Komentari

allaboutstarzskrable.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • April

    Pročitala sam ovo onda kada si objavio, ali nije mi se dalo pisati komentar na mobitelu.

    Iako još ne znam što je Nellin ubojica htio s tom konferencijom, čestitam na originalnosti. Cijeli taj dio mi se jako sviđa, iako ništa ne razumijem. Manjak koncentracije od upale uha (?).

    Petra, izgleda da s njom Starz zamjenjuje sve.

    avatar

    28.07.2011. (19:53)    -   -   -   -  

  • Zwei.

    Moram ti reći da mi se ovo poglavlje najviše svidjelo. Uspijevaš održati svježinu i originalnost kroz poglavlja što je popriličan izazov kada si već prilično zašao u priču.
    Mrzim ovo reći, ali ovaj tobože ubojica mi je u ovom poglavlju prirastao srcu; počinjem se nadati da možda toliko zao (barem ne koliko se želi prikazati) - vodi Starza nečemu, ali ne mislim nagađat čemu jer vjerojatno neću pogodit (^^;)
    Iskreno, drago mi je što se okrenuo Petri. Pouzdan znak da se približava kraj Chanell u njegovom srcu. Ne želim reći da mi je drago što je mrtva, ali budući da sam biased prema Starzu, na njegovoj sam strani.

    Do novog poglavlja! :]

    avatar

    28.07.2011. (20:32)    -   -   -   -  

  • P. Dark

    Hu-hu, ovo se ozbiljno zahuktava! I napokon sam dočekala da objaviš više taj novi post! Mislim stvarno, kad sam bila zakinuta internetom onda ste se svi raspisali, a sad ne želite ni mrdnuti perom. Dobro dobro, trebat ćete vi mene jednog dana... Ma ne mislim ozbiljno, al' totalno sam slomljena pa mi treba malo bježanja u svijet mašte. Nebitno. Idem komentirati.

    Ova press-konferencija je objasnila dosta stvari i prilično mi je jasno što je ubojica htio pojasniti. I btw, jako mi se sviđa ona pjesmica na pergamentu za Višesokovni napitak.
    Anyway, ovo što se tiče Petre je samo pokušaj nastavljanja sa životom. A mislim da Starz ne bi smio biti s curom poput Petre. Tako ne će preboljeti Chanell. Znam da vrlo često pali ono "klin se klinom izbija", toga se i sama često držim, ali ne u ovom slučaju. To samo pokazuje da nije nastavio.
    Mislim da ubojstava ne će biti, ali da će se ovaj rat vilenjaka i goblina nastaviti i odraziti na ljude. To definitivno. Ja osobno preferiram vilenjake, ali ima nešto u onom govoru o neutralnosti. Mada nitko nikad ne može biti posve neutralan u takvim situacijama. To je bar moje mišljenje *sliježe ramenima*
    i da! Stvarno je glupo od Starza što se tako izlanuo! Pa pobogu, koja bi razumna osoba u godinama na takvom ozbiljnom događaju rekla "Čisto sranje!"?? Ma daaj! I da nitko osim Snapea nije posumnjao? Dobro, valjda je, pa ćemo to već saznati. Al' živo me zanima što se dogodilo s tom ženom...

    Uglavnom, to ti je to od mene :)

    ciao

    avatar

    28.07.2011. (23:50)    -   -   -   -  

  • Laura

    Starz Skrable

    Novo.

    Yes!


    Znači,pjesmica me očarala. Čitala sam je znaš koliko puta i baš mi se sviđa.
    E sad,konferencija..Malo me zbunilo sve to. Nisam baš skužila što je ubojica htio da se čuje, al.. valjda će se sve pojasnit u sljedećim nastavcima.
    Goblinsko-vilenjački rat? Kakve to veze.. okej, saznat ću sve. Nadam se.
    Petra...moramo nastaviti dalje sa životom. I ako se on zaljubljulje,super. A ako ne..

    U svakom slučaju, baš si mi popravio ovo moje prvo-antibiotsko-fuj jutro.
    :*

    avatar

    29.07.2011. (09:59)    -   -   -   -  

  • April

    Da odmah napomenem, naišla sam na dio komentara slučajno.

    "Inače, ja sam Tomislav, drago mi je. A Tomo me zovu samo dvije osobe. Mama i moja bivša profesorica matematike od kojih 800 godina s ogromnim pepeljarkama."

