Komentari

pisanje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • blade777

  Meni su to interesantne teme, ali je nemoguće sve istražiti i dati nekakvo zadovoljavajuće smisleno objašnjenje. Jer, nakon razotkrivanja stvarnih činjenica na vidjelo isplivaju neke nove, još tajanstvenije smjernice.
  Ja to objašnjavam velikim kapacitetom ljudskog mozga. Ono što ne zaokuplja rad tog složenog i bitnog organa, ostaje praznina u kojoj se informacije same slažu i raspoređuju.
  Ima li naš um sposobnost svojevrsnog brifinga sa nekom višom silom u momentu dok smo u polusnu ili snu, tko zna? Najvjerojatnije da ima, samo mi svojim postojanjem trebamo biti dovoljno interesantni da bi se ta viša sila uopće bavila s nama.
  Također treba paziti o čemu razmišljamo dok smo svjesni, jer u slučaju naginjanja zlu, mi sami izabiremo silu koja će se baviti nama. Tako postajemo produžena ruka i mogućnost materijalizacije onoj sili kojoj je takva materijalizacija, bez nas, u ovom svijetu nemoguća.

  Postojanje indigo djece mogu objasniti prirodnim evoluiranjem vrste. Od početaka i dolaženja na ovaj naš svijet djeca su u određenim sredinama utopljena u neograničenu ljubav, a takva stvarnost omogućava stvaranje razvijenije vrste. Ono što istinska ljubav ostvaruje, to nikakva znanost i trening sam po sebi ne može.
  Treningom se ljudsko tijelo osposobljava za određene radnje, ali bez kvalitetnog mentalnog sklopa te radnje postaju kontraproduktivne, a na kraju i realnu mogućnost za autodestrukciju.
  Možemo komotno reći da je ljudska vrsta cijepljena određenim zaštitnim sustavom. A kada određena jedinka počinje zatirati sam život i kada takvim ponašanjem predstavlja opasnost za život uopće, počinje se aktivirati taj sistem samouništenja.
  Još se nismo dovoljno razvili, pa zato taj sustav ne počinje djelovati na samom početku, nego kasni određeno vrijeme.

  To je veliki problem za višu silu, koja čini da bude sve kako je. Jer, zamislite nekog zločinca, kojem je život prekinut zbog takvog zaštitnog sustava, a isti je trebao donjeti na ovaj svijet dijete koje bi svojim razvojem a kasnijim djelovanjem omogućio/omogućila napredak za cjelokupnu vrstu.
  Tu se radi o neprestanom utrkivanju dviju sila, a od strane zlih, podmetanju klipova u kotač razvoja.
  Jedno je sigurno, a to je da nismo sami.
  Koliko smo više stopljeni u ljubavi toliko smo interesantniji onoj sili koja ostvaruje bitak.
  Zato ta sila kroz ljubav i u ljubavi doprinosi kreiranju "indigo" djece.

  Što se tiče nekakvog prelaza u više stanje svijesti i djelomičnog odvajanja duše od tijela, ja nikada nisam imao hrabrosti da bih to potpuno ostvario. Krenulo je, ali je za mene bilo toliko zastrašujuće, da sam se uvijek nekako iskebeljio i nisam se imao hrabrosti prepustiti.
  Da bih ostao u ovome svijetu, uvijek mi je pomogao neki vanjski zvuk(lavež psa i slično).
  Uglavnom, mkogu reći da je to interesantan doživljaj, ali nekako mistično zastrašujuć.
  Osjećate potpunu nemoć utjecaja na vlastito tijelo, a tijelo radi stostrukom snagom(mozak i srce). Osjećate kao da će tijelo eksplodirati, a uz strahovito jak rad srca čujete stereo zvuk poput lepršanja malenih krila.

  U razgovoru sa nekim medicinarima, isti su opisali taj osjećaj, poput onog osjećaja predinfarktnog stanja.

  avatar

  31.05.2011. (07:25)    -   -   -   -  

 • Teofil

  Da, Blade, nemoguće je to sve istražiti, ali u svakom slučaju zanimljivo je to malo proučavati...
  Zanimljivo je pitanje iskorištenog postotka mozga - inače postoji uvjerenje da je samo 10% mozga iskorišteno - što ne znam baš jeli to dokazano, ili je to samo neka neodređena pretpostavka?
  Što se tiče više sile - u to sam isto uvjeren - da nismo sami... Uvjeren sam i u to da postoji 'nadahnuće' - jer mnoga velika djela su inspirirana baš od te 'više sile'... Kad se čitaju neki tekstovi, baš se može imati dojam da je nešto inspirirano, da nije moglo nastati na temelju obične ljudske mašte... A slično je i u djelima, jer neka ljudska djela isto kao da premašuju obične ljudske mogućnosti.
  Ovaj tvoj pokušaj 'izlaska' je svakako zanimljiv. Meni to nikad nije uspjelo, a nisam ni pokušavao, jer mi se čini teško to postići nekim vježbama. Ali vjerojatno, uz neku upornost i veliku želju to bi vjerojatno svatko mogao. A možda i ne baš svatko?

  avatar

  03.06.2011. (12:56)    -   -   -   -  

 • blade777

  Meni je u sjećanju ostao podatak da koristimo samo oko 4,5% ukupnih mogućnosti svojeg uma(mozak, misao, um), a za ovaj postotak od 10% mogućnosti mozga mislim da je to različito za svaki pojedini slučaj.
  Na svaku misao se nadovezuje energetski val koji postoji na istoj frekvenciji(misao tako nije samo naša), a mi koji postojimo sada, postajemo mediji kroz koje kola taj energetski val misli onih prije nas.
  Što se tiče izlaska; bolje je da ni ne pokušavaš sam. Vrlo je moguće da se sam ne bi mogao vratiti.
  Zato su kod početaka takvih eksperementiranja potrebni svojevrsni duhovni učitelji.
  Samo je jako teško u današnjem svijetu gdje ima mnogo lažnjaka, pronaći pravog duhovnog učitelja. U svakom slučaju, kada se odlučiš na eksperementiranje, prije se savjetuj sa lječnikom.

  Pozdrav!

  avatar

  08.06.2011. (16:02)    -   -   -   -  

 • Teofil

  Čuo sam da većina kaže da tu nema ništa tako opasnog - kao što si ti doživio...
  Npr. ima jedna knjiga od nekog Petersona u kojoj on opisuje kako mu je to uspjelo - ne jedamput - i da u tome nema nikakve opasnosti...
  Ima i druge literature o tome - npr. od Monroa - koji se time bavio... i od drugih na forumima sam čitao o tome. Svi se slažu u tome da postoji neka srebrna nit koja je veza između tijela i duše i da ne postoji mogućnost da se ne bi mogao vratiti.
  Ima naravno raznih mišljenja o tome. Da to nije potrebno. Da se na taj način ulazi u tzv. astral koji je nastanjen raznim entitetima itd.
  Osim na ovaj način, postoji i lucidno sanjanje koje je nešto slično ovome, samo se odvija u snu. Ima stvarno puno misterija i neistraženih fenomena :)

  avatar

  08.06.2011. (17:45)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...