Komentari

esabor.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • catwoman

    Ovo je jako, jako dobra ideja, ne umara ljude, a gromglasna tišina zna zvučati vrlo, vrlo impresivno. Tko se bavi molitvom ili meditacijom, može to vrijeme iskoristiti optimalno.
    I usput moliti za radioaktivnu vodu, što je opasnost iz japanskih razorenih nuklearnih reaktora, a sve ljude svijeta za to molio je dr. Masaru Emoto, znanstvenik što je dokazao o efektu djelovanja ljudske svijesti na formiranje skladnih ili konfuznih struktura putem povezivanja molekula vode, ovisno je li to stanje ljudske svijesti pozitivno / visokofrekventno ili suprotno.

    Međutim, poznavajući neosjetljivost naše vlade i većine saborskih zastupnika ( vjerojatno neki obrađeni i psihotronički, oni koji nisu pokazali dovoljno tvrdoće nakon standardne obrade financijskim stimulacijama ili ucjenama ), mislim da će biti potrebno pokrenuti organiziranje potpisa peticije kojom se traži referendum za odluku naroda o povjerenju vladi i saboru, te prijevremeni izbori, što je predsjednik dužan raspisati, ako peticiju potpiše 10% biračkog tijela ( ustavom jamčeno - to još nisu izmijenili, što je čudo Božje, kojim nam On očito nudi spas ). Nakon provedenog referenduma ( uz koji OBAVEZNO treba organizirati i jedan kontrolni, u organizaciji inicijatora peticije ), ukoliko većina odluči da vlada i sabor trebaju otići, a oni se i dalje ne žele maknuti, narod ima sve legalne ovlasti tretirati dotične ljude kao okupatore i agresore na svoju zemlju.

    Mislim da će to biti potrebno, inače prijevremenih izbora neće biti, a uguravanje u EU će se provesti po kratkom postupku.

    S tog razloga treba što hitnije krenuti s organizacijom takođe jednog kontrolnog referenduma oko pristupa Hrvatske EU, npr. da volonteri na izlazu s glasačkog mjesta snimaju ljude koji će dobrovoljno pristupiti i reći u kameru svoje ime i prezime, broj glasačkog listića, te što su zaokružili. Tako objedinjeni podaci objavili bi se na youtube, i tako bi se moglo komparirati konačni rezultati. Jer - kako se po narudžbi rade ankete, tako se vrlo lako mogu kupiti i referendumi, kao i izbori općenito. Zato je potrebno, kao i u medicinskoj praksi - drugo mišljenje.

    avatar

    03.04.2011. (18:17)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Catwoman, dobra je ideja sa peticijom, kao što je učinio i Dragutin Lesar. On je skupio 62 000 pisama za ostavku Vlade (to je oko 1,3% birača, znači za potrebnih 10% treba još 7,5 puta više). Znači, to je vrlo ozbiljna akcija. Ako se to organizira na razini nevladinih udruga bez finacijskih sredstava teško bi se to napravilo u kratkom vremenu, a onda će doći izbori po nuždi zakona. Mislim da je najbolje brzo krenuti s akcijom Velike tišine (ili slično) što bi moglo imati također sličan učinak - da ode Vlada i da si izaberemo bolju.

    Što se tiče EU mogla bi se ponoviti situacija kao s NATO-om, kada su izbjegli referendum. Kako će to izvesti vjerojatno oni već znaju. Raspoloženje ćemo probati ovdje snimiti anketom.

    avatar

    03.04.2011. (21:18)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Anketa o ulasku Hrvatske u Europsku uniju je postavljena.
    Glasujte.

    avatar

    04.04.2011. (00:04)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Evo me, napokon, glasovala sam. Odlična ti je ta ideja s anketama, a naročito bi trebalo širiti ovu o EU.

    Molila bih te kod za pristup toj anketi ili neku najjednostavniju foru kako bi i drugi zainteresirani blogeri tu anketu mogli postaviti na svoj blog, pa da se podaci nekako udruže, ili da svaki zainteresirani bloger ima svoju anketu, pa se vide rezultati ( vjerojatno će u tom slučaju biti odstupanja ovisno o profilu vlasnika bloga i njemu sličnih posjetitelja ).

    Možeš mi ostaviti poruku tu, na NP, mom blogu ili adresi : catwoman@hi.t-com.hr

    avatar

    12.04.2011. (23:02)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Catwoman, probaj kopirati u Boxove na svom blogu donji tekst:

    JESTE LI ZA ULAZAK HRVATSKE U EUROPSKU UNIJU?DaNeNe znampollcode.com free polls

    avatar

    15.04.2011. (21:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...