Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • vertikala

    I TO JE VRIJEDNO NASLOVNICE ?!

    Ne kupujem "bjelovarski list", jer u njemu (ne)mogu pročitati pravovaljane informacije. Slućajno sam vidio naslovnicu od tih lokalnih novin: "Kako je cura u bade kostimu šokirala Bjelovarčane": U akciji novinara tog lista, otkriveno je što su (toj) djevojci u bikiniju sve dobacivali. (Bjelovarskilist, 04.07.2011.,) Iz tog članka može se vidjeti primitivizam (našega) grada Bjelovara. Iako novinari toga lista fingirali* su slućaj, odnosno oni su bili potaknuti nedavnom viješću - da je stranu turiskinju u dvodjelnom kupaćem kostimu policija zaustavila nasred rive u Splitu i natjerala da se obuće. Jer, "remetila je javni red i mir". Očito, tako su i bjelovarski novinari odlučili da oslušnu glas javnosti, i vide kako će reagirati građani. I stari i mladi su dovikivali svašta djevojci, koja nije ništa učinila, jedino što je bila obućena u badić.

    Neke žene su se i križale, kao Ivanka Rajković, zaposlenica gradske uprave Bjelovar, dok neki vozači su trubili,.., s obližnjih caffe terasa su negodovali, neki su izišli van. itd. Zanimljivo je da Bjelovar je visoko-nezaposleni grad, a očito je svima dobro - jer se ne bini nitko (ni)za što. Nema ni bombastičnih naslovnica u bilo kojim lokalnim novinama, ili bilo kakvih komentara na radiju ili televiziji... Čudna i tajenstvena lijepa dama ih je uznemirila, fascinirala* ih je sa svojim (ne)moralnim ponašanjem, samo zato što je valjda zgodna i (ne)primjerno odjevena. Očito je za njih sve to bilo nemoralno. A tako joj i kvartni policajac Željko Petrić je doviknuo: "Hej, mala!", "Obuci se!", "Ne možeš tako hodati gradom!". I ovo je sam dokaz kao policajci - kao ovj, vrlo nestručno i mizerno se obračaju ljudima, i to na vrlo nizak način. Policajac je dužan svakog čovjeka službeno pozdravizi, tj. osloviti ga, ili osloviti je: "gospođo ili gospodine".

    Policijski službenik mora biti pristojan i posebno priseban u takvim situacijama, pa i u onim gorim situacijama - nego što je ova. Bilo je komentara - kako tu djevojku može biti sram - kad tako hoda gradom. No, primitivni Bjelovarčani su burno reagirali, večina njih se je zgražala, jer takvu sliku svakodnevno nisu vidjeli nikada. Takva slika ih je bola u oči. U Bjelovaru su se desili toliki kriminali, od pretvorbe i privatizacije poduzeća, do krađe gradskog i županijskog proračuna. Gotovo nitko nije ni (k)mrknuo, a kamoli da je netko odgovarao. Zamjere toj djevojci na nemoralu, a oni su nemoralniju tisuću puta od nje. Daleko veći nemoral i sramota u našem gradu su nedodirljivi (korumpirani) političari. Ali očito ti pokvareni licemjeri, koji izgubili su status ljudi,.., ne vide te stvari. Jer za njih nemaju oči. Policajac Željko Petrić drsko je odmah naredio: "Mala obući se odmah!". Pokazavši svoju silu i autoritet. Tek onda kada su novinari prišli tom policajcu i djevojci i objasnili situaciju.

    Bahati policajac se sustegnuo i malo udobrovoljio. Te je komentirao: "da sam barem tako mlad i zgodan!?" Prisjetio se je i on svojih mladih dana. Još jednom moram kazati da Bjelovar je "primitivistički grad", koji nikako da se izvuče iz svoje stare ljušture. No, i novinari očito nemaju drugog posla, nego raznim spletkama zabavljaju građane,.., sa svojim kazališnim radnjama, glupostima i smicalicama... Kao što je i ova ulična kleveta. Prije nekoliko godina boravio sam u jednom manjem mađarskom gradiću, vidio sam po ulicama kako mlade mađarice slobodno hodaju dvodjelnim kompletičima: grudnjaku i kratkim gačicama. To je kod njih normalno, i nitko se ne okreće ili nešto komentira ružno, na njihov račun. To je dokaz da smo potpuno zaostala sredina, tj. grad Bjelovar.

    U Bjelovaru, 04.07.2011.

    NEZAVISNI KANDIDAT
    i Predsjednik Udruge "Štit"
    BRANKO STOJKOVIĆ
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90
    http://crostojkovic1958. blog.hr

    avatar

    04.07.2011. (16:40)    -   -   -   -  

  • ŠTIT-ŠTIT

    ZAŠTO HAMDIJA MAŠINOVIĆ I MARIJA GALIĆ I DRUGI POLICAJCI PROGANJAJU BRANKA STOJKOVIĆA ?
    Branko Stojković
    Četvrtak, 21 Kolovoz 2008
    ISTINA O STOJKOVIĆU I BJELOVARU

    Javna je tajna u Bjelovaru, da policija namješta i proganja Branka Stojkovića i da ga hoće zatvoriti, a čovjek nije kriv. Namještaju mu Šiptare i Cigane kako bi oni imali dobar razlog za postupanje. Svi znamo tko je Branko Stojković? Čovjek koji se bori protiv nepravde. To zna svaka šuša u gradu da on nije licimjer i prestupnik istine... Kada to svi znadu u Bjelovaru, zašto dopuštaju da nelegalno progone Stojkovića, nego svi likuju. Što rade sve institucije države - zar nema nikoga poštenoga?

    Kako to svi dopuštaju? Tako bezakonje? Što to sve znači? Priča se javno po kafićima da Stojkoviću smještaju zatvor. I nitko nema drugačijeg mišljenja?

