Komentari

arhangel.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • dejmon

    Jučer sam se okrenuo oko sebe i analizirao svoje susjedstvo. Od desetak obitelji samo dvije se bave vlastitim biznisom i to proizvodnim. Ostali su zaposleni u državnim ustanovama i javnim institucijama, dva su ugostitelja i ostali penzioneri. Pa se pitam od čega bi zapravo mi susjedi živjeli kada bi osnovali svoju malu državu?

    avatar

    13.04.2011. (13:32)    -   -   -   -  

  • Kruha i igara

    Ma, crno nam se piše... Koga god izabrali, jer nitko nije čarobnjak. Uništili su nas, ali nam to još uvijek nije jasno. Jedini spas je EU, ne zato što se bez njih nikako ne može, već zato što bi jedino tako uspjeli izbjeći katastrofu u koju su nas doveli bahati, nezasitni grabežljivci.

    avatar

    14.04.2011. (02:26)    -   -   -   -  

  • Bepo

    Pozdrav Arhangelu i komentatorima. Presuda je izrečena. Očekivana. Bili smo kao narod jako tihi zadnjih 20 godina kad su političari radili gluposti, a novinari pisali crno i crno i crno.... Mislim da neće bit baš takva koma. Možda napokon naučimo i nešto raditi sami. Neće nam EU ništa mukte dati. Bolje je ostati i van EU i naučiti raditi pustu zemlju i koristiti sve što Domovina pruža. Nema straha!

    avatar

    27.04.2011. (01:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...