Komentari

serafina.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Lottosystem

  Često promašujete jedan par na listiću ili jednostavno nemate sreće u kladionici? Idealno rjesenje za vas je sistem za lotto u kladionicama u kojem vam ne treba sreca, mjesecna zarada i do 7000 kn. Lijepi pozdrav i sretno danas.

  avatar

  03.05.2011. (12:27)    -   -   -   -  

 • Anna

  dugo me nije bilo na blogu, slucajno otvorih svoj....isto tako sam pocela otvarati blogove starih prijatelja i dodjem i ovde draga Serafino.... vidim ni ti nisi dugo pisala i tako sam radosna sto sam nasla neki novi trag.. jer sam volela citati tvoja razmatranja.... bas kao sto sam i sada uradila, uzivala citajuci i divila se lakoci, kojom si svoje misli i osecanja prenela "na papir".... i kao sto si napisala: "Jer I danas predamnom stoji Isus kao istina, dobrota I ispravnost.
  Ali uz njega ide I Baraba, kao mana, grijeh, laž.
  Kad sam god lažna, kad pokleknem, odaberem lakši odabir jer strah prevagne, sudionik sam loših i nepoštenih djela i misli ili kad popuštam sebi, govorim na sav glas:
  Pilate, pusti mi Barabu! A izabrati Barabu znači – razapeti Krista u sebi." I priznam da sam gresna i boli to.... i pomisao da sam povredila i druge ljude oko sebe.... i pokusavam da Isus bude svakog trena moja vodilja..... padam, padam i opet dizem se..... pozdrav tebi draga Serafino

  avatar

  06.05.2011. (22:58)    -   -   -   -  

 • Joanna has left Stepford

  pilat je personifikacija linije manjeg otpora i kao takvog bi ga trebalo razapeti...

  avatar

  08.05.2011. (23:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...