Komentari

jagoda-radojcic.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • prezidente

    U stadu je toplo. U stadu je sigurno. Doduše, u stadu i smrdi.

    avatar

    04.05.2011. (22:28)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Postoji taj neumoljivi mehanizam grupe, kada svi koji pojedinačno misle A na okupu nužno ispovijedaju/čine B, mehanizam koji je u svijetu elaboriran ima 150 godina, s Tolstojem: skupna ''relacija'', odnosno ''opće mišljenje vojske''.

    avatar

    04.05.2011. (22:33)    -   -   -   -  

  • NF

    stado je nužno za rušiti režime, no kod nas fali i stoke i pastira

    avatar

    04.05.2011. (23:01)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    bee

    avatar

    04.05.2011. (23:02)    -   -   -   -  

  • mrcina

    Kako će naša povijest za 30, 40 godina objasniti što nam se događalo s Doktorom Ivom Sanaderom? Došli su Srbi pa su podmukli, kakvi već jesu, falsificirajući glasovanje hrvatskog naroda instalirali na čelo hrvatske vlade svoju marionetu –Ivu Sanadera koji se zapravo zvao Jovo i kršten je u pravoslavnoj crkvi u Kragujevcu. Hrvatski je narod predvođen svojom premudrom Crkvom i HDZ-om tu srpsku himbu vrlo brzo razotkrio pa je zlotvor Sanader završio u zatvoru.

    avatar

    05.05.2011. (00:25)    -   -   -   -  

  • filozof

    ali zato u stadu nema stresa

    avatar

    05.05.2011. (10:43)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Lako je ovako neobavezno pisati, pričati da ne kažem laprdati. U nekoliko navrata bila sam u situaciji kad sam prijavila neke osobe. Prije toga bilo nas je nekolicina, da ne kažem cijela grupa ali do kraja, kad se došlo pred gotov čin, svi osim mene odustali. Svi pričaju ovako, onako, ovo, ono. Baš kao što pričaju NAŠI zastupnnici u Sabornici. Ali nitko ništa ne govori konkretno, nitko ne odaje imena lopova, lopina, lažova ... oni su kao tamo neki iz hdz-a, sdpa-a ili neke druge strančice. Čisto laprdanje. Ljudi dok god se netko od nas, bilo tko ne okuraži i otvoreno kaže, taj i taj je lopov, lopina, lažov, taj nije uradio što je tribao itd. nema kruha. Optuživanje bez imena i prezimena a i tada bez dokaza je laprdanje. Ovo o stadu i pastiru .. pa svuda u svijetu postoje vođe. Zar su ameri ili francuzi bolji ? Ili talijani ;)
    Svuda imamo slične situcije ali mi se ne tribamo obazirati na druge. Čistimo u svom dvorištu. Počnimo od sebe. Jesam li danas koristio /a internet na poslu, bilo državnom ili kod privatnog poslodavca ili sam na internetu u svom dojavascript: void(0);mu ? Dalje sve po redu pa dokle stignemo ...
    Ovako dok pričamo, doslovno lprdamo, kolone prolaze.
    Jer, dok je LOPINA iliti FACA na položaju, svatko se toj LOPINI = FACI ulizuje i pokušava na razne načine doći do svog dijela kolača. Kasnije, svi okreću leđa. TO smo vidjeli u našoj Sabornici na primjeru NAŠEG ive ;)
    Nažalost, toga ima još ...
    A NAŠ ivo ... nažalost ni prvi ni zadnji koji je radio za sebe a nas, Hrvate obmanjivao i pokrao. Sada nema dokumentacije kojom bi ga Austrija optužila. Gdje je nestala dokumentacija ? Na puta od Zareba do Austrije ...
    cop. "Dokaže li se da je 1,3 milijuna eura zaplijenjenih s austrijskih računa povezanih s Ivom Sanaderom poteklo iz kaznenog djela počinjenog u Hrvatskoj, Austrija će taj novac vratiti zemlji u kojoj je novac "zamračen", dakle, Hrvatskoj, piše Vjesnik. "

    Lažimo se ;)

    Ima li NAŠ ivo pomagače u krugu političara ili nedajbože u mMUP-u ;)

    avatar

    05.05.2011. (16:30)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Sva uhićenja do sada, bili su farsa. Predstava za dnovenopolitička pripucavanja.

    Narodna izreka kaže, vrana vrani oči ne vadi.

    TO je nažalost tako.

    Jer, svi u Saboru znali što tko radi. Umrežili se po strankama po državnim firmama, po nadzornim odborima, menadžerskim i direktorskim funkcijama i tako umreženi djelovali.
    Nitko sam nije mogao ništa.
    Danas pričaju drugu priču.
    Neki malo lukaviji ugrabili što su ugrabili i otvorili svoja poduzeća i danas surađuju s državom i opet iz nje izvlače novac.
    Sjetimo se onog seljaka tomčića koji pokušava UTRPATI SVOJ namještaj Ustavnom sudu i to od ebanovine dizajniran i proizveden u Italiji jer, tomčić ima 25 % udjela u toj firmi.

