Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Jupi

    Ovo što pišete je jednostavno razorno.

    Cijelo vrijeme dok to čitam vidim prešminkano klaunsko lice one glupače Kosorice.

    Lud tko joj vjeruje.

    EU je četrvrti Reich. (molim da mi Njemci oproste na izrazu, jer nije do njih nego do one iz pakla spuštene budaletine Hitlera)

    avatar

    03.06.2011. (00:38)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Meni je najjača ( najočitija i najužasnija ) fora da je EU osmišljena za opći prosperitet i dobro, a tim famoznim kvotama ona to doslovno ograničava i ruši.

    Da je EU ok, onda bi rekla: ljudi, ja vam ne mogu otkupiti više od toliko i toliko proizvoda, a vi, ako znate sami što ćete s tim viškom, proizvodite i radite što hoćete, prodajte kome možete, poklanjajte drugima, to je dalje vaš izbor.

    Kao, oni hoće pomoći siromašnima, a njihovi poljoprivrednici masovno prolijevanju mlijeko ( ok, tako nama daju do jasno do znanja o čemu se radi ), umjesto da ga poklanjaju onima što su prisiljeni kopati po smeću, ili u vidu trajnih sireva šalju gladnima u Afriku. Očito nisu motivirani za tako što, naprotiv. Pravi motiv vidljiv je iz posta.

    Zato su mi od svih najdraže upravo ovakve informacije, " tračevi" iz prve ruke, in medias res.

    Obzirom da ljudi općenito vole tračeve, ovaj tekst može se vrlo prikladno ponuditi susjedima, rođacima i kolegama, uz kavicu i kolače. :-) Idealan materijal.

    avatar

    03.06.2011. (16:53)    -   -   -   -  

  • Jupi

    @drava tebi hvala, što si nas na NP našao vrijednim da nas počastiš ovim delicijama za čaj i kavu.
    Ta tvoja delicija je razorna municija.

    Vlast i kontrola nad ljudima i prirodnim resursima je jedini EU cilj.
    Svi ovi prepadi diljem svijeta, protuterorizam, internet hacking državnih sustva (koji je sad glavna tema na sastanku G8), ašerihija koli u hrani iz prirode, sve to ima jedan te isti zajednički nazivnik, a to je - stvaranje legitimnih uvjeta da se zatraži i ostvari društveni (i onda naravno zakonski) pristanak (baš kako je dokazao Noam Chomsky) da se dadu što veće ovlasti kontrole policiji !!!
    To i samo to, i ništa drugo !!!
    Onda će oni lako svakoga tko im se ne dopada, lako proglasiti grješnim teroristom i zakonski legalno ga sankcionirati !

    avatar

    03.06.2011. (23:18)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    http://www.sovereignindependent.com/?p=21348

    Samo pogledajte brojeve, ako vam se ne cita text.

    avatar

    04.06.2011. (01:20)    -   -   -   -  

  • drava

    Semper fi @jupi

    Malo službenih novosti.
    10 važnijih članica EU (Austrija, Belgija, Francuska, Njemačka, Irska, Italija, Luxemburg, Malta, Nizozemska i UK) odlučile su iskoristiti opciju 2+3+2 i zatvoriti svoje tržište rada za Rumunje i Bugare na još dvije godine. http://www.actmedia.eu/2011/05/02/top+story/10+eu+states+to+keep+out+bulga rian,+romanian+laborers+till+2014/33459

    I friška vijest iz Mađarske (šogi se vratio s terena). Običaj je mađarskim radnicima da dolaskom na posao prvo obiđu sve kolege i rukuju se sa ama baš svakim. To je vrlo lijepa gesta. Drži ljude u vezi.

    Listam malo po EconomyWatch i uspoređujem Bugarsku, Rumunjsku, Sloveniju i Hrvatsku. Mi smo prepoznati kao turistička zemlja. O ekonomiji baš ne piše puno, već ima zabilježeno da smo privatizirali banke.

    avatar

    04.06.2011. (21:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...