    Pa zna se zašto Stojkovića progone, jer zna sve o njima, zna sve o Hamdiji Mašinoviću ratnom zločincu, ratnom profiteru, korumpiranom policajcu... Kada je Stojkovićeva nevjenčana žena Nada Mičuda dobila OVRHU da mora iseliti iz stana na Šetalištu Dr. Ivše Lebovića 13. u Bjelovaru, jer zgrada je vraćena 2001. godine po novoj Račanovoj vlasti (SDP-a), Nada je tamo provela 13 godina u stanu, i samo tako su je bacali van na cestu sa maloljetnim djetetom Mateom Stojković.

    Cijelo vrijeme u toj zgradi policija je ugnjetavala Stojkovića i namještala mu igre. Čak su ga u vlastitom stanu policija uhićivala bez naloga. Nekoliko je puta bilo pucano na taj stan. Sve je to prešućeno, tj. istraga nije nikada završena do kraja. Pa tko je onda tu prestupnik? Hamdija Mašinović je oduvijek nadzirao tu zgradu. Kada je Nada trebala iseliti - a ona se je opirala zakonskim načinom, novi vlasnik te zgrade Šuškavčević je sa svojim advokatom Gregurićem prijetio Nadi Mičudi da će je izbaciti specijalna policije iz stana.

    Sve je poslije izašlo na vidjelo - u toj zgradi odakle su svi stanari deložirani van - HAMDIJA MAŠINOVIĆ, današnji zamjenik šefa policije je dobio za nagradu poslovni prostor, odnosno njegova je žena otvorila Butik s prodajom robe. To je dokaz koliko je Hamdija korumpiran...

    On, kada je došao u Bjelovar, nije ništa posjedovao - a danas ima nove luksuzne stanove, automobile, butike i tako dalje....

    ŠTO se čudimo zašto se Branka Stojkovića proganja i namještaju mu se igre - jer je Stojković progovorio istinu o njima. Znamo da je Stojković veliki rodoljub za Hrvatsku, jer je prvi u Bjelovaru obukao uniformu u Domovinskom ratu, dok su se drugi skrivali. Taj čovjek je čiste prošlosti.

    Vojska JNA mu je zapalila u ratu kuću. Danas se njega prikazuje kao da je neprijatelj,....., i napada bezrazložno... Kuda naše društvo na takav način ide?

    Toliko neka narod znade!

    avatar

    21.12.2012. (01:23)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    17.01.2013., četvrtak
    PREDSJEDNIK VLADE RH, ZORAN MILANOVIĆ HODA PO BEOGRADU A U HRVATSKOJ NE RJEŠAVA GLAVNE PROBLEME NEZAPOSLENOST I GLAD

    LAŽU NAROD - GLUME I NASLIKAVAJU SE PRED FOTO APARATIMA I KAMERAMA.

    ZAVADI GLUPI NAROD PA VLADAJ, PA MIRI,.., ZAVADI...

    Srbijanski i Hrvatski mediji pridaju veliku pozornost današnjem sastanku premijera Srbije i Hrvatske Ivice Dačića i Zorana Milanovića u Beogradu i naglašavaju da je riječ o prvom službenom dolasku hrvatskog premijera u Srbiju.

    IVICA DAČIĆ i ZORAN MILANOVIĆ

    U novinarskim napuhanim izvješćima se naglašava očekivanje da će susret Dačića i Milanovića pridonijeti poboljšanju odnosa dviju zavađenih država - sve je to jedna tužna slika političke prevare i mistifikacije.

    IVICA DAČIĆ JE U SRBIJI KAO "OVAJ NAŠ SMUTLJO" U HRVATSKOJ

    Naše probleme nitko neće rješavati umjesto nas - takva vlast još sad ne postoji . Zato u Hrvatskoj ovoga trena potrebni su hitni prijevremeni izbori. Mistifikatorska vlada Zorana Milanovića treba što prije pasti. To je ruglo što nam rade. Milanović u Beogradu: Hrvatska podržava Srbiju na putu k EU.

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT

    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8

    avatar

    17.01.2013. (13:43)    -   -   -   -  

  • ŠTIT BJELOVAR

    KORUMPIRANA SUDSKA EKIPA U BJELOVARSKOME SUDU. NEKA POLICIJA VIDI KRIMINAL U BJELOVARSKOM SUDU KAKO SUTKINJA SANDRA HANČIĆ ZLOUPOTREBLJAVA SVOJ POLOŽAJ I OVLASTI... NJEZIN LJUBAVNIK MIROSLAV LEVAK VIDIM GA JUČER (07.02.2013.) IZLAZI IZ NJEZINOG STANA I SJEDA U DŽIP AUDI "VELIKU" KANTU I ODE SE VOZIKATI, NERADNIK NIKADA NIJE NIGDJE RADIO NITI IMA JEDAN DAN RADNOGA STAŽA... NIJE SLUŽIO HRVATSKU VOJSKU NITI "5 MINUTA" PROVEO U DOMOVINSKOM RATU... RASCOPAO JE GLAVU POLICAJCU MIROSLAVU CHLUDI SA ŽELJEZNIM MONTIRAČEM,., UMJESTO DA JE U ZATVORU "LEVAČIĆ" ONI JOŠ SLUĆAJ SUĐENJA PREBACE U VIROVITICU.. SRAMOTA...! KAO KAZNENO DJELO SE JE DESILO TAMO.. TO JE DOKA DA U POLICIJI RADE "PIĆKICE" JER U TAKOM SLUĆAJU NISU ZAŠTITILI SVOG KOLEGU...I STALI ŠLJAMU LEVAKU NA KRAJ...

    avatar

    08.02.2013. (10:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...