Komentari

zalauru.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • sanjalica

    Osjecala sam to... znala sam... bila sam ubjedjena i sada sam jako srecna radi tebe, Za mene ti si pojam zene lavice. Zena koja ide dalje, koja se ne predaje i kada je najteze. Takva i meni dajes snagu i nadu. Sve naj,naj ti zelim i saljem ti puno pozitivnih iskrica.

    avatar

    29.07.2011. (08:35)    -   -   -   -  

  • tugatuga

    DRAGA MOJA...svaki dan sam danima dolazila i cekala, cekala...i sad sam se i rasplakala...hvala bogu, hvala svemiru ma hvala tebi, sad si i meni dala nadu, i mali djelic svoje srece...odmaraj i samo odmaraj, a ja ti saljem svu svoju pozitivnu energiju da te cuva...sretna sam, presretna zbog tebe!!! a upravo je sad onaj od tih trenutaka kada mislim da sto got kazem su krivo izabrane rijeci, jer ne mogu rijecima opisati koliko ti srece zelim!!!

    avatar

    29.07.2011. (21:42)    -   -   -   -  

  • Leva

    Ja sam totalno bez teksta (sto je jako tesko), ali u pozitivnom smislu naravno :) U vrijeme kada sam sva nikakva i kada ozbljno razmisljam o izlaznoj strategiji na neku godinu... Zelim ti svu srecu svijeta kao sto je samoj sebi zelim i da znas da mi dodjes kafu negdje krajem 8. mjeseca bilo u Zg ili negdje na obali. Ljubim te punooooo i zelim ti dva super kucajuca srca :*

    avatar

    30.07.2011. (09:31)    -   -   -   -  

  • malena27 RR

    Tiki, ponosna sam na tebe! Kad sam mislila odustati, ti si mi bila primjer snage, primjer zene koja se bori za bebu! Cestitam ti od srca! Nadam se da ce 2 srceka kucati i da ce to biti primjer skolske blizanacke trudnoce!
    malena27 RR

    avatar

    01.08.2011. (13:21)    -   -   -   -  

  • Tikica

    Poštovana godpođo K., nažalost, Vaša beta iznosi 0,6. Više sreće drugi puta. Mislite 20. puta draga gospođo iz labosa?! Ono, da se ne vrijeđamo, ne.... :D

    avatar

    04.08.2011. (12:21)    -   -   -   -  

  • tugatuga

    ne razumijem, ili ne zelim razumjeti od straha...nista mi nije jasno,. a opet kao da mi je sve jasno!? postoji li neki nacin gdje mozemo razgovarati, da nisu komentari na postove??? kako got bilo, sve ono sto bi pozeljela sebi, zelim daraga moja i tebi...rijeci su sad kao suvisne, jednostavno vec 5 puta sam napisala komentar pa ga obrisala, niti jedan mi nije dovoljno dobar (a ni ovaj nije izuzetak) ali nesto zelim napisati...ne znam te, ali volim te puno (mozda smjesno, mozda glupo za reci ali to osjecam)...mislim na tebe!

    avatar

    04.08.2011. (13:46)    -   -   -   -  

  • Tikica

    Face? Mail? :D

    tikica@post.t-com.hr

    avatar

    04.08.2011. (13:56)    -   -   -   -  

  • lana

    Drage cure, čitajući stranicu po stranicu vaših razgovora na forumima, link po link i dođoh do ovog bloga.. Mogu vam reći samo jedno: od srca vam svima želim da vam se ispuni najveća želja da postanete mame.. JER VI STE TO SVE ZASLUŽILE!

    avatar

    24.08.2011. (22:51)    -   -   -   -  

  • gost na blogu

    draga tikice, od srca sam toliko sretna za tebe... ko da su moja!! :)))

    avatar

    06.09.2011. (20:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...