Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Ex-skolioza

    super mi je vidjeti da ni Heidi Klum ne moze najbolje radit jogu. ali zato ima super sik joga odjecu

    http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2014170/Heidi-Klum-gives-New- York-treat-shows-yoga-public.html

    avatar

    13.07.2011. (15:23)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Imas 31 godinu, a izgledas bolje nego neke sa 20. Ti nemas ni celulit, a kamoli grbu i dobro izgledas u tim yoga asanama. Yoga, kako sam cula, inace podmladuje i tijelo i dusu. Jedna cura mi je pricala da je u Indiji upoznala neku vrhunsku yoga uciteljicu koja ima preko 70 godina, a izgleda ko da joj je 25 ili 30. Kaze da je sva gipka i izgleda kao neka balerina.

    avatar

    14.07.2011. (09:22)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Jos nesto, znate li da pjevac Galije ima skoliozu. Ja sam kao dijete pred rat bila na koncertu ovdje u mom mjestu i primjetila sam da mu je trup cudan i prsni kos nekako ispupcen, ali nisam vidjela neku grbu ili nisam obracala paznju.
    Tek nedavno sam cula da je iz Nisa i zbog skolioze nije mogao sluziti vojsku, pa je u to vrijeme bio jako frustriran zbog toga, ali mu je kasnije radena operacija na Banjici u Beogradu i djelimicno, ali ne skroz uvucena mu je ta grba.
    Ja sam oduvijek volila Galiju, volim njegove tekstove, boju glasa i mislim da je fraer cak i u takvom tijelu jer on ima karizmu.
    Kad sam bila na koncertu, prije njih svirali su Valentino (jedan glupi sarajevski bend), ali kada je pjevac Galije izasao na scenu, tek onda nastupio je dernek, jer taj tip dogadaj je sam po sebi. Ako niste slusali Galiju, poslusajte na youtubeu, a ja vam preporucujem jednu malo crnjak pjesmu, ali dobru, mislim da se zove - "Digni ruke".

    avatar

    14.07.2011. (09:33)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Evo sad cu vam Galiju i pjevaca sa skoliozom staviti na svoj blog www.operacijaskolioze.bloger.hr

    avatar

    14.07.2011. (09:38)    -   -   -   -  

  • maja

    bok!
    stvarno super izgledas i vidi se da puno truda ulazes u brigu oko svoje kraljesnice. cestitam na pet godina ravne kicme! :)
    ja imam nekih problema pa bih ovdje pitala ako je netko imao ista slicno. prije nekih mjesec-dva sam saznala da imam neku bakteriju nosu i uzimala terapiju i sve se cinilo ok, ali vec neko vrijeme opet imam neke ranice u nosu. mislim da imam MRSA, koja je nekakva vrsta stafilokoka. jos u 2. mj ove godine sam bila bolesna i te nekakve vrijednosti u krvi su mi bile dosta visoke, blizu stafilokoku sto znaci da ja tu bakteriju imam u sebi vec 5 mjeseci! citala sam na stranim forumima o tome i kazu da se neki cak ni nikad ne izlijece, sto i nije big deal ako ne ides na operaciju ili si ozbiljno bolestan. oni mene nece pustiti na operaciju dok ja to ne rijesim, a tko zna koliko ce to jos trajati i hoce li se to stalno vracati?
    malo panicarim pa me zanima ima li itko kakvo iskustvo?

    avatar

    16.07.2011. (22:32)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    hej maja, jesi se ti vec bila javljala? ne znam stvarno nista o tome. :( s jedne strane
    kuzim doktore da imaju svoj protokol i ne zele dodatni rizik za tebe i ostale pacijente. Ides li kod kovaca? on nekad zna pacijentima na jako okrutan nacin ispricati sto su rizici, pa mozda je to dio te njegove pripreme? Ali stvarno ne znam sad radi li se o stvarnom riziku i koliko cinjenica da imas takve nalaze zakomplicirava tvoju situaciju. Nadam se da ces naci informacije o svemu tome, ne odustaj! Nadam se da nemas MRSA. Koliko znam iz doktora House-a, nije to tako cesto. Drz se i ne odustaj!

    avatar

    17.07.2011. (13:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...