Komentari

ivan.blog.hr

Dodaj komentar (55)

Marketing


  • nataša

    a možda ona tebe ima u vidu za neku svoju prijateljicu s druženja uz roštilj ?
    a možda druženje s nepoznatim ljudima donese i kakvu nepoznatu koku koja je voljna upoznati se s tobom okrenutih leđa savinuta u struku ...? :-)))))))
    previše analiziraš i propitkuješ što bi bilo kad bi bilo i bi li možda ona htjela ... a što ako ipak ne ... ? malo odlučnosti ti fali. :-))))
    pa i ako te odbije, nema drame, nabaci osmjeh i sve pretvori u šalu ;-))))

    avatar

    01.04.2011. (20:07)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Valjda, Natašo, valjda sam izgubio rutinu. Da, znam i kako se stiče! Iako se zbog toga ne osjećam manje glupo.

    avatar

    02.04.2011. (11:58)    -   -   -   -  

  • nataša

    eh da, promaklo mi jedno tvoje pitanje ...
    ... ako mene pitaš, gospođe na pragu pedesete itekako žele isto ! :-)))))

    avatar

    02.04.2011. (22:47)    -   -   -   -  

  • ledeni

    hehheeeehehehehhehehe,,, već se dugo tak o slatko ne nasmijah... ali.. šalu na stranu. . odrekel si se svoje zgodne šarmantne.. poželjne ženice.. i sad si spal na to da fukaš bilo kaj kaj ti se pojavi na vidiku.. i ona vjerojatno želi isto kaj i ti.. ali pazi se.. postoji mogućnost da se baba zaljubi.. a onda si najebo nebu ti dala mira.. po meni bolja opcija ti je zbarit kojui od 30 - 35.. jer kolku kužim imaš dosta love.. otpeljaš nekam van na večericu.. kakav izlet.. i to je to... kaj buš sa babom od 50 i barem 10 kila viška .. možeš ti nać i bolje.. i kak si se samo dal namuljati na taj jebeni roštilj..

    avatar

    04.04.2011. (16:28)    -   -   -   -  

  • radoznala mala

    pa morda i ta od 50 već ima j...ča, ili više njih...ledeni sigurno zna kakve fufe žene znaju biti, ha ledenko?

    avatar

    04.04.2011. (17:25)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Rekao sam ledeni, baš mi treba žena, a prijatelj se potrudio.....To i jest moj problem, upravo takve mi se i sviđaju. Samo sam pomislio da možda za početak ne zagrizem preveliki zalogaj. Ne znam, vidjeti ću do tog roštilja. Nije baš da mi se ne sviđa, ima nešto, koliko god bih nedavno rekao da nije moj tip. Osim toga, budimo iskreni, ona jest baba u nekom smislu, još i kao da se trudi to biti, ali mi je vršnjakinja, pa.... Misliš da je lova jedina bitna oko puno mlađih? Večera, vikend, pa to i nije neka lova....

    avatar

    04.04.2011. (17:47)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Što hoćeš reći Radoznala? Da misliš kako ona ne želi isto što i ja? Zašto bi sama žena zbog toga bila fufa? Možda griješim, ali učinila mi se zainteresirana za komunikaciju samnom, mada naravno ne mogu tvrditi za što točno.Ne znam je li svima tako, ali sam uočio da se meni čini kao da nisam ostario, da nekako razmišljam mlađe, slobodnije, dok mi se vršnjakinje čine preozbiljne i nekako starije. Pisao sam, nekako kao da mi je ostao isti osjećaj kao kada su žene s toliko godina bile 20 godina starije, druga generacija. Je glupo, ali....

    avatar

    04.04.2011. (17:53)    -   -   -   -  

  • radoznala mala

    Joj, vi muškarci, uvijek mislite da je druga strana zainteresirana, pa i onda kada uopće nije.
    Mnogo puta mi se dogodilo da samo zato što sam u poslu bila ljubazna, što sam se nasmijala, ona druga strana je to shvatila kao znak..da ima šanse.
    PO vanjskom izgledu, načinu oblačenja, pogledu i svašta nešto. može se zaključiti jeli ili nije zainteresirana.
    Ako te zvala da pomogneš oko roštilja, možda, kao što kaže Nataša, samo ima dobre namjere da ti pruži priiku da tamo neku upoznaš, ili slično.
    nemoj se molim te sramotiti, upucavajući se ženi koja svojim ponašanjem ili stilom oblačenja ne pokazuje da je zainteresirana,
    Ti samo budi svoj,,,neupadljiv i jednostavan, pa ćeš takvu i naći.
    Istina ,takav stil je puno sporiji, ali,valjda ne želiš to što si imao...
    Moj prethodni komentar bio je upućen ledenom, jer to tako on naziva sve žene: fufe,ma. daleko od toga,, nisu sve žene fufe.
    Neke su samo prirodno vesele, nasmijane i dobronamjerno naklonjene.
    Pa tako i ta tvoja kolegica, samo dobrobnamjerno naklonjena....pa prema tome ne čini gluposti zbog kojih ćeš poslije žaliti.

    avatar

    04.04.2011. (20:26)    -   -   -   -  

  • nataša

    pusti ti nas, Ivane, i čini po nahođenju :-)))

    avatar

    04.04.2011. (21:47)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Meni se u cijelom ovom postu i komentrima najviše dopada ova tvoja rečenica....Ne znam je li svima tako, ali sam uočio da se meni čini kao da nisam ostario, da nekako razmišljam mlađe, slobodnije... vjerujem da to mnoge primjećuju oko tebe.
    A muškarci i žene i ono što misle ili ne misle, to je tak individualno, meni se ova tvoja prijateljica čini kao žena koja bi te mogla rastrgati..hehehehe..oprosti ali kažu da tiha voda brege valja, živi bili pa vidjeli. Drugo ako te je već pozvala na piće, vjeruj da ti je dala dobar razlog da ti budeš taj koji će krenuti, da joj nimalo nisi simpatičan i da s tobom ne misli to što misli, ne bi te ni pozvala...

    I još jedna slatka konstatacija... o tome smo neki dan razgovarali ovdje.....mada sam ponajviše pokušavao zamisliti kako izgleda bez tih prilično bezličnih krpica....

    Pazi da ti ne izgori meso dok ju budeš skidao u mislima..)))

    avatar

    05.04.2011. (20:39)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Tvoje mi se razmišljanje, malenimoj, sviđa više od onoga Radoznale. Voda na moj mlin. I ja mislim da me ne bi zvala k sebi i na roštilj da bar ne dolazim u obzir. Osim toga teza kako me zvala zbog neke prijateljice mi je malo prealtrusitična. Druga je stvar u koju me je sