Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Pezer

    PRIJETIO DA ĆE UBITI BRANKA STOJKOVIĆA

    Ljubavni jadi natjerali ga da posegne za oružjem. U kafiću u Bjelovaru pijan gostima prijetio automatskom puškom. Nakon što je za šankom počeo stavljati puščanu cijev u usta, pozvana je policija
    prijetio, automatska puška, alkoholizirano stanje, prijetnje

    Piše: Darko Marčinković/VLM

    Panika i strah vladali su preksinoć u bjelovarskom kafiću Pin. Oko 20 sati u lokal je ušao pijani muškarac s automatskom puškom u rukama. Počeo je vikati i prijetiti da će ubiti neke osobe, a potom i sebe. Sav izvan sebe izlazio je van i vraćao se izazivajući strah među gostima lokala. Nakon što je za šankom počeo stavljati puščanu cijev u usta, pozvana je policija iz koje su nam potvrdili da su te noći uhitili 47-godišnjaka, a za sve daljnje informacije uputili nas nadležnom državnom odvjetništvu.

    Glasnogovornica Sandra Knok Čanić kazala je da je osoba nakon uhićenja dovedena u pritvorsku policijsku jedinicu i predana pritvorskom nadzorniku. Dežurna zamjenica ODO-a jučer je provela prvo ispitivanje osumnjičenika kojeg se sumnjiči za više kaznenih djela prijetnje. Ne otkrivajući više detalja, glasnogovornica je kazala da slijede radnje prema odredbama Zakona o kaznenom postupku. Neslužbeno doznajemo da se incident dogodio zbog ljubavnih problema između uhićenog i njegove bivše djevojke.

    U pritvoru ga se može zadržati najdulje 48 sati i u tom će roku biti odlučeno o odbacivanju prijave ili pokretanju istrage.

    Večernji list, 09.11.2011 / 15:20

    avatar

    20.12.2011. (10:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...