Komentari

utvir.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Liga teniskih veterana Dalmacije 35

  Drago mi je da se opet mogu komentirati upisi, istina registrirano, nije to trebalo nikada ni onemogućiti.
  Čestitke za obje momčadi na antologijskom meču koji bio vrhunski organiziran, a ne kao što je navedeno u tekstu neorganiziran.

  Ipak treba primijetiti da ekipa Lav Mer. Zagvozd nije izgubila mogućnost da postane prvak. Ukoliko Tromont izgubi preostala dva susreta a Lav svojih 5 zaostalih dobije uključujući i Dubrovnik on je prvak, tako i Dubrovnik ili Marineta. Tako da nema nikakve prepreke da se sve odigra do kraja. Ukoliko Tromont ipak ne izgubi do kraja, borba za drugo mjesto između Lava i Dubrovnika i Marinete je zanimljiva.

  avatar

  23.05.2011. (16:05)    -   -   -   -  

 • ćiril

  hvala dado na ispravkama, budu ispravke . hrvoje, pretpostavljam, kladim se s tobom po 3 janjca: prvak je tromont koji do kraja neće izgubiti, dubrovnik je drugi jer će te vi tamo izgubiti parove - ako uopće budete igrali, jer lav neće ni otići u dubrovnik. dakle, marineta je treća, a što znači ne da sam ja sveznajući, nego da imam samo malo više iskustva od tebe. mislim na janjce.

  avatar

  24.05.2011. (13:10)    -   -   -   -  

 • Hrvoje administrator

  Ćiro, ovaj tekst ispred nisam ja pisao..........Hrvoje

  avatar

  25.05.2011. (10:36)    -   -   -   -  

 • Hrvoje administrator

  Samo za informaciju-opet ti tablica ne valja

  avatar

  25.05.2011. (10:47)    -   -   -   -  

 • ćiril

  sori, hrvoje, tebe poistovječujem s marineta komentarima, tako da oklada ne važi. glede vječna mi tablična lapsusa, ukaži sinu bludnome ...

  avatar

  25.05.2011. (12:55)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...