Komentari

utvir.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Liga teniskih veterana Dalmacije 35

    Redom:

    1. Trenutno većina ekipa ne može zadovoljiti +35,+40,+45,+50,+55,+60 pravilo a da ne govorimo o gubitku momčadskog duha i druženja, što je uglavnom i cilj ove lige.
    2. Nekima opet je previše 1800 kn jer se sve temelji da dobrovoljnoj osnovi tako da neopravdano gubimo još poneku momčad.
    3. Ako netko treba 10000 kuna da bi vodio ovakvu ligu sa autoritetom onda bi trebalo razmisliti da se promjeni voditelj lige i predloži volonter između voditelja ekipa. Koliko sam čuo zainteresiranih ima.
    4. Dosadašnje vođenje je bilo manjkavo iz dva razloga, kašnjenje mečeva tj. kola i relativno slabo praćenje na postojećoj stranici (blogu) skoro potpuno bez slika i videa te najave važnijih događaja i derbija. Te dvije stvari za Ligu VIII tj. sezonu 2011/2012 treba obavezno ispraviti.
    5. Izrada kvalitetne web stranice preko koje bi ubuduće pratili i organizirali ligu košta par tisuća kuna ili čak besplatno. Ustvari niti puni potencijal ovoga blog sustava nije nažalost iskorišten. Recimo da je blog marinete: http://tenis-veterani.blog.hr/ puno logičniji i naravno uredno prati ekipu iz makarske.

    Očito je da neke detalje treba unaprijediti bez obzira na dosadašnji uspješan koncept. Neka voditelji ekipa uzmu u obzir na svom sljedećem sastanku. Svaka ideja koja smanjuje troškove ekipama i povećava kvalitetu organizacije same lige i kvalitetu događanja je dobro došla.

    avatar

    31.05.2011. (11:35)    -   -   -   -  

  • ćiril

    u jednu ruku imaš ... , neznani mladi majstore, zato evo i veteranskijeg viđenja predloženih uvjeta:
    1. većini ekipa odgovara dobni sistem jer imaju postarije igrače, a koje onda nije problem prebaciti u mlađu kategoriju. najveći ( nerješiv ? ) problem starijih veterana ima ekipa Orebić . uostalom, sistem dobnih skupina nisam ja izmislio, već HTSV godinama prije.
    2. da li je previše kn.100,oo po igraču ( iliti ukupno kn. 1.800,00 po momčadi ) ? dobrovoljnost pristupanja ovoj Ligi ostaje i dalje, ali iz dosadašnjih 7 godina pokazalo se da niska kotizacija privlači tek neozbiljne voditelje kojima nije problem iskeširati kotizaciju i nakon prvih međuljudsko-organizacijskih problema odustati od natjecanja već nakon 3. kola. priznaj, da odustajanje ( ove godine 3 ekipe !! ) toliko slabi legitimitet Lige, da je nastavljanje natjecanja za prvaka besmisleno.
    3. ovdje si opet samo donekle u pravu, jer nakon podmirenja svih organizacijskih troškova, mislim da voditelju ne može ostati više od kn. 3 - 4.000,00 ( ukoliko bude 10 ekipa ). no, kako tebe mladi majstore očigledno smeta da poglavici Čirokiju ostane poneka kunica kao nadoknada za sijede vlasi, znaj da apsolutno nemam ništa protiv drugog voditelja. dapače.
    4.dosadašnje vođenje, priznajem, bilo je manjkavo, ali ne zbog voditelja Lige, već zbog upravo blagih, kako ti veliš, dobrovoljnih uvjeta igranja. nije se znalo, tko pije tko plaća, svaka momčad imala je svoju "istinu" u svezi odgađanja mečeva i slično. sve je počelo ( glavni inicijatori : ćiro, šabo, krolo ) kao druženje, marende i zabava, u postojanjem i širenjem Lige uspjeli smo pomiriti mnoge zakrvljene tabore ( pogotovo splitske ), ali stvari su vremenom postale preozbiljne.
    5.pretpostavljam da je mladi majstor i web dizajner, pa će dogodine učiniti mnogo više od mene staroga i po pitanju ove web-stranice. duhoviti komentari nisu mi bili problem dok se neki igrači nisu s pravom počeli ljutiti na mene i od tada pišem samo rezultate. slike, takođe.

    za kraj, mladi majstore, pozdrav uz stvarnu želju da dogodine Ligu vodiš Ti ili netko tebi sličan. haug, rekao sam.

    avatar

    01.06.2011. (11:37)    -   -   -   -  

  • Hrvoje administrator

    Kako znaš da radi o mladom majstoru. Možda je netko od tvojih drugova ovo napisao. Hrvoje

    avatar

    01.06.2011. (13:26)    -   -   -   -  

  • dujmovaca

    T.K. PRAĆKA-SPLIT---5/4

    1. RANČIĆ/ANČIĆ I. ---6/0,6/0 neodigrano
    2. SOKOL/DUJMOVIĆ---4/6,6/4,6/10
    3. KOJUNDŽIĆ/VISKOVIĆ---1/6,5/7
    4. KONFORTA/MITAR---6/1,6/3
    5. NEJAŠMIĆ/BRALIĆ---6/3,6/2
    6- PEROŠ/VLADISAVIĆ---6/7,5/7

    PAROVI:
    1. RANČIĆ-KOJUNDŽIĆ/KRSTULOVIĆ-MILIĆ---6/2,6/2
    2. KONFORTA-NEJAŠMIĆ/TECILAZIĆ/MIRKOVIĆ---6/3,6/7,10/7
    3. PEROŠ-PRANČEVIĆ/VISKOVIĆ/SANTRIĆ---2/6,2/6

    avatar

    06.06.2011. (07:41)    -   -   -   -  

  • dujmovaca

    Ćiro dozvoli da ljudi mogu ode ostavit anonimno komentare inače nema ova stranica smisla jer nisu svi na blogu registrirani
    sanmo nas je troje registrirano

    avatar

    06.06.2011. (07:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...