    Ne seri, tri! Ja te zovem Tomo od početka. Morala sam ovo napomenuti, smijem se sama sebi. *cerek*

    avatar

    29.07.2011. (17:11)    -   -   -   -  

  • Wingardium Leviosa

    Pozdrav mladi HPFF pišče! Jesi li zainteresiran da upoznaš i druge ljude koji vole ovaj serijal poput tebe? Postani forumaš na našem forumu i pridruži se svim bezjacima koji žale što nisu čarobnjaci. Osjeti čaroliju barem na tren =)

    avatar

    30.07.2011. (14:59)    -   -   -   -  

  • April

    Novo.

    avatar

    30.07.2011. (15:55)    -   -   -   -  

  • Leaky cauldron

    Onog trena kad sam se odlučila vratiti, bacila sam se u potragu za starosjediocima HPFF-a. Ti si jedan od rijetkih koji su ostali. S obzirom da sam nova (pisala sam i prije, ali sam neaktivna više od dvije godine pa se može reći da sam nova), ne znam koliko ćeš uvažiti moj komenat, ali ću si svejedno dati truda. Kad sam već pročitala sve postove, onda barem i da prokomentiram.
    Eto dakle, ideja priče mi se sviđa, ali je treba još doraditi. Međutim, u tome je ljepota pisanja - u samom procesu stvaranja i stalnog napredovanja. Nijedan pisac ionako nije bio uspješan ili cijenjen za vrijeme života. No koliko mi se čini, ti si već uspio igraditi neku reputaciju ovdje u blogosferi. Tvoj lik je zanimljiv, ali mi se čini da ga gradiš po samome sebi. Nadam se da to nije tako jer se pisanje vježba kroz likove koji nam nisu bliski tako da možemo dočarati što oni osjećaju, misle i doživljavaju. S druge strane, ako sam u pravu i ako gradiš Starzov karakter po samome sebi, onda i to ima dobrih strana jer tako nikad ne može ispasti neuvjerljiv pošto ti osobno najbolje znaš kako bi reagirao. Također, vidim da ti dijalozi idu bolje od opisivanja pa dajem mali prijateljski savjet da pokušaš još malo uvježbati opisivanje i pisanje retrospekcija.
    Nastavljam te čitati jer me zanima u kojem će se smjeru priča razvijati. Ako odlučiš navratiti do mene, unaprijed zahvaljujem na pažnji koju ćeš posvetiti čitanju mog posta. Svjesna sam da sam zakržljala pa svaka kritika od starosjedioca dobro dođe.

    avatar

    30.07.2011. (20:40)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    za post javljam sada,a uskoro čitam.

    avatar

    01.08.2011. (16:24)    -   -   -   -  

  • Zwei.

    post, otprilike :D

    avatar

    02.08.2011. (21:43)    -   -   -   -  

  • Seven

    Već se dugo nisam ovako kvalitetno nasmijala. Ne znam je mi li bolja bila rima, Maxov komentar, Snapovo bezrazložno buljenje ili Starzovo balavo: "Čista sranja!".
    Od svih osam poglavlja, ovo mi je najdraže.

    Dakle, što se Chanell tiče - svjedočila sam raznoraznim iskaljivanja po završetku veze, ali ubijanje bivše u priči je definitivno presedan. Pojma nemaš koliko sam se oduševila kad sam pročitala da je mrtva. U principu, u blogovskim pričama su prekidi većinom militavi, bar za moj ukus, dok si je ti fino odstranio u svojoj priči, a još mi se više sviđa što to nije učinio Starz, nego netki psihotični stihoklepac. Ili je dotični pogrešno formulirao ideju u svojoj pjesmici, ili Starzu ponovno nije uspjelo zauzdati jezičinu pa mu je promakla poanta konferencije.

    Malo sam se pogubila u tvojim izračunima u postu kad je bila riječ o vremenu, ali rekla bih da je za to više kriv moj antitalent kad je o brojevima riječ, tako da s te strane zapravo i nema zamjerke.

    Imaš specifičan način pisanja. Komentari, koje Starz daje u toku posta, su sažeti, ali uvijek gađaju u srž. Dijaloge prilagođavaš likovima, daješ osjećaj zasebnih osoba. Opisi koje daješ su zamislivi, vjerojatno jednostavnosti radi. Uspijevaš ponekad pobuditi komičan prizvuk, ali onda naprasno mijenjaš ploču i prelaziš na ozbiljnost. Daješ ritam priči kojeg je nemoguće ne pratiti. Znaš zainteresirati.

