Komentari

nemasavrsenstvazamene.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Ronja

    Iskreno držim fige da postigneš svoj cilj, koji nisu kilogrami, nego zadovoljstvo samom sobom. Naravno, bez riganja. Radije počni trčati.. Ne samo da uzrokuje mršavljenje, nego se prilikom trčanja izlučuje i hormon sreće... ostavljam ti veliki pozdrav:*

    avatar

    07.08.2011. (21:38)    -   -   -   -  

  • AbigailM

    Bas je fuj kad zelim nesto da ti kazem, ali sta god da napisem zvucat ce jebeno licemjerno, jer nisam nista bolja.. Osim sto nemam konstantne periode povracanja..
    Nemoj se vracat cigaretama, kontrola i samo kontrola, ako se uspijes oduprijet cigaretama uspjeces i drugo.. Sretno :*

    avatar

    21.08.2011. (18:07)    -   -   -   -  

  • Keira

    samo nemoj rigati..tako često..
    a što se trčanja tiče...ne moraš,onda bolje hodaj,samo se kreči...

    piješke do trgovine i natrag..

    pusa

    avatar

    22.08.2011. (09:31)    -   -   -   -  

  • Nico - Skinny Figure

    Negdje sam čula da hodanjem trošimo jednaki broj kalorija kao i trčanjem. Ne povračam. Ne želim to. A vjerujem da ni ti. Prebaci fokus s hrane na tijelo. Nemoj razmišljati o tome da ne smiješ jesti nego o tome kako želiš ne znam, ravan trbuh, ili tanke noge. Želim t svu sreću :)

    avatar

    25.08.2011. (11:58)    -   -   -   -  

  • Puffy

    Bok! :)
    Odlican ti je blog, sve se vrti oko jedne teme ali to je i cilj zar ne ?
    Ja uskoro otvaram svoj blog, naravno o istoj temi.
    Kad ce novi post?

    avatar

    31.08.2011. (10:04)    -   -   -   -  

  • blue

    ej mala, si ziva?

    avatar

    30.06.2012. (01:37)    -   -   -   -  

  • blue

    ej.. jel dodes jos kad na blog? :)
    ak vidis ovo stipkaj neki komentar :***

    avatar

    31.12.2012. (04:48)    -   -   -   -  

  • blue

    i ja.. danas sam se cak i izvagala, i evo me opet gore. 66 :(

    avatar

    08.06.2013. (00:07)    -   -   -   -  

  • Iva

    Zapamtite

    http://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM

    avatar

    07.07.2013. (22:41)    -   -   -   -  

  • blue

    bravo mic :)
    ono s hiitom kod mene nije uspjelo, ali sad sam na necem drugom :P
    razmisljala sam puno i skontala zbog cega ne mogu smrsaviti, valjda. uvijek kad odem na dijetu ogranicavam si sto stvari i jedenje opcenito i tak. to traje dva tjedna, ja bacim 5 kila, iducih mjesec i pol provedem u vracanju tih 5 kila i onda opet ispocetka. prije par dana odlucila sam da cu se hraniti zdravo. nemam pojma. mislim da ce ovo funkcionirati jer hraniti se zdravo je sto posto odlicno za tebe, dok sam kod dijeta uvijek znala da si jednim dijelom stetim. mislim da ce ovo funkcionirati. izgubila sam 2-3 kile u tjedan dana. doruckujem vocne sejkove s nemasnim jogurtom, integralni kruh sa sirnim namazom i povrcem, rucam juhe, povrce na zaru/na leso i salate, veceram salate s kuhanim jajima. probava mi se popravila, trbuh mi se izravnava, znam da si cinim dobro i svaki dan izgledam sve bolje. ne znam kak si ti po tom pitanju i dal bi htjela, al fakat probaj. potrebna su 3 tjedna da ti nesto postane navika.
    i meni sad vise nije vazna brzina. jer sam u ovih sedam godina (OMFG 7 JEBENIH GODINA) skontala da kako god brzo smrsavim svejedno cu to vratiti. a ako mi ovakav nacin prehrane ude u naviku proci ce mozda i godine da izgledam super,al onda cu i izgledati super godinama.
    u ozujku sam imala 57 kila. to je bilo najmanje u proteklih 3-4 godine haha. do pocetka srpnja sam se udebljala na 66. sad imam 61. nes sam htjela reci s ovim al sam zaboravila.

