Komentari

maison.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • patuljak

    Lijepo, lijepo! Što se tiće problema da li ste sve rasčistili?

    avatar

    27.05.2011. (21:56)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Sutra ujutro imamo sastanak na gradilištu, ne sumnjam da ćemo sve razjasniti! Mislim da imamo dobru ekipu oko sebe i da ćemo uspjeti sve razriješiti u cilju što uspješnijeg završetka gradnje!

    avatar

    30.05.2011. (15:29)    -   -   -   -  

  • kamena

    jooj, baš ti hvala za teracu ili terasu, svejedno :))) sviđa mi se, a čini mi se da imaš i predivan pogled s nje :)))))))... ali sam se odmah nasmijala vidjevši datum posta, jer mi je pao na pamet George Banks u filmu "Father of the Bride 2", mislim... da sad skratim, znaš ono, kad je zaspao u presudnom trenutku... naime, hoću reći da sam puno puta dolazila vidit' ima li šta nova kod tebe, a onda kad je stvarno trebalo doći... ja zaspala, hahaha... a ti problemi, ajde, ne čini mi se tako strašno, bi'će to dobro... teško da se može očekivati, da cijela gradnja prođe baš bez i jedne greške... a znamo da je samo jedan patuljak :)))))))))))))))))))))))

    avatar

    30.05.2011. (17:51)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    I kod mene se desio isti problem, ali odlučio sam se malo odbiti nadtemljni zid za 2-3 cm.

    avatar

    30.05.2011. (22:38)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Evo bili smo jutros na gradilištu, sve smo riješili i dogovorili. Sve istake će se napraviti na fasadi, stiroporom.
    Još smo prošli i neke dodatne stavke kao što je npr. zidani roštilj na terasi :), izolacija same terase i još neke sitnice unutra.
    ž
    Kućice, drago mi je da ti se sviđa :)) ja sam totalno oduševljena kućom i iako nije ni blizu gotovom, imam osjećaj da se već mogu uselit :)

    Jučer smo konačno dogovorili i strujića koji ovaj tjedan počinje raditi. I kaže da mu je ovo najkompliciranija kuća na kojoj je radio :)) baš krasno! :)

    avatar

    31.05.2011. (09:41)    -   -   -   -  

  • kamena

    ma, bravo, da znaš da mi se sve više sviđa kod tebe :)))))) recimo, baš me zanima taj ugradni roštilj, jer o nečem sličnom i ja razmišljam, ako Bog da da budem gradila, iako bi ja najrađe zadržala svoju krušnu peć, kad bi se mogla uklopiti, ustvari premjestiti :)))))))))))))))) aaaaa, mlada sam ja još, imam vremena :)))))))))))))))))) i nije mi jasno zakaj je strujiću komplicirano :)

    avatar

    31.05.2011. (11:05)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Još razmišljamo o tom roštilju, mi bi da bude svakako zidani, a kaže mi nadzor da trebamo to na vrijeme reći zbog nekakvog opterećenja bla bla.
    Mi bi imali i peku i roštilj :))) joooj jedva čekaaaammm!!!!

    A strujić kaže da mu je komplicirano jer imamo betonske deke i otvori za sve prozore su skroz do vrha i nema puno prostora za provlačenje tih žica (to ti je moja laička interpretacija njegovog objašnjenja :) ).

    avatar

    31.05.2011. (11:11)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Bilo bi ti lakše da si strujića dogovorila kod same gradnje jer onda bi on u deku stavio bužire, a sad mora probilati deku zato mu je vjerojatno komplicirano. Roštilj bi idealno lego na terasu, :-))))) a ovo ti je nadzor dobro rekao jer se to opterećenje mora uračunati u armaturu. Terasa je super i meni se jako sviđa, a super je i da kuća ispada onak kak si zamislila da bi trebala biti :-)))))

    avatar

    31.05.2011. (19:44)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Patuljak, imam ja sve provučeno kroz bužire, ne treba se deka probijati.
    Ja sam uzimala razne strujiće po fazama jer smo imali male komplikacije tak da je s te strane, na kraju, sve OK. Bilo bi svakako bolje da od starta imam istog strujića al šta je tu je :)

    avatar

    01.06.2011. (09:06)    -   -   -   -  

  • kamena

    evo ti jedan link, možda ti se svidi blog, ako ga već nisi sama uočila... istina, malo je poveliki roštilj i za tvoju teracu :)))) i za moju kućicu :)))), ali zato možemo sliniti nad roštiljadom :))))))))))))

    avatar

    01.06.2011. (12:02)    -   -   -   -  

  • patuljak

    O.K. onda mu ne bi trebao to biti neki problem jer vjerojatno imaš nacrte kak su išli ti bužiri kroz deku!

    avatar

    01.06.2011. (14:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...