Komentari

diarydiduino.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Masatera

    Nemam pametne riječi uputiti ti, samo da ti se javim i kažem da se nekako držiš...pokušaj ne raditi protiv sebe i svog zdravlja ako nekako možeš... Pusa

    avatar

    29.06.2011. (17:34)    -   -   -   -  

  • Zdenka

    Draga Vesna, sjedim nijema ispred ovog bloga, osjećam potrebu izreći riječ utjehe, ali sve je suvišno i za Vas neutješno. Samo bi nijemi zagrljaj podrške na ovaj preteški Dan mogao iskazati koliko suosjećam u Vašoj boli. Znam koliko Vam Una nedostaje i da je život bez nje bezvrijedan.
    Gubitak djeteta toliko je neprirodan da poruši svaku smisao života. Mi majke koje dijelimo ovu pretešku sudbinu, nažalost, smo to osjetile i osjećamo. Kažu da vrijeme liječi sve rane, a ja kažem nije istina. Svako buđenje je za nas kao da nam netko trlja sol na sve nezaliječene rane.
    I kao što mije poslala poruku jedna topla osoba, profesorica-psihologinja Filozofskog fakulteta Lidija Arambašić ( koja je jedina kod nas napisala knjigu "Gubitak, tugovanje, podrška") i ja Vama upućujem njezine riječi: draga Vesna, Vi ćete zauvijek biti majka svoje kćeri Une, a preteško je što Una nije tjelesno s Vama nego je možete i morate do kraja života imati samo u svom srcu, sjećanjima i uspomenama . . .

    avatar

    01.07.2011. (08:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...