    avatar

    03.08.2014. (13:07)    -   -   -   -  

  • blue

    ugl. draga, zelim ti reci
    legni zatvori oci i razmisljaj.
    zamisljaj kak hoces da ti zivot izgleda i cini to svaki dan. i vjeruj.
    razmisljaj kolko god treba da dodes do zakljucka da zelis ciniti dobro sebi i biti zdrava. a zdrava znaci i da izgledas jebeno.
    mene je s godinama prosla zelja za kostima, nez kak je kod tebe? makar mi je jos uvijek prejebeno to i vau vau. al ja bi onak 52 kile :3 visoka sam 167. to bi bilo tak taman. opet sam izgubila poantu.
    ugl. zelim ti sveeeeeeee najbolje, da ustrajes u neriganju
    i jaaaaaako se nadam da ce ti se moje zbrda zdola nabacane rijeci sloziti u neku smislenu cijelinu i da ces poceti mrsaviti malo zdravije.
    bas mi je palo na pamet sad, u ovih 7 godina AJME mogla sam odmah krenuti jesti zdravo i cijelu srednju bih bila tip top i sad bi na faksu bila tip top a ne ovak svugdje najdeblja. al imam jos 5 godina faksa i cijeli zivot da budem mrsava, al ovak zauvijek. a ne opet da smrsavim i dokazem svima da ja to mogu i onda se bacim na kruh i ostala sranja :D
    nadam se da sam doprijela do tebe bar malo :3 mada bi se meni da mi neko ovo napise u takvoj fazi u kakvoj si ti cinilo kao totalni bulsit i daj mi odjebi s tim zdravim sranjima ja zelim biti mrsava boli me k za zdravlje :D svejedno, think about it!
    :****

    avatar

    03.08.2014. (13:14)    -   -   -   -  

  • blue

    da, ja isto obozavam tebi pisati mada svaki put kad pogledam nikad ti na nis ne odgovorim nego pisem kaj mi padne na pamet jer imam filing da ces shvatiti :)
    ugl. mozda sam otkrila tajnu? danas imam 58kg, znaci 3 kile u 4 dana^^?
    haha
    mislim, ako zelis probati, meni ovak izgleda prehrana zadnja 4 dana:
    doruckujem sejk od bilokojeg voca s jogurtom/acidofilnim mlijekom. cak i banane! za rucak jedem puno povrca s malo integralne tjestenine/graha. to pojedem i poslijepodne kao meduobrok al u puno manjoj kolicini. veceram samo proteine i masti.
    ujutro i navecer osjecam jaku slabost, al ovak kroz dan sam okej XD
    probaj si onak utuviti u glavu da zelis biti zdrava i nadoknaditi svom tijelu stetu koju si mu cinilia zadnjih godina i citaj na netu koja sve sranja ima preradena hrana. ja sam tak nabrijana da ne zelim ni probati nis nezdravo pa makar to bio jedan medenjak koje nit ce me udebljati nit nis, jednostavno je gadan jer ce mi pokvariti ovu harmoniju zdravlja XD
    e da, citala sam kaj je neki poznati cijenjeni kardiolog pisao, kao da masnoce ne uzrokuju masnocu u krvi, ni krvozilne bolesti ni svasta kaj se prije mislilo, vec da su fuuuul zdrave i pozeljne, a ovi losi ugljikohidrati "grebu" krvne zile i uzrokuju to sve. jer kao prije dok se jelo onak seljacki, svinjska mast i sve to, ljudi su bili puno zdraviji jer nije bilo sveg ovog preradenog secernog sranja :P debljina je bila pokazatelj bogatstva. danas je obrnuto XD
    e di si ti inace? kaj radis? :)

    avatar

    07.08.2014. (12:30)    -   -   -   -  

  • blue

    ahahahah sad sam tek skontala kak mi je jedan komentar ranije poceo sa bravo mic :D to je bio komentar na post, sad vidim da sam vec prije komentirala i onda skuzim da je post od pred 3 godine :D ccc
    :*

    avatar

    07.08.2014. (12:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...