Komentari

catwoman009.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • catwoman

    Komentare možete pogledati i moguće im se pridružiti na izvorišnom blogu gdje je post najprije objavljen : http://www.blog.hr/komentari/post/1629150946/kako-hrvatski-narod-gubi-suve renitet.html

    avatar

    29.04.2011. (00:05)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    Zanimljiva opservacija! Bacit ću i tamo komentar :) Lp :)

    avatar

    30.04.2011. (17:13)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Tako pametno kaže ovaj tvoj striček sa strane...
    " Stvari ne možete promijeniti ako se borite protiv postojeće stvarnosti. Da biste nešto promijenili, izgradite nov model pokraj kojega će se postojeći doimati zastarjelo."

    ( R. Buckminster Fuller )

    Samo je pitanje koliko smo kao nacija snažni da stvaramo svoj model....a koliko smo guzice i beskičmenjaci koji idu samo za ugodom....tako ćemo najprije izgubiti svoj suverenitet i integritet...odustajanjem od svojih posebnosti....

    avatar

    01.05.2011. (11:17)    -   -   -   -  

  • Y Tu Mama Tambien

    Hvala ti :)

    avatar

    02.05.2011. (17:58)    -   -   -   -  

  • Idiot

    @vidrin smijeh

    Jako mi se dopada tvoj komentar uz ovu mudru izreku. "Odustajemo od svojih posebnosti" - čini mi se da je to najbolja poruka. Ali onda dolazi ono: Tko smo mi ? Je li mi uopće znamo odkuda smo došli i kuda idemo ? Najviše me boli to : Kuda ide naša crkva ? Ako je mons. Vlado Košić kao predsjednik jedne komisije Hrvatske biskupske konferencije oglušio se na takav poziv, što da kaže ostalo pučanstvo, kao stado koje on predvodi. Onda zalud mu sve njegove prodike pred oltarom Presvetim sakramentom Isusa Krista. Ja hoću njega da čujem što on osobno misli o ovim ustavnim promjenama. Tu je sada ono što meni nedostaje, istinska vjera. A kako je mogu imati kada moj biskup šuti. Bozanić samo klepeće " ne dajte se manipulirati". Tko da se ne da, kada je on prvi izmanipuliran. I ona nešto trubi na ateiste, proganja ih, a sam ne vidi koliko je zastranio.E, to mi se gadi. Bože moj, zašto sam tako nemoćan i strašljiv?

    avatar

    02.05.2011. (18:45)    -   -   -   -  

  • sven adam ewin

    @idiot
    Ne kopiraj Njega: Eli, Eli, zašto sam tako nemoćan i strašljiv!

    avatar

    03.05.2011. (12:10)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ vidrin smijeh ... eto, @ idiot je baš istaknuo iz tvog osvrta ono što se i meni najviše svidjelo, tj. uvidjeh vrlo, vrlo mudar politički savjet.

    @ putovanje kroz misli ... što se tiče referenduma : nisu ga priznali, ali - toliko su se prestrašili njegovih rezultata, da su odustali od izmjena ZOR-a. zbog čega je referendum i pokrenut. Dakle - u biti je peticija postila pun, 100% pogodak, jedino se to sada ponegdje u medijima drugačije interpretira, kako bi ljudi postali defetisti i dobili osjećaj besmisla i nemoći, pa da se dalje ne potpisuju na neke druge, nove demokratske inicijative. Obzirom na tvoju reakciju, to im je djelomično uspjelo, zato - ne daj da te manipuliraju!

    A što se tiče prosvjeda, to su počeci našeg sazrijevanja u demokraciji, pa ako vidimo da ne pale prosvjedi, ok, pokušat ćemo nešto drugo, Evo, vidimo da je upalilo potpisivati peticiju za ZOR, zato sam na blogu kod Ivana Pernara upozoravala ljude da se radije prebace na tu drugu taktiku ( peticija za referendum ), jer su te peticije legitimne, obvezujuće, ukoliko ispune određene uvjete ( prikupljeno10% glasova birača u roku 14 dana ), dok su prosvjedi legalni ( znači : dozvoljivi, ali ne i obvezujući ), pa je sasvim logično očekivati da ovakva vlada neće učiniti ono što za nju nije niti atraktivno, niti ustavno obvezujuće.

    Dakle, radi se još o našoj naivnosti i neinformiranosti, ali - očito jest da smo se ohrabrili, te da sada moramo uključiti pamet i inteligentno, osmišljeno nastaviti borbu za svoja oteta prava. Naravno da vladajuće to sada smeta, pa nas nastoje ovakvim interpretacijama demotivirati da nastavimo po svome.

    @ idiot ... dok god ovako lucidno razmišljaš, i imaš mogućnost komunikacije, nema razloga biti nemoćan i strašljiv. Konkretno što sada možeš učiniti jest poslati link na ovaj post ( ili isti taj objavljen na Novoj Politici ) svima u svom adresaru ( to klikneš na onu oznaku # pored mjesta za otvaranje komentara ) i možeš isprintati i dati na čitanje onima koji nemaju računala.

    Na mom blogu sam malo u mačjem stilu zamijenila oznake za print ( to je ono gdje piše: tac-trac ) i za link na post ( oznaka :hop ) .

    Oprosti što ti to navodim, nisi bloger, pa sam mislila da ti to kažem za svaki slučaj, jer niti ja to nisam znala dok nisam otvorila svoj blog.

    avatar

    03.05.2011. (19:53)    -   -   -   -  

  • Belleepoque

    To je još jedna od filmova na mojoj ljetnoj listi. Promaknuo mi je u kinima, a ideja me oduvijek fascinirala!
    Nije 21 gram , ali definitvno je zanimljivo :)
    Lp :)

    avatar

    05.05.2011. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...