    Link.https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pet-milijuna-kuna-za-namjest aj-od-ebanovine-neprihvatljiv-je-luksuz.html
    cop."Ustavni sud u novi namještaj planira uložiti pet milijuna kuna, a zanimljivo je i da je u raspisanom javnom natječaju do najsitnijih detalja opisan svaki komad namještaja na način da namještaj ne može dobaviti nijedan hrvatski proizvođač.

    U tehničkoj dokumentaciji se uz detaljan opis nalazi i slika pojedinog komada namještaja kako bi trebao izgledati uz napomenu da bi trebao izgledati 'kao Giorgetti ili neki drugi talijanski proizvođač', piše Lider.

    Natječaj Ustavnog suda naljutio je i domaće proizvođače koji slučaj nazivaju skandaloznim.

    Sindikati napominju kako u zemlji posrnule drvne industrije s tradicijom obrade visokokvalitetne hrastovine Ustavni sud inzistira na interijeru kojim dominira uvozna ebanovina.

    'Posebno žalosti činjenica što u uvjetima teške krize i potrebe za uštedama i odricanjima na svim razinama, upravo institucija koja bi trebala svoj značaj i utjecaj u društvu temeljiti na intelektualnim i moralnim vrlinama, uopće ima potrebu za izgradnjom autoriteta i 'poliranjem' statusa nabavkom blještavih statusnih simbola', stoji u reagiranju Hrvatske udruge sindikata.

    'Očito je neviđena pohlepa koja uvelike karakterizira pojavu domaće tranzicijske gospodarsko-političke elite zahvatila i one djelove društva koji bi na nju po definiciji trebali biti imuni', dodaje se.

    Odgovor iz Ustavnog suda

    Službenim priopćenjem oglasio se Ustavni sud. Navodi se kako je zbog nove organizacije poslovnih prostora nastalih zbog povećanja broja ustavnosudskih predmeta u tijeku preispitivanje projekta namještaja i ostale opreme za prostorije Ustavnog suda.

    Predsjednica suda prof.dr.sc. Jasna Omejec kaže kako je naložila nadležnim službama da joj do srijede podnesu cjelovito izvješće o rezultatima spomenutih postupaka i radnja da bi se zadovoljile novonastale potrebe vezane za predstojeće poslovanje Ustavnog suda. Dodaje kako će mediji o svemu biti obaviješteni."


    Danas svi šute. U kojoj je fazi ta prljava rabota ?

    Kad su NAŠI političari ušli u viosoku politiku bili sirotinja. Danas, bogata politička elita. Bar sebe tako zovu.
    Elita. Moš mislit, lopona do lopina. Bar njih 98 %
    Nebitno iz koje stranke jer svi trguju (koalraju sa svima) što javno, što tajno.

    A jedva sastave dvije rečenice bez vrijeđanja i psovanja.

    Uistinu, oni su sramota Hrvatske.

    A sportaši, pojedinci, mladi znanstvenici, bilo koje struke, čak učenici i studenti nas proslavljaju po svijetu.

    A ovi politikanti = političari = lopoine = lažovi, bez obzira na stranačku pripadnost jer danas nema neke razlike u njihovoj ideologiji a nije im ni cilj napredak Hrvatske već osobni interes i prosperitet.
    Nekad golaći danas bogataši ;)
    A Hrvatska na koljenima.
    Jer, ONI skidaju gaće, da prostite, svakom.

    avatar

    05.05.2011. (17:24)    -   -   -   -  

  • mucalo

    Dajte ljudi, nemojte kenjat. Pa svi smo mi svršavali na Sanaderovu aroganciju, mediteranski šartm i to da parla tri jezika. A urednici Večernjaka, Jutarnjeg i sl. medija bi se upišali u gaće od sreće kad bi ih Sanader na tiskovnim konferencijama prepoznao. A puse u guzicu koje su mu svakodnevno javno podjeljivali EPH, Styrija, radio-postaje, televizije. Pa nisu nam Sanadera izabrali Srbi. Mi smo ga sami sebi izabrali kao ponajboljeg među nama. A sad se svi na njega ljutimo jer nas je prevario i ostavio poput prevarenih šoca. Sanader - to smo svi mi!

    avatar

    05.05.2011. (17:30)    -   -   -   -  

  • Miki

    Kriminalac europskoga kalibra boli me za njega treba da robija lopov.

    avatar

    05.05.2011. (18:39)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    mislim da Hrvatima na odgovornim položajima nedostaje muda da prihvate odgovornost za ono što pozicije nude, ne samo beneficije. sad, jadranki kosor se može tolerirati to što nema muda, ali šeksu...? :)

    avatar

    05.05.2011. (19:07)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Mnogi se ulizivali ne samo smradu već svima na položaju.
    Dok su na položaju.
    Kad "padnu" svi pljuju svoje "donedavne bogove a među prvima počnu baš najveće ulizice !

    Već viđeno ...

    avatar

    05.05.2011. (22:56)    -   -   -   -  

  • Hotel granata

    Slažem se s Mucalom, ali smo sami krivi za to. Nije on pao s neba. Mi smo ga izabrali. Kao i sve ostale.

    avatar

    06.05.2011. (18:53)    -   -   -   -  

  • A jesam kokoš !

    Dobar post. Pozdrav

    avatar

    06.05.2011. (21:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...