Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • catwoman

    Želim podijeliti s vama što mi je pisao Jupi ukratko, nema vremena pisati ovdje zbog sindikalne borbe, SSSH mu brani štrajk zbog najave minimalaca, iako je dozvoljen Zakonom o radu. Izgleda da ufoteljeni sindikalisti najviše podržavaju vladu, kao što udruga "volim HR" blokira svaku zreliju inicijativu glede antiEU propagande.

    " Onaj post o frekventnoj bio-neurološkoj ogradi, zapravo je pokupljen sa web sajta
    Above Top Secret i doslovno preveden, a vrlo slično je objašnjen i na Ickeovom sajtu.
    Mislim da u njemu nije točna tvrdnja da od takvog polja utjecaja nema obrane, jer ga se
    može detektirati,i provesti njegovo uklanjanje.
    Inače postoji na međunarodnoj i državnim razinama stručna organizacija i nadzor stanja
    podjele i korištenja elektromagnetskog spektra, koja je zadužena da u tom polju drži red
    i štiti od raznih smetnji i interferncija.
    Naravno, ako su vlasti totalitarno sklone, onda je baš svaka zaštita čovjeka upitna.
    Dakle, uvijek je stvar u čovjeku."

    ( Jupi )

    avatar

    28.04.2011. (01:26)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Čini mi se da je i ovo spektakularno kraljevsko vjenčanje, kojim nas siluju tisuću puta više nego iti jednim sletom ikada, zapravo oblik psihotroničkog ratovanja. Pogledajte što mi piše frendica :

    "Medicina mi se ogadila (posebno farmaceutski dio), a za EU se slazem. Odvratna tvorevina
    po mjeri sugavih engleza, hrackavih nizozemaca i td...
    A ako mi jos netko ovih dana spomene kraljevsko vjencanje ubijam bez upozorenja!!!!"


    Inače, primjećujem kako mi se doslovno povraća ako gledam TV, inače imam dobar želudac. Čak mi se povraća i na Vannine spotove. ( ? )
    Mislim da nam nekog vraga puštaju kroz taj signal dodatno opako, nismo mi zabadave išli na digitalni sustav.
    Jer, kojeg to ima smisla, kada tehnologija emitiranja nije u takvoj HD rezoluciji, da bi se iskoristila vrijednost kvalitetnih tv prijemnika s LCD ekranima. Slika je na njima još mutnija nego na katodnom tv-u.

    avatar

    28.04.2011. (01:33)    -   -   -   -  

  • Gordian Wolf

    Ja slavim jubilarnih 6 godina ne gledanja televizije, svi big brotheri itd su me zaobisli.

    avatar

    28.04.2011. (12:39)    -   -   -   -  

  • Boris

    "Postojeća bitka unutar vlastitog DNK" ja nazivam borbom s Đavlom. Ona je započela onda kada je čovjek "pao" ( Der Fall des Menschen ), konkretno , to je opisano u 1. Mojsijevoj 3,15 kada se govori o neprijateljstvu između žene ( Isusove majke ) i Zmije ( Sotone ), odnosno između njihovih pokoljenja ( potomaka ). Tu se govori kako će on ( Krist ) smrviti njenu ( Zmijinu ) glavu, a ona ( Zmija -Sotona ) će mu "vrebati petu". Svemu ovome, naravno, predhodilo je ono, kada je lukava Zmija rekla ženi ( Evi ) : " Je li Bog zaista rekao da nesmijejte jesti voće od nijednog drveta u vrtu?" . Odgovor je bio da smiju, ali ne od onoga u sredini vrta., jer će inače umrijeti. I onda slijedi ona ključna vražja rečenica : " Ne, vi nećete umrijeti. Bog zna mnogo više od vas. Ako od toga pojedete, otvorit će vas se oči, i postat ćete kao Bog, etc.

    Dakle, što je tu poanta? Naravno ima ih više. Ja se želim fokusirati na ono : Bog kaže u kojem će slućaju umrijeti, a Zmija uspjeva svojim lukavstvom uvjeriti Evu na suprotno, da neće umrijeti, već naprotiv, postat će kao Bog ( pametna ) i besmrtna, jer, kao Bog skriva to pred njom, etc. U osnovi radi se o neposlušnosti storenja pred Stvoriteljem. Za mene to je srž problema i danas: Neposluh prema Stvoritelju, odnosno nepriznavanje da on postoji.

    Koje su slijedeće konzekvence toga: Moje je sijedeće mišljenje o tome: Nitko od nas ne može dobiti bitku s Đavlom. Tu bitku je dobio samo Isus Krist-Božji Sin, kada je rekao one zadnje dvije riječi : "Svršeno je". Tog trenutka je bio pobjeđen Sotona, i zbog toga mi se možemo iskupiti samo posredno po Kristu, a ni u kom slučaju po našim dijelima. Svi se gorko varaju i međusobno takmiče tko će zavrijediti viječni život preko svojih djela. Međutim u tim djelima toliko je implementirano ljudskog-đavolskog, da Bog ne priznaje ta dijela, nego samo čistu bezuvjetnu ljubav prema Stvoritelju. Kada bi to bilo po ljudskom onda siromasi nikada se ne bi mogli iskupiti iz svog siromaštva, oni nikada ne bi nekome mogli pomoći već po svom siromaštvu.

    Ako ovo nekome nije dovoljno jasno, onda moram još nešto nadodati, a to je da onaj koji živi po Kristu , u Kristu i za Krista, živi u po njegovom uzoru, a ako i napravi izvjesnu "splačinu" ona mu je oproštena. Nitko nema pravo niti može da uđe u božanski odnos između dvije osobe, a on je uvijek osoban, pa stoga nije potrebna daljnja elaboracija. To je moja spoznaja i moje znanje, a netko drugi može o tome razmišljati drugačije, nemam ništa protiv.

