Komentari

ivan.blog.hr

Dodaj komentar (48)

Marketing


  • nataša

    s dužnim poštovanjem, žena nema pojma o prednostima terenca ! :-))))
    ja bih se usredotočila na Indijanku. čini mi se da ta živi život ;-)

    avatar

    11.04.2011. (11:16)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Rekao sam da sam obećao doći na tribinu.....Da, nekako previše ideala, ograda, reda i sistema za moj ukus. Ne kažem da sam sasvim odustao, ali zvijezde su puno privlačnije!

    avatar

    11.04.2011. (11:23)    -   -   -   -  

  • nataša

    ma znaš, teško je ovako ocijeniti iz napisanoga što bi bilo pravo, a što ne.
    mi koje komentiramo, uglavnom to činimo prema tome kako mi doživljavamo život, seks i dobrodržećeg gospodina u pedesetima ;-))))
    ali svakako, ležanje na livadi u noći i gledanje zvijezda zvuči privlačno, pogotovo ako uza sebe imaš nekoga tko zvijezde poznaje ;-PPP
    pitaj je, onako sjetno, bi li ti ispunila jednu želju ... :-)))))

    avatar

    11.04.2011. (11:44)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Vidi ti nate, puna ideja i akcije..hehehe.. Da mu ispuni jednu želju, dobrodržećem gospodinu u pedesetima :::))) Nato plus 5 za orginalnost, ti mora da si neki vražičak.

    Ivane, djevojke neću komentirati ali mi je zapela za oko konstatacija oko ljudi koji su bili na roštilju... oni zapravo ne žele novac, nego neko priznanje, osjećaj da ih je sistem prepoznao i podupire ih, priznaje im vrijednost.... Slažem se to se dešava samo iznimkama naravno politički obojenim pojedincima.

    avatar

    11.04.2011. (12:17)    -   -   -   -  

  • nataša

    jesam, jesam ... vražićak ... eno, i rogove imam ! :-)))))

    avatar

    11.04.2011. (12:25)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Ha,ha,ha....dobar prijedlog Natašo, može biti i njihova improvizirana zvjezdarnica, nekako s godinama sve više cijenim kakav-takav komfor. Zvijezde koje me trentno najviše zanimaju ne zahtijevaju vedro nebo. Uzbudljiva je, nekako otvorenog uma, čini se bar. I prilično zgodna naravno! Da, odmah sam prepoznao da se vrijedi potruditi, da bi me baš razveselilo. Bez ostatka! Čak i činjenica da ju gledam skoro ravno u oči, što je rjeđe kod žena, je nekako baš drugačija, posebna!
    I ti spadaš u idealiste malenimoj? Simpatična mi je njihova strast, mada me iskustvo naučilo da im je nekako suđeno biti nezadovoljnima. Svima koji bi popravljali svijet. Koji ne mogu odoljeti širokim ciljevima. Nego, nisi nekidan željela komentirati priču o razlozima, ili ne shvaćaš kao ni ja?

    avatar

    11.04.2011. (12:54)    -   -   -   -  

  • nataša

    ne zamaraj se razlozima, jer jedan, konkretan, uopće ne postoji.
    rekla bih da je to niz sitnih nezadovoljstava, čak možda i samo želja za isprobavanjem nečeg novog, novo uzbuđenje, probuđeni libido, hrana za ego ... prilika čini lopova, pa tako i to ... netko popusti, netko ne ...
    uzaludno je uopće trošiti energiju na razmišljanje zašto se dogodilo. pokušala sam i ja i nisam došla do rješenja, samo se oneraspoložim.
    energiju usmjeri na ovu zgodnu Indijanku. da, slažem se, nema ništa bolje od velikog, prostranog kreveta, ali ne moš je zvat da zvijezde gledate iz kreveta ( mada bi i u njemu zvijezde vidio :-)))).
    nemaš pojma, malena, koje meni sve bedastoće padaju na pamet :-)))))

    avatar

    11.04.2011. (13:37)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Bila jesam, nažalost život u predgrađu velegrada naučio me da je ipak bolje gledati zvjezdice nego bosti se s rogatima, ali ne odustajem, nastavljam na samo meni poznat način i za razliku od prije više nisam nezadovoljna takvim statusom već uživam u njemu na svekoliku žalost onih koji su mislili da ću davno doustatit, samom činjenicom da sam ja ipak žena u nazovimo to muškom svijetu. No uz pomoć dobrog učitelja ja znam puno više nego što oni misle da znam i tu je moja ogromna prednost u kojoj uživam, dapače volim se igrati s vatrom...
    A razlozi, pa mogli bi nastaviti pod prošlim postom ali vjerojatno bi ti svoj razlog bolje objasnila face to face...

