Komentari

2012-transformacijasvijesti.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ, BJELOVA

    ONI IZ KAOSA IZVLAČE SEBI KORIST!





    Treba pogledati sposobnost političara, oni nisu sposobni da se nose sa aktualnim problemima. Jedino što oni vode brigu da njima bude dobro. Ja mislim da nekad je bilo bolje ljudima u Staljinovom Sibiru, nego što je sad Hrvatima u ovakvoj mistifikatorskoj* Hrvatskoj. Svi muljaju, kradu i lažu, a nitko za ništa ne odgovara.

    Biroi za zapošljavanje nezaposlenih postoje (samo) formalno, a ti biroi su prava legla birokracije. Gnijezda troše ali ništa ne stvaraju.



    Takva politika uništila je mnoge plemenite stvari. Naprimjer – uništene su proizvodne firme, a u nekoj lažnoj obnovi društva, i pod okriljem izmišljenoj „Domovinskog rata“, obnovili su i izgradili mnoge kapelice, i to od novca od naroda. Dok s druge strane „politička aždajska elita“ popovima je iz državnog proračuna dala plaće i penzije, a radnici iz proizvodnih hala izbačeni su na van na cestu. I to sve postalo je kao normalno?



    Svaki dan na državnoj televiziji HRT-a gledamo veličanje Crkve i kao i velikodostojnih svećenika. Ta kasta ništa korisno ne radi, nego je leglo parazita na leđima naroda.



    ŠTIT je sloboda, to su ljudi od (pravog) Boga poslovima. ŠTIT je pravi smisao koji je Crkva sakrila od vas, da istiniti red ponašanja ne bi znali. Vaši roditelji su griješni, a vaša djeca naslijedila su taj grijeh – tako su vam rekli svećenici. Oni stvorili su Vam osjećaj krivice i straha. To se je sve kotrljalo hiljadama godina prema ovamo. No, tko je taj Bog, kojem nitko nezna identitet? U Bibliji piše da Bog je sebe predstavio kao ŠTIT. Ta istina proteže se od početka do kraja. A znam da vi nikada niste čuli za ŠTIT – jer lažni apostoli, tj. svećenici su od vas sakrili taj pojam.



    Što iz svega toga želim reći da današnji političari i popovi su jedno te isto. Oni su se zajedno udružili da budu jači i moćniji, protiv vas. A vi ih pokorno morate slušati iako vas obmanjuju sa mnogim lažima. Oni gubom laži su vas ogubavili, a vi im se ne smijete suprotstaviti, jer očito se identificirate sa njima. Trebali bismo se na kraju zapitati: Tko smo mi Hrvatski narod.





    U Bjelovaru, 17. 08. 2011.



    HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT i

    Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

    BRANKO STOJKOVIĆ

    095/814-82-90

    brankostojković152@yahoo.com

    http://crostojkovic1958. blog.hr

    avatar

    25.08.2011. (11:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...