj post. Stranci se uvijek čude kada im pojasnim sličnosti hrvatskog, srpskog i inog jezika, a domaći koji to čuju se odmah zgražaju... kao da nemaju ništa zajedničkog s onima preko rijeke.

    Fuj Balkan

    avatar

    16.08.2011. (14:52)    -   -   -   -  

  • fran

    Dobro jutro!
    Čemu čuđenje zbog sličnosti jezika? Ta Slaveni smo! Isto tako se dosta dobro razumijemo sa Poljacima, Česima, Slovacima, ...samo su oni ne najbliži susjedi pa nismo često u kontaktu s njima. Kako to da nismo isti narod? Čudna logika u postu i nekim komentarima. Jedino ako je težnja sada preko jezika ono što se nije uspjelo puškom! Poznato je to.
    Omogućavanje srpskom življu u Oluji da izabere ostanak ili odlazak davajući im i previše vremena za to tebi je sijanje mržnje? Opet čudna autorova logika.

    Pozdrav!

    avatar

    17.08.2011. (07:06)    -   -   -   -  

  • .

    FRAN KI ĆE POBIDIT U REMETINCU NA IZBORI?

    avatar

    17.08.2011. (15:28)    -   -   -   -  

  • fran

    Točkice,
    onaj ki dela. Ki ne dela niti ne griši!

    Pozdrav!

    avatar

    18.08.2011. (08:29)    -   -   -   -  

  • ustaša

    e moj ahhh...

    Ogulin je i bit će hrvatski grad kojeg nisu uspjeli pokoriti četnici niti srbi ..a i partizani su ga jedva pokorili! I netreba se toga stidjeti! A ti pošteni ogulnci šta su otišli su 90% ogulinski pravoslavci , koji su zgibali u Rijeku ili Zagreb da se u masi izgube!
    Isto tako nekužim tebe "ahhh" i tebi slične, meni di nepaše ja odoh! Završio sam faks u Rijeci , dobio posao u Rijeci ali isto tako ipak se vratio kući, jer tu je moj dom, a u Rijeci sam bio stranac, dotepenac, ogulinac..za njih tuđim! Svaki pravi ogulinac se vrati .. a onaj koj ga nevoli jer je desničarski grad..normalno da bježi iz njega!

    avatar

    18.08.2011. (13:21)    -   -   -   -  

  • xy

    Fran, ne radi se o greški ili grješci, kako je već zovemo. Radi se o sistematskoj pljački svojeg naroda, za Europske i ostale civilizirano prostore neviđenoj. Sav civilizirani, posebito intelektualni puk veseli 04. prosinca 2011. godine. S nestrpljenjem ga očekujemo. Podcijenili ste i uvredili narod, ni vam to bilo pametno.

    avatar

    18.08.2011. (15:49)    -   -   -   -  

  • Žika

    Ti, ustašo,
    a gdje si ti to završio taj tvoj faks? Pismenost ti je na razini 5. razreda osnovne škole! Radio si u Rijeci ali si se vratio u Ogulin? Tamo su te vjerojatno najurili s posla kad su vidjeli "akademskog građanina" takve pismenosti a vjerojatno i stručnog znanja. Da li si možda dobio posao u Ogulinu? Kako? I upravu si, Ogulin je stvarno desničarski grad jer ova sila nezaposlenih može jedino uzet "stvar" u svoju desnicu i lagano onanirati pjevajuć "ustani bane".

    avatar

    18.08.2011. (16:11)    -   -   -   -  

  • bedak....

    Ma oko čega se vi tu prepucavate... svi srbi u Srbiju, svi hrvati u Hrvatsku! I to je to problem riješen zar ne "Žika"!? Ti vjerojatno već imaš ne putovnicu nego "pasuš"

    avatar

    19.08.2011. (07:07)    -   -   -   -  

  • ahhh

    Pa meni je zapravo ugodno u ovom "desničarskom" okruženju kako vi volite nazivati političko opredjeljenje naše vlasti. Zapravo uživam u Vašoj nemoći da se maknete od četnika, Srba, partizana, ustaša i čerkeza. Za mene, nepretencioznog promatrača sa zagrebačkom diplomom, ovo je melem za dušu. Dokaz , iz prakse obnašanja vlasti, da desnica ne može niti zna, donesti ništa dobra niti u egzistencijalnom, niti u materijalnom, niti u duhovnom smislu. Osim prožvakanih populističkih parola, nema tu ništa što bi većina doživila kao sreću i zadovoljstvo življenja. E, u toj nemoći uživam. Isto tako, uzivam u nemoći desnice da iskorijeni nepočudna razmišljanja porukama poput "ako ti ne paše seli". i sličnim mudrolijama...

    avatar

    19.08.2011. (07:34)    -   -   -   -  

  • Žika

    e bedak, nisi me očito dobro razumio pa da ti objasnim da je ne pušim da nacional sranja. Zabava tipa tko je iz kojeg plemena, tko su moji a tko njihovi može odgovarati samo političarima i poluobrazovanim idiotima. To nije moja furka. Izvan Hrvatske otjerao bi samo Kosoricu i njenu ekipu bandita te još jedan "kontigent" sličnih lopuža.

    avatar

    20.08.2011. (14:03)    -   -   -   -  

  • .

    Princeza od Remetinca

    avatar

    20.08.2011. (14:13)    -   -   -   -  

  • laž, od stoljća nultog

    PROBUDITE SE. LJUDI PROBUDITE SE. Nakon nekoliko tisuća godina zaslužili smo buđenje.

    Novosti: ukoro.

    avatar

    21.08.2011. (00:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...