    avatar

    11.04.2011. (13:42)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Preusmjeravam, preusmjeravam, poslao sam joj već cvijeće u vrtić, poljsko, šumsko, tako nešto nekonvencionalno mi se svidjelo u cvjećarni. Baš joj odgovara. I zahvalio na poučku o zvijezdama. Pa ćemo vidjeti.... Priznajem, poslao sam i "profesorici", ali orhideju koja raste. To je malo dvolično, znam, ali istina je da su mi obje učinile jučaršnji dan ugodnijim od posljednjih. Dobro, i držanje svih opcija otvorenim je sasvim OK, ne?!
    Znam to oko razloga, ali ipak je teško isključiti sasvim. Prođem pored kuće, uvijek netko nešto pita, sjetim se čega lijepog, još me muči što koješta ustanovim da više nemam od sitnica, djeca zapitkuju, a nikada im nismo ništa konkretno rekli, oboji straci još to drže fazom. Najbolje će biti da mi nešto, to jest netko odvuče pažnju, je li?!

    avatar

    11.04.2011. (13:56)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Čekaj, ti imaš baš svoj razlog? Razumiješ ju dakle. To je zanimljivo iskustvo. I ne baš rijetko, što god o tome još donedavno mislio, očito. Imaš učitelja za snalaženje u okrutnom svijetu. I razlog je s njim povezan, zar ne? Ja sam naučio da je najjednostavnije suziti želje i ciljeve, nekako željeti parcijalno, jedno za drugim, moguće stvari. Onda zna često uspijevati uz puno truda. Od ostalog okrenem glavu. Pa ne vidim što bih trebao, hoćeš reći! Očito. Valjda svaka filozofija ima rupa. Svejedno, ako imaš volje, ne mogu opovrći da me zanimaju i drugi načini i razlozi.

    avatar

    11.04.2011. (14:11)    -   -   -   -  

  • nataša

    možeš i meni slobodno poslati cvijeće i uopće neću misliti da si troličan :-))))))

    zapravo sam oduševljena !
    pa, samo ako si baš loše sreće, nećeš dobiti ni na jednom frontu :-)))
    mislila sam da si još uvijek jako ucviljen i da ne znaš kud bi i što sa sobom, ali sad više nema straha za tebe. sve ti je dozvoljeno ! baš sve ! ;-)))))
    ovo drugo, što ti još skreće pozornost u prošlost ... i to će polako prestati. ostati će ti lijepa sjećanja i uzbudljiva budućnost ! :-)

    avatar

    11.04.2011. (14:24)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    a ne učitelj nema veze s razlogom, nikako...
    Ja ne bi cvijeće, meni su to nekako otrcane fore...

    avatar

    12.04.2011. (00:11)    -   -   -   -  

  • nataša

    malena, Ivan je stara škola, a ostali su samo rijetki primjerci takvih.
    bila bi velika šteta da sasvim nestanu :-)

    avatar

    13.04.2011. (07:43)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Pa da Natašo, makar kao kuriozitet! A i nema baš nešto napretek lijepih, korektnih, a neagresivnih drugih načina. Ili ja nisam saznao koji su....
    malenimoj, draži su ti biseri....kada smo već oko Nataše? Zašto bi bilo otrcano lijepoj ženi pokloniti lijepo cvijeće s kakvom zgodnom porukom? Što bi ti drugo poželjela u takvoj, uvodnoj fazi od muškarca?

    avatar

    13.04.2011. (13:27)    -   -   -   -  

  • nataša

    nismo ti valjda malena i ja rastjerale komentatorice ?
    ne bi mi bilo drago, ali znaš kako je, povežeš se s onima u kojima prepoznaješ sebe.
    ne bih te nazvala kuriozitetom, jer je lijepo pokazati pažnju. fali mi to, pa bi mene osvojio i s usput ubranim tratinčicama.
    ostajem još uvijek zapanjena kad vidim da tata kupi prve visibabe ili ljubičice i donese ih mami. čak i nakon 45 godina braka.

    avatar

    13.04.2011. (18:24)    -   -   -   -  

  • ledeni

    moje dileme.. iako ja tebe uopće niš ne kužim.. . držim ti figice da ga umočiš... indijanki..