    I moram reći, iznenadio si me poprilično ovakvim postom. Osjeća se da razmišljaš o razvoju priče, detektivski mi je dio još draži jer ja uvijek, ali uvijek, promašim ubojicu pa ćeš me ionako iznenaditi.

    Zadnji dio s Petrom mi uopće ne paše. Kao da je guraš u priču ili zato što je bitna za ubojstvo ili zato što Starz silom mora naći utjehu u nekome. Ako me sjećanje ne vara, ona se u prošlom ili pretprošlom dijelu pretvarala da plače da bi je Starz zagrlio (što je on primijetio - dovoljno za stvoriti mišljenje o nekome), i eto je sad odjednom opet u priči. Ne znam razumiješ li što nastojim reći. Jednostavno mi njezina pozicija nema nikakvog smisla. Čekam deveti dio, možda razjasniš, uključujući Tamni znamen i detalje goblinsko - vilenjačkog rata.

    Ovacije, opravdao si očekivanja.
    Pozdrav.

    avatar

    02.08.2011. (23:21)    -   -   -   -  

  • Damian S.

    vidi ti starza,napisao post normalne veličine. :D

    bokte kako sam se odvalio smijati na pjesmicu xD ne znam tko je ubojica ali dajem mu bod za humor,bwahahahahaa
    jebote pa čije dlake su unutra? bio bi opak plot twist da je to jednostavno otrov ili dlaka od neke životinje xD a znam da će starz popiti...e!!! Voldemortove dlake!!! ne,samo malo,on je čelav...u kurac.koja šteta.
    ahahah,debela žena starz xD znam,ubojica će ga kazniti ogadivši mu čitav ženski rod.vidi vraga,u idućoj rečenici starz je pomislio isto što i ja.veliki umovi isto misle.
    ovaj ministar...izgleda sposobnije od dobrog djela političara na hrvatskoj sceni.pomalo tužno.

    vidim,pokušavaš nas navesti da mislimo da je Petra ubojica. :) ali ne mislim da je to tako jednostavno.

    čujemo se uskoro,još jednom pohvaljujem duljinu posta
    jedino mi nije jasno zašto je morao slušati o ratu vilenjaka i goblina.je li ubojica na jednoj od te dvije strane? hoće da se starz uplete u to? ne znam...ali btw nekako mi je čudno da se vilenjaci uopće ikako uspijevaju oduprijeti goblinima.nekako su mi oni...mlitavi,da se tako izrazim. :)

    avatar

    05.08.2011. (14:23)    -   -   -   -  

  • April

    My dear, ja uvijek pišem svoje. Ne sviđa ti se, uvijek imaš mali x u kutu prozora. ;)

    avatar

    05.08.2011. (15:36)    -   -   -   -  

  • April

    Ono ne mogu shvatiti kritikom jer sam likove stvarala kako sam ja htjela, a ona rečenica "napiši nešto svoje" izgleda kao da je to pisao netko 15. a ne ja. So, to nije kritika, da se razumijemo. Svi možemo bolje, zašto bih dodala radnju odmah na početku? Moj stil, moja stvar. Prave kritike i pohvale su uvijek dobrodošle.

    avatar

    06.08.2011. (15:54)    -   -   -   -  

  • Zwei.

    Ajd', baš mi drago :D

    avatar

    06.08.2011. (16:19)    -   -   -   -  

  • April

    Možda sam malo preburno reagirala, ispričavam se na tome, a i zaboravih u prošlom komentaru spomenuti da svatko ima pravo na svoje mišljenje. Moj bed.

    A pisanje... sve viši manjak koncentracije me sputava u mojoj normalnosti pisanja.

    avatar

    06.08.2011. (21:33)    -   -   -   -  

  • Seven

    Nema na čemu.
    A u vezi toga da mi se post sviđa, pa spomenula sam ti da te već dulje vrijeme čitam, nisam li? Mnogo vas je ovdje kreativnih i imate odlične priče, ali sam lijeno govno opterećeno koječime pa ne komentiram onoliko dobro koliko zaslužujete. Tako da uglavnom i ne komentiram, ali velika je količina onih koje čitam i čiji povratak čekam.

    avatar

    08.08.2011. (15:38)    -   -   -   -  

  • Fleurs de la Paix

    post.

    avatar

    08.08.2011. (23:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...