Komentari

svjetskavlada.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • bluebird

    Zanimljivi dijelovi, ali katastrofalan i nerazuman dio "priče" uz, moglo bi se reći, prikaz vlastitog (ili čijeg već) straha od različitosti odnosno homoseksualnosti. Valjda su i životinje koje imaju istospolne partnere djelo neke nečiste sile. Očito nemaš gay prijatelja jer nemaš ljudski pogled dok pišeš o ovome. Prosvijetili se čovječe i ne širi jad, mržnju i zatucanost.

    avatar

    28.11.2011. (18:57)    -   -   -   -  

  • bluebird

    Bojati se ne treba različitosti već upravo straha samog i onih koji šire taj strah mržnju. Strah koriste oni ("vladari", manipulatori, "biznismeni" i slično), u svoje svrhe, strahovima se pokreću ratovi i opravdavaju zločini. Zar ne znate da je Hitler progonio i homoseksualce, ili je to dio koji ne želite znati? Jer, čini se da ste na "dobrom" putu da dobrim namjerama (ra)širite opasne predrasude. Osvijestite se. Isus je zagovarao upravo i samo ljubav... Ako postoji ljubav, ravnopravnost i poštovanje (ako moram decidirano objasniti - nitko nikog ne iskorištava il zlostavlja, i riječ je o ravnopravnim odraslim osobama) spol ne može biti zapreka (ljubavi), osim u ljudskom umu.
    Ali jezikom ljudskim i ovim putem možda je nemoguće rastjerati tminu. Riječi ionako često ostaju prazne, a kada vrijeme dođe, djelom se pokaže što je stvarno u srcu. Pokažite ljubav, to je jedina i najveća snaga.

    avatar

    28.11.2011. (20:18)    -   -   -   -  

  • JulieMelone

    I have been searching for such information for months now. Thanks God I have found your blog, it has helped me a lot in working on my project. Thanks a lot
    Company logo design

    avatar

    09.02.2012. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...