Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Izb

    A ja iz pouzdanih izvora znam da se ne radi o mitu i korupciji i slicnom, nego da ste Vi neuracunljivi idiot kojeg nitko ne shvaca ozbiljno. Daj se spustite na zemlju, da, baš hrvatskoj politici stvarno trebaju mozgovni bolesnici poput vas, imamo ih dovoljno. Ne hvala.
    Kakav seljačizam!

    avatar

    15.01.2012. (21:54)    -   -   -   -  

  • SUSJEDI

    VELIKA GALAMA U STANU KOD SANDRE HANČIAĆ

    Jedan poznati bjelovarski policajac kaže: "Da bi baš volio da Miroslav Levak razbije nos Sandri Hančić i da njega pošalju na tu intervenciju."

    MIROSLAV LEVAK: "Sandra!" Nije problem platiti račun":

    Tim riječima bila je popraćena žestoka rasprava - tko je napravio visoke telefonske troškove...

    SANDRA HANČIĆ: "Dobro onda plati račun."

    U Stanu je bila žučna rasprava između Levaka i Hančićke,.., gotovo to je sličilo na obiteljsko nasilje..Jer došli su visoki računi telefon, tj. mobitel...
    Navodno netko zvao brojeve; 95, 98, 91,.., koji su bili najproblematičniji.

    Nasilnik Levak i sutkinja Hančić maltretiraju stanare u zgradi (šet. dr. I. Lebovića). A bilo je to 21.08.2012., oko 22,00 sata. Umalo da i policija nije imala posla.

    Levak je iščitavao listing i pozivao se na ugovor. Čudan je to bio razgovor, sa krajnje povišenim tonom. Reklo bi se - pun primitivnoga ponašanja.

    Kako je otrcano i šuplje zvučalo dok Miroslav Levak izgovara ime "Sandra", po tome se idi a tu nema između njih nikakve ljubavi. Očito je da sutkinja financira Levaka i pruža mu zaštitu,.., a on se je skrasio s njom radi njene titule.

    Levaka su počeli mučiti računi. On pred korumpiranom Hančićkom, koja se je upustila u kriminale sa tom bitangom, opravdava se, jer potrošio je novce nazivajući svoje kurve. Kakvo je Levak smeće, on sutkinji Županijskog suda u Bjelovaru, Sandri Hančić soli pamet. Nije ni ona ništa bolja od tog lopova, prevaranta i gada...

    U potpisu, "susjedi"

    avatar

    23.08.2012. (16:15)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    17.01.2013., četvrtak
    PREDSJEDNIK VLADE RH, ZORAN MILANOVIĆ HODA PO BEOGRADU A U HRVATSKOJ NE RJEŠAVA GLAVNE PROBLEME NEZAPOSLENOST I GLAD

    LAŽU NAROD - GLUME I NASLIKAVAJU SE PRED FOTO APARATIMA I KAMERAMA.

    ZAVADI GLUPI NAROD PA VLADAJ, PA MIRI,.., ZAVADI...

    Srbijanski i Hrvatski mediji pridaju veliku pozornost današnjem sastanku premijera Srbije i Hrvatske Ivice Dačića i Zorana Milanovića u Beogradu i naglašavaju da je riječ o prvom službenom dolasku hrvatskog premijera u Srbiju.

    IVICA DAČIĆ i ZORAN MILANOVIĆ

    U novinarskim napuhanim izvješćima se naglašava očekivanje da će susret Dačića i Milanovića pridonijeti poboljšanju odnosa dviju zavađenih država - sve je to jedna tužna slika političke prevare i mistifikacije.

    IVICA DAČIĆ JE U SRBIJI KAO "OVAJ NAŠ SMUTLJO" U HRVATSKOJ

    Naše probleme nitko neće rješavati umjesto nas - takva vlast još sad ne postoji . Zato u Hrvatskoj ovoga trena potrebni su hitni prijevremeni izbori. Mistifikatorska vlada Zorana Milanovića treba što prije pasti. To je ruglo što nam rade. Milanović u Beogradu: Hrvatska podržava Srbiju na putu k EU.

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8

    avatar

    17.01.2013. (14:11)    -   -   -   -  

  • ŠTIT BJELOVAR

    KORUMPIRANA SUDSKA EKIPA U BJELOVARSKOME SUDU. NEKA POLICIJA VIDI KRIMINAL U BJELOVARSKOM SUDU KAKO SUTKINJA SANDRA HANČIĆ ZLOUPOTREBLJAVA SVOJ POLOŽAJ I OVLASTI... NJEZIN LJUBAVNIK MIROSLAV LEVAK VIDIM GA JUČER (07.02.2013.) IZLAZI IZ NJEZINOG STANA I SJEDA U DŽIP AUDI "VELIKU" KANTU I ODE SE VOZIKATI, NERADNIK NIKADA NIJE NIGDJE RADIO NITI IMA JEDAN DAN RADNOGA STAŽA... NIJE SLUŽIO HRVATSKU VOJSKU NITI "5 MINUTA" PROVEO U DOMOVINSKOM RATU... RASCOPAO JE GLAVU POLICAJCU MIROSLAVU CHLUDI SA ŽELJEZNIM MONTIRAČEM,., UMJESTO DA JE U ZATVORU "LEVAČIĆ" ONI JOŠ SLUĆAJ SUĐENJA PREBACE U VIROVITICU.. SRAMOTA...! KAO KAZNENO DJELO SE JE DESILO TAMO.. TO JE DOKA DA U POLICIJI RADE "PIĆKICE" JER U TAKOM SLUĆAJU NISU ZAŠTITILI SVOG KOLEGU...I STALI ŠLJAMU LEVAKU NA KRAJ...

    avatar

    08.02.2013. (12:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...