Komentari

jedvagenij.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • seoska idila

    sva sreća, ja sam ove godine propustila i Doru u onih stopedesetisedam nastavaka, a bome i ovih par eurosong natjecanja. nekad je to bilo bolje - bilo je jedno večer, bila je uglavnom europa plus nešto malo šire (npr. Malta, Izrael i ništa više) i sve si zapamtio. više. manje...

    sad svih ovih pedeset i sedam zemalja bivše rusije.... ehhhh

    avatar

    15.05.2011. (23:12)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    meni je to super :D...i neka su tri veceri. a o ukusima se ne raspravlja. o granicama ocito isto ne :D...neka dugo zivi jurovizija :)

    avatar

    16.05.2011. (11:21)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Ja se zalažem za LET3 ili neki narodnjak. Trebamo prestati biti fini, jer očito to ne prolazi. I moramo prestati kaskati za europskim trendovima!

    avatar

    16.05.2011. (14:00)    -   -   -   -  

  • NF

    ajme meni,nije mi dobro, meni najdraža prošlogodišnja hrvatska stvar, učenica mi na fejsu nakeljila na zid, ovo nisam pratio ;)

    avatar

    16.05.2011. (20:01)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    jok Let3, jok punkeri, jok rokerija, to je sad već isfurano, opet bi kaskali za ostalima, non-stop ponavljam da treba iskoračit-prednjačit, tvrdoglavo nametati neki novi vlastiti pravac, kopiranje je za papke, NF je na dobrom tragu sa ovim da mu nije dobro ;P ali ja bih išla i dalje od toga, vol or ne vol, pantomima, trance, pjesma bez pjevača, opak instrumental, etno fuzira enigmu, grgoljenje loze, nešto tako ;D u suprotnom šaljimo rozgu, jebiga, niže od toga ne možemo ;P

    avatar

    16.05.2011. (21:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...