Komentari

zbogom-sviiete.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Ronja

    nemaš pojma kolko mi je drago pročitat ti na blogu da vježbaš i jedeš:D malo mi je bilo žao kad si napisala da si povraćala zbog keksa.. nemoj to raditi... nekad organizmu i treba tak nešto da se opet pokrene. čak i manekenke imaju jedan dan kad se natrpaju junkom i kažu da im to ubrza metabolizam. svaka ti čast još jednom na vježbanju, ja sam tako lijena da je to prestrašno.. ali čekam sad mrak da padne pa da odem trčat malo:) žao mi je zbog dečka.. nemam ti tu niš pametnog za reć, jer ljubav je takva..glupa je i nerazumna. nema pomoći osim one stare -vrijeme liječi rane :/

    avatar

    20.07.2011. (19:30)    -   -   -   -  

  • Brianna

    Bravo na upornosti u vježbanju, samo nastavi tako. I nemoj se grist ako ponekad pojedeš nešto "loše", lakše je kad se tu i tamo počastiš nečim nego rigorozno se odreći svega.
    A nesretne ljubavi smo svi prošli, preboljeli i krenuli dalje, proći će i tebe, bez brige :)

    avatar

    20.07.2011. (19:47)    -   -   -   -  

  • Vesper

    Lijepo je vidjeti da se netko ima snage i hrabrosti oteti bulimiji i povraćanju. Da barem ja imam snage oduprijeti se guranju prsta niz grlo i to samo zbog jednog keksa, ne više njih. Jednog. Drži se :)

    avatar

    21.07.2011. (13:09)    -   -   -   -  

  • Agness Perdu.

    pišiiii. :)
    ja sam izgubila snage za povraćanjem. rađe ću ostati ležati na krevetu sita.
    a ljubaav.. ljubav je sranje. imaš ju, pa ju nemaš, pa ju opet imaš. bitno je da cijelo vrijeme imaš sebe. zdravu sebe. drži se.

    avatar

    19.09.2011. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...