Komentari

sjenovitastranamoguma.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ksenija

    hehe-slične,jedino ja j.majku luđacima na cesti.na večinu ozbiljnih pitanja u trenutku u kojem se pitamo ne znamo odgovor.pitanje je samo možemo li se prepustiti toj rijeci da nas nosi,pokušavati držati nos nad vodom... ili ćemo sjediti kraj nje zafrknutih nogavica i pametovati o njoj.također prezirem bilo koje grupacije po ovoj,onoj,inoj pizdariji iz glave(rvat,hadezejovac..).jedino gdje osjećam pripadnost i to mi je tako neopisivo dobar osjećaj jest moja obitelj.tako mi je dobro što sam ih dobila ...zato i ne igram loto,nemreš 2x.ježim se dok mislim o tome.:))))

    avatar

    16.07.2011. (21:17)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Ulazak u krdo i blejanje s krdom je klasični, nesvjesni bijeg od sebe i života. Žalosno je vidjeti kako je cijela ta stvar danas još uvijek toliko prisutna. Uskoro će krenut, tj. već je krenuo, cirkus s izborima. Normalnog čovjeka može samo zaboliti glava od silne hrpe banalnosti i sranja kojih ćemo se naslušati (htjeli, ne htjeli) od debila koji su odabrani za "vođe". O tome je Štulić puno toga dubokog rekao (bez obzira što ga osobito ne voliš; a nije ni da ga moraš voljeti, to je samo stvar sklonosti, privlačnosti ili odbojnosti prema nekome).
    Danas se pojavljuju i djeluju neki novi, suvremeni Štulići, što je vrlo dobra stvar. Ne može se ubiti ta energija, može ju se samo stišati na neko vrijeme, ali uvijek ona ispliva u ponekim pojedincima. Tako nešto se događa s Novim odmetnicima.

    avatar

    17.07.2011. (08:35)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Znaš razmišljati i reći to.

    Izdvajam:
    "Budite djetinasti, ali nemojte biti glupi.
    Ako vas natko smatra glupim, ili neznam kakvim, zbog onoga što jeste, a intuicija vam govori da je pred vama magarac, onda znate da je to njegov propust, a ne vaš....budite cjeloviti."

    Mnogi provedu cijeli svoj život, a da ovo ne shvate.

    avatar

    17.07.2011. (12:21)    -   -   -   -  

  • Brianna

    Nažalost, sve je manje "osebenjaka", a sve više klonova. I puno bi mi puta bilo bolje u životu da sam bila dio tog kalupa, al protiv sebe ne mogu...

    avatar

    17.07.2011. (20:27)    -   -   -   -  

  • golden age

    slažem se da biti svoj nije u kontradikciji sa socijalizacijom ljudskog bića,
    biti travka koja odbija rasti da ne bi stršala i bila ošišana je - anomalija, prijetvornost,
    biti svoj je najveća garancija uspjeha u životu, pa i u adekvatnoj socio-skupini, fala bogu ima ih

    avatar

    17.07.2011. (20:58)    -   -   -   -  

  • metamorfoza

    potpisujem....
    biti svoj....najveći uspjeh ali i najveća ljepota života....
    pozdravljam te s osmijehom...:)))

    avatar

    18.07.2011. (01:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...