Komentari

duh-jedinstva.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • DUH JEDINSTVA

    dunja šta da ti kažem. bar kako ja to vidin ti je povoljan znak. Blagoslov i sreću ti želin što se uopče dovučeš do mene a... : ) ps: jesi ri Dunja Dulćić

    avatar

    19.05.2011. (19:08)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Evo kakvu mi je poruku poslao na moj blog vlasnik ovoga bloga:

    erazmo roterdamski
    Ti tražiš slobodu komparacije, sloboda komparacije nije nešto što se ima, nego nešto što se dobije; ti misliš da ja ne znam tko si ti i što si ti, ali iznenadio bi se. Ukratko (bolesni redikul, seksualno frustriran i nastran, ne zna se što više). Lako se skrivati iza ekrana, ali ja i ti imamo nedovršenog posla. Kao što sam već ponudio, reci vrijeme i mjesto i budi jedan put u životu muško i dođi. Što se tiče ostalog, ne vataj se mene i svaku osobu za koju u sebi znaš da joj prije predstavljaš sotonu i neugodnost pod krinkom velikog vijernika. Ti si slabić i jedino što mi možeš je popušiti kurac, a pošto bi ti se to možda i svidjelo ništa. Moli ti svog Boga da nam se putevi ne prekriže. Ali ako si išta sretniji, meni drago!

    avatar

    19.05.2011. (22:03)    -   -   -   -  

  • ,

    Zauzeti

    jako zanimljivo za proučavati :)

    avatar

    20.05.2011. (09:56)    -   -   -   -  

  • DUH JEDINSTVA

    @gali
    MOžeš slobodno označiti slova i onda se mogu vidjeti, a možeš ih i kopirati u Word jer nisam stavio nikakve zabrane što se toga tiče.

    avatar

    20.05.2011. (10:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...