Komentari

braknijemrak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • sienna

    ha, slažem se....imam istu situaciju, nekad lijepo sebi istresem ono što bi trebala nekom drugom reć, jer evo, vježbam suzdržati se od iskrenosti, nikom nije draga nažalost..

    avatar

    25.06.2011. (23:18)    -   -   -   -  

  • sandibel

    Ja sam isto u takvoj situaciji, svi daleko od mene..stvarno sam pocela zaboravljati "staru ja" ponekad mi fali..imas ideja kako da se opet vratis "staroj ja"? ponekad imam osjecaj da se gubim polako..a ponekad mislim da previse dramatiziram...

    avatar

    26.06.2011. (09:12)    -   -   -   -  

  • Brak Nije Mrak

    NE znam više puta imam osječaj da se gubim i nemama ideju kako se vratiti, ustvari okolnosti se uvijek mijenjaju sada imam drugačiji način života ali ipak mislim da se ne bi smjela zapustit stara prijateljica. Ipak najviše se trgnem kad me netko opomene ili kaže tipa ej na što ti ličiš daj malo vrati se na staro i slične stvari to me trgne iz neke dosade i vrati mi prijateljicu.

    avatar

    26.06.2011. (14:49)    -   -   -   -  

  • Nenica

    Slučajno naletila na Vaš blog.
    Ovdje sam se pronašla. Udala sam se 600 km dalje od mjesta gdje sam živjela.
    Razgovor s prijateljicama sveo se na telefon, ovdje ih imam, ali je drugačiji mentalitet i stara ja je jednostavno ostala u mom rodnom kraju i duboko u mom srcu.
    Dok razgovarm sa "starom ja" i peglam, a uživim se u raspravu znam se i opeći, ako perem suđe uvijek je lupkanje nekako glasnije. :D

    avatar

    13.07.2011. (11:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...