    avatar

    13.04.2011. (23:03)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    A ne, nisam navikla na bisere na bilo kojem mjestu, bila bi zadovoljna čokoladom.. svijeće ionako ne bi mogla donijeti doma, jel tako?

    avatar

    14.04.2011. (09:24)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Kako bi vi mogle tako nešto učiniti, Natašo? Prije da sam im postao dosadnjikav. Mislio sam za cvijeće, makar se malenimoj ne slaže. Kakva je uopće razlika, cvijeće ili čokolada? Računa se nadam se namjera. Prepoznaješ sebe...hoćeš reći da i lijepe žene imaju sličnih dilema i nesigurnosti? Meni se čini da je vama jednostavnije naći, dobiti, što želite.
    Malenimoj, kažu da se na lijepe stvari lako navikne!
    Hvala ledeni. Ne shvaćam što ti ne shvaćaš. Jednostavno je. Želja raste, a rutina je izgubljena usput. Pa nisam u mnogo toga niti približno siguran. Što mi je novost. Vidiš ovo s cvijećem, a mislio sam da je bar to ostalo isto, da igra uvijek.

    avatar

    15.04.2011. (14:22)    -   -   -   -  

  • nataša

    znaš koja je razlika između cvijeća i čokolade ? čokoladu možeš pojesti prije neg dođeš doma i nema dokaza ! :-))))))
    svi imamo sličnih dilema i nesigurnosti, ne bih rekla da tu ljepota igra neku ulogu, a ako je to trebao biti kompliment, hvala ti ;-))))
    možda nam i jest lakše dobiti što želimo, ali samo zato što muškarci lakše pristaju na nemoralne ponude :-PPPP
    i da, rekla bih da cvijeće uvijek igra, nego, nisi nam rekao, jesu ti cure zahvalile na pažnji ?

    avatar

    15.04.2011. (16:05)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Pročitao sam ovih dana tvrdnju nekoga tko te navodno zna, oko tebe i onih slika na tvom blogu, pa....
    Jesu, svaka valjda u skladu sa svojim karakterom. Indijanka me pohvalila za izbor i prilično izravno odmah zatim upitala treba li to cvijeće nešto posebno značiti, sa glasnim smijehom. Ona je naime nazvala, dakle i potrudila se saznati broj mobitela, koliko god baš i nije neka tajna jer piše već godinama kojekuda. Uglavnom, prihvatila je moju tvrdnju da ju je to cvijeće trebalo udobrovoljiti, kako bih je sa više šanse iza toga pozvao na večeru. Dobro prihvatila, komentiravši da je to lukavo! Doduše u smislu nedefinirane skore budućnosti, da se čujemo naredni tjedan! Profesorica je također zahvalila, SMS-om, i puno odmjerenije! Kada sam uzvratio da je najmanje to zaslužila lijepim izletom, odgovorila je jednoim rječju. Lijepo! Pa sam s njom očito opet blizu početka, ha?! A moram priznati i da mi Indijanka odvlači pažnju....
    Uvijek me malo začudi žensko objašnjenje poput ovog tvog sa cvijećem i čokoladom. Ne biste li vi trebale navodno biti puno emocionalnije? Da vam je bitnija gesta, namjera, nego dvjesto grama čokolade?

    avatar

    15.04.2011. (18:08)    -   -   -   -  

  • nataša

    malo si me zbunio, na blogu nema mojih slika. istina jest da me neki s bloga znaju, ali, rekla bih da su subjektivni, pretpostavljam zato što sam im draga.
    vezano za čokoladu, rekla sam već da bih ja bila zadovoljna i sa usput ubranim tratinčicama, jako mi je važna pažnja, valjda zato što je nikada nisam imala, a ova opaska s pojedenom čokoladom je bila šala. vidiš smajlića na kraju rečenice ?
    sviđa mi se Indijankina reakcija i mislim da tu imaš prostora za igru. pametna žena, sad i ti imaš njen broj moba, pa ne čekaj dugo, već zovi za dva - tri dana. čak mi se čini da je vikend idealan za odlazak na večeru :-)))))
    koprcaš se u novonastaloj situaciji, ali vidim da ti dobro ide. već sam ti jednom rekla da si mi skroz simpa i to zato što si tako nekako otvoren, ne kalkuliraš, barem se mani tako čini, a kad je malena napisala da bi ti štošta rekla iza zavjese, ti si u čudu pitao: misliš da bi se mogli naći ? nasmijao me način na koji si to pitao. kao da se čudom čudiš što joj je tako nešto uopće palo na pamet, a ja kažem: a zašto ne ?! :-))))

