Komentari

alkemicarka-u-usponu.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • mali brat

    Osim Zlatoustih i malo drugih(klapa i ostalih), sve je drugo u Makaskoj kulturi da oprostih sranje i veliko pišanje - prema iskonskoj kulturi.

    MIr ljubav i svjetlost kulturi.

    avatar

    22.05.2011. (23:16)    -   -   -   -  

  • happywedding

    i meni se čini da danas svaka žena ima umjetne nokte...jednom rječju...umjetno...(meni ne i lijepo...)

    avatar

    23.05.2011. (21:40)    -   -   -   -  

  • ed

    Srećom pa te (ne)ugrađeni nokti nisu omeli da briljiraš (kao i apsolutno svi ostali članovi Zlatoustih) na onoj otužnoj ljetnoj pozornici, koja je tu večer prštala pozitivom, ljepotom i gladi i željom za kulturom :)

    avatar

    27.05.2011. (18:18)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Mali brate, hvala u ime družine kojoj sam se tek priključila i koja radi divne predstave već 12.godinu ako se ne varam. Ma ima ljudi, ima, nego politiku nije briga, kao što je to u predstavi rečeno. Pozdrav!
    Topsicret: U pravu si, na koji god pult dođem, umjetni nokti. Kao netko tko nema živaca ni vremena stalno uređivati lak na noktima u potrazi sam za nekim dugotrajnijim, e sad, da li ga ima, ne znam...
    Ed draga, šaljem ti veeeeliki zagrljaj, vi ste bile divne na premijeri, vašu srčanu podršku i tvoj zarazni smijeh smo baš sinoć komentirali nakon predstave :)

    avatar

    28.05.2011. (09:44)    -   -   -   -  

  • lijep je dan

    neprilagođenu, valjda do kraja života, mene je više oduševila stara ljetna pozornica nego predstava. naprosto sam emotivno vezana za ono mjesto da mi je u srcu drago što je ostalo isto, kao uostalom i ja, ako ne računamo godine. alkemičarko draga, samo tebi pišem pa drugi neće ni znati, ja ti nisam fan zlatoustih, no tebe mi je naprosto drago vidjeti, pa taman ovo i šlihtanje bilo. a zašto ne volim zlatouste, možda zbog nekih ljudi koji su u njemu. ali,to nije ni važno, važno je da si pjesmu meni najdražu «otpjevala» savršeno. lijep ti dan sutrašnji bio!

    avatar

    28.05.2011. (23:55)    -   -   -   -  

  • alice in wonderland

    lajkam ovo i usput čekam iduče teme tvoje a vidim da ti je zadnja tema bila u svibnju pa si sigurno odlučila se na malo duži godišnji odmor od bloga i vjerujem da si se i odmorila pošteno od kompića i virtualne stvarnosti pozdrav alkemičarko

    avatar

    19.08.2011. (20:00)    -   -   -   -  

  • Neverin

    treba onda ubuduće da ne odeš sa nekim dokumentima da ih ne obilježi noktarica :) ako se pare iz iz prireza koriste za privatne svrhe možeš misliti ako je još ostalo nešto za održavanje javnih prostora...

    dobro si ovo iskemijala

    avatar

    19.10.2011. (12:59)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Evo dokaza da sam zapustila vlastiti blog kao i vrt, vrt slabo zalijevam a blog posjećujem. Da ne kažem da ne pišem. Alice: Moram snuždeno priznat da pauza još traje, ali nazire joj se kraj...Neverin, OIB čuvam podalje od noktarica, ali mislim da bih mogla otić s policom osiguranja za auto koja će me, kako sam danas saznala, toliko koštati da zaslužuje biti upisana na noktima, ako je noktarica vještija unijet će i broj šasije. Pozdrav svima koji digod povire preko ograde u moj zapušteni vrt, pardon blog, i svim ljudima dobre volje :)

    avatar

    29.10.2011. (23:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...