    Bez obzira da li se netko u odnosu s Kristom nalazi dublje ili pliće, ili se uopće ne nalazi, mi svi se stalno nalazimo u toj kušnji naše vjere i stalono smo pod prismotrom Sotone. On stalno luta unakolo kao ričući lav, tražeći da nekog "proguta". Tu istu kušnju imao je i Božji Sin do same smrti ( Sjetimo se samo onoga kada je zapomagao: "Oče, Oče, zašto si me ostavio?"

    Danas, poslije Njegove smrti, koji vjeruje u Njega i koji se pozove na Njegovo sveto ima, odagnat će sve ove neurološke implikacije i manipulacije koje se svakodnevno prenose preko medija: Primjerice, kao jučer kada gđa. Pusić + Jandroković, braniteljima objašnjavaju svrho ulaska Hrvatske u EU ( vlast+ oporba ). Pusićka kaže: Hrvatska će dobiti toliku potporu EU koja na ovim prostorima nije bila viđena u zadnjih 150 godina. A jandroković: Ako ne odemo u EU, ostajemo sami na Balkanu, nitko neće s nama, etc.

    Ova vlast nikada nije nudila alternativu, nije se oslanjala na vlastite snage, nego se podavala i prodavala strancima, tako da smo danas prezadužena zemlja. Ne želim nikoga kuditi. Neka svatko pođe od svoje savjesti i upita se koliko je on učinio na tom putu, i je li mogao više. Koliko puta je pokleknuo pred Sotonom. Koliko puta ste mogli čuti od svojih sugrađana odobravanje političarima u smislu "Boj je prvo sebi bradu stvorio".

    Da, "Mentalni zastor" je naš glavni problem, a naše thnološko znanje u tome nam neće pomoći.

    avatar

    28.04.2011. (15:02)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Boris, mislim da se mogu s tobom potpuno složiti i razumjeti, ukoliko izraz Isust Krist smatram identitetno identičnim alternativnim izrazom za Ljubav ili čistu svijest. Takvo stanje duha štiti od sotone / svih neuroloških zlomanipulacija.

    Baš me zanima tko nas je onda tako zdušno pomogao prije 150 godina, a što implicira gđa. Pusić, i kako je ta potpora završila. Trebali bismo pitati blogera povjesničara @ CBK.

    avatar

    28.04.2011. (23:37)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Gordiane ... propustio si onda vidjeti čak i tu srozavanje kvalitete ( vjerojatno ste svi mislili da je to nemoguće !!! ;-)) ) ... jer u prve dvije serije BB pobijedili zaista najsimpatičniji i najšarmatniji likovi ... od tada očito se ide u najnegativniju selekciju natjecatelja ... sve sam to slučajno zapazila, šaltajući programe, nikada nisam posvetila veću pažnju.

    Sinoć slučajno ostane uključen tv poslije Dennisove "mise" na RTL ( o tom po tom ;-) ) i vidim : BB na srpskom, sa srpskim natjecateljima ( tj. narator i prva osoba, jer sam brzo isključila tv ), i mislim si - valjda zajednički PP i to ... A ono još gore: igraju neku igru kao da idu u EU, i onda oni koji uđu, spavaju u udobnim krevetima u "lijepoj" ( relativan pojam ) i prostranoj spavaonici, a oni koji neće u EU ( Balkanci ), e ti spavaju na nekim improviziranim ležajevima u predsoblju i dnevnoj sobi. Kad čovjek već pomisli da ne može biti veće debilane - evo ti ljudske "kreativnosti i mašte" da ti dokaže suprotno. :- ((

    No, da ne ostanem samo u tom negativnom tv kontekstu, evo jednog primjera kako se u tom programu može biti fenomenalna krtica, savršeno uklopljena i dapače - komercijalno atraktivna:

    Mami jedino dozvoljavam da pusti ton na tv kako bi poslušala Dennisa Nusreta Jašarevskog u astro show na RTL. Inače, to nikada ne dozvoljavam, osim kada je on voditelj, jer je čovjek zaista pravi duhovni lik : zanimljiv, simpatičan, prirodan, iskreno ljubazan i zainteresiran za ljude, brižan, čak i duhovit, elokventan, tako da istovremeno uspijeva odraditi obavezan dio posla, kao i dodatno dati mu pravu duhovnu dimenziju. Meni je taj njegov show prava mala "misa", čak to i ne bih trebala pisati u navodnim znakovima, jer on doista uspijeva uključiti gledateljski kolektiv u jednu finu vibru i jako dobar smjer. Kada su lani bile poplave u Slavoniji, rekao je ljudima da zapale svijeće i mole se taj dan da kiša prestane, i stvarno je prestala. Fino sjedinjuje i molitvu i anđele i reiki, sve je to njemu prirodno i skladno, odlično gleda u tarot, radiestezijski u zdravstvene probleme i motivira ljude k liječnicima na kontrole. Velik je interes gledatelja kada on radi, stalno netko zove, neki i po par puta ... a kada rade njegove kolegice zove možda par ljudi, a često puta ama baš nitko ...

    Zato nisam pesimist niti glede ovih tehno mogućnosti manipuliranja ljudima, jer ljudski instinkt još uvijek nepogrešivo prepoznaje istinsku kvalitetu, samo što u nedostatku iste, većina klone na niži nivo.

    Stoga, evo, makar ovdje na Novoj Politici, jedan veliki BRAVO! za Dennisa Nusreta Jašarevskog, kao prvoborca na RTL televiziji u kreiranju pozitivne energije i zdravog razmišljanja !

    avatar

    29.04.2011. (21:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...