    avatar

    15.04.2011. (19:45)    -   -   -   -  

  • nataša

    čitam opet tvoj kom, pa mi se čini da nisi razumio ovu priču s čokoladom.
    naime ... kad dobiješ cvijeće, malo ga je teže objasniti ako ga odneseš doma, jel ... ? to je malena htjela reći.
    a s čokoladom nemaš tih probleme, jer je jednostavno pojedeš i doma nitko ne zna, osim što ne ručaš, pa si sumnjiva :-PPPP
    hm ... kako god okreneš, sumnjiva si ... :-)))))
    iako, moram priznati, malo bi teže bilo smazati 200 grama čokolade odjedanput ;-)))))

    avatar

    15.04.2011. (21:26)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Netko je komentirao u svezi riđokose nedavno, sličnosti....
    Ma jesam razumio čokoladu, samo malo provociram. Malenimoj.... da, tako je u načelu, nema razloga protiv. Koliko god bih malo teže balansirao baš s tri kombinacije odjednom. Bar mislim. Učim se ipak, pa tko zna? Možda se jednom okanem ograničenja tipa što je, a što nije prikladno za moju dob?!! Uključujući i sastanke naslijepo.
    Negdje je za vikend, zbog toga se mora čekati par dana. Ali lijepo je misliti da je uopće moguće. Dugo nisam tako procjenjivao ženske reakcije. Niti vlastite dosege i mogućnosti. Lijepa je novost, osjećaj! Mada sam ipak još uvijek daleko od toga da sam baš uvjeren. Nekako mi se čini da bi ju imao skoro svatko rado, mlađi, moćniji, imućniji. Tako da mi je za sada sasvim dovoljan osjećaj da je moguće, da me nije ignorirala, kako sam ozbiljno sumnjao. Čudni su putevi gospodnji. Možda je moja šansa činjenica da je već dugo sama, da tako želi, slobodno birati, probavati? Nekako imam osjećaj da mi je svakako pomogla. Makar shvatiti da ipak mogu birati i među ženam koje mi se doista sviđaju. To, iskreno govoreći, baš godi i čini stvarnost ljepšom. Danas ću u to ime redizajnirati svoj stan, pobacati namještaj što se skupio uglavnom zbog zamjene novim u kući, da se ne baci. Pa nije baš nešto smisleno posloženo. Ali će biti od idućeg tjedna. Dugo godina sam nerado bacao bilo što još upotrebljivo, sada ću si dopustiti! Kada već preslažem život, što ne bih vlastiti stančić posložio točno kako želim.

    avatar

    16.04.2011. (09:24)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    ...Nekako mi se čini da bi ju imao skoro svatko rado, mlađi, moćniji, imućniji... Ovo nema nikakve veze sa ženskim izborom, žena osjeti i po mom iskustvu to nema veze sa statusom, moći iako si vi to muški volite tako predočiti,volite biti važni u svom svijetu i mislite da vam to otvoara sva vrata. Jednom smo o tome razglabali kod Uzbudljivog kada sam rekla da me može prije osvojiti ako ima nešto u muškarcu zetovac, radnik na bauštelu nego frajer s lančugom u BMW-u ... ti tipovi su za mlade curke mi ovak u godinama padamo na šarm i iskustvo i rječitost, jel tako nato?
    Oko nate da ja sam negje komentirala da je slična onoj sa slike s tom razlikom da joj se u pogledu vidi dubina njene duše i ljepote... I ako mogu dodati a vidim da i mene kalkulirate u ovoj priči ja ne izlazim sa šarmantnim muškarcima u pedesetima, oni su jako opasni..::))

    avatar

    17.04.2011. (11:53)    -   -   -   -  

  • nataša

    hvala ti, malena, na ovim lijepim riječima, sad mi je malko i nelagodno ... ma lažem ! :-))))
    nego, vezano za status i moć ... moram reći kako sam se uvjerila da je mnogim ženama to jako važno i to ne samo mlađim ženama.
    no, svatko ima svoje prioritete, pa tako malena i ja padamo na šarm i rječitost :-)))), a "opasni" muškarci jesu upravo takvi, ali tu i leži čar, zar ne ? :-))))))

    avatar

    17.04.2011. (19:04)    -   -   -   -  

učitavam...