Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (0)

Marketing


  • ŠRIR-ŠTIT

    POGOTOVO KAŽNJAVA PSEĆIJE KURVE I PSEĆIJE SINOVE,.., NAJVEĆI SMRAD NA ZEMLJI..

    avatar

    28.07.2011. (14:54)    -   -   -   -  

  • SUSJEDI

    VELIKA GALAMA U STANU KOD SANDRE HANČIAĆ

    Jedan poznati bjelovarski policajac kaže: "Da bi baš volio da Miroslav Levak razbije nos Sandri Hančić i da njega pošalju na tu intervenciju."

    MIROSLAV LEVAK: "Sandra!" Nije problem platiti račun":

    Tim riječima bila je popraćena žestoka rasprava - tko je napravio visoke telefonske troškove...

    SANDRA HANČIĆ: "Dobro onda plati račun."

    U Stanu je bila žučna rasprava između Levaka i Hančićke,.., gotovo to je sličilo na obiteljsko nasilje..Jer došli su visoki računi telefon, tj. mobitel...
    Navodno netko zvao brojeve; 95, 98, 91,.., koji su bili najproblematičniji.

    Nasilnik Levak i sutkinja Hančić maltretiraju stanare u zgradi (šet. dr. I. Lebovića). A bilo je to 21.08.2012., oko 22,00 sata. Umalo da i policija nije imala posla.

    Levak je iščitavao listing i pozivao se na ugovor. Čudan je to bio razgovor, sa krajnje povišenim tonom. Reklo bi se - pun primitivnoga ponašanja.

    Kako je otrcano i šuplje zvučalo dok Miroslav Levak izgovara ime "Sandra", po tome se idi a tu nema između njih nikakve ljubavi. Očito je da sutkinja financira Levaka i pruža mu zaštitu,.., a on se je skrasio s njom radi njene titule.

    Levaka su počeli mučiti računi. On pred korumpiranom Hančićkom, koja se je upustila u kriminale sa tom bitangom, opravdava se, jer potrošio je novce nazivajući svoje kurve. Kakvo je Levak smeće, on sutkinji Županijskog suda u Bjelovaru, Sandri Hančić soli pamet. Nije ni ona ništa bolja od tog lopova, prevaranta i gada...

    U potpisu, "susjedi"

    avatar

    23.08.2012. (16:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...