Komentari

vjeraufanjeiljubav.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Ema

    Isus je izravan i beskompromisan. Njegov govor je tvrd i zahtjevan. On traži od nas dubinsko promatranje sebe i volju da iziđemo iz ugodnosti i mlitavosti u rizik vjere, povjerenja, predanja. Blagoslovljeni smo što je u svojoj ljubavi Isus velikodušan; daje nam se u svetoj Pričesti....Zaista radimo protiv sebe ako tu njegovu žrtvu zanemarujemo i ako ne činimo sve kako bismo mogli hraniti se hranom što duši daje život. Nije lako. On nije ni rekao da je lako. Uzak je put nastojanja, vrlo uzak, i vrlo zahtjevan. Borba je protiv tri neprijatelja; svijeta, đavla i vlastite slabosti. No, vrijedi jer Isus kaže; Ja sam život. Ja sam put. Ja sam istina. Daniel, nemojmo odustati, nemojmo omlačiti, ne udaljavajmo se od Kristova stola. Pobjeđujmo s Njime sve neprijatelje Života!
    Isus je zahtjevan, izravan...ali i samo milosrđe i ljubav. On nas neće spasiti bez nas, stoga se nemojmo uzdati samo u milosrđe zaboravljajući njegovu pravednost. No, nemojmo ni isključiti milosrđe u strahu zbog svojih grijeha. Negdje sam pročitala; čovjek je kvaliteta njegova nastojanja. Valja nam nastojati, nastojati, iskrena srca, bez fige u džepu. Nismo moćni, ali ako se držimo Isusa, nećemo potonuti. Gledajuć u njega slabi Petar hodao je po vodi. Strah od nemoći čini da tonemo. Ja ne mogu ništa, ali znam tko može i u njega se uzdam. Bez Mise, sakramenata, molitve, posta, gubimo volju, slabimo...i postajemo mlaki...Ne dajmo se obeshrabriti, On nam je ostavio sebe, samoga sebe...i put do samoga sebe kroz ova sredstva spasenja.

    avatar

    05.08.2011. (12:38)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    05.08.2011. (18:39)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Za razumijeti riječi Njegove potrebna je razvijenija svijest o Istini života. Onima koji ne vide to je kao preneseno značenje. U svijetu svijesti Istine uobičajena značenja riječi su nadiđena. Čuda su u nama, ali uspavana našim snom. Svako dobro Tebi dragima Tvojim ... :)

    avatar

    07.08.2011. (01:24)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav pinki

    avatar

    16.08.2011. (21:00)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    19.08.2011. (17:07)    -   -   -   -  

  • Ana

    Sviđa mi se ovo, super je i pozdrav svima. zanimljivosti.hr

    avatar

    02.09.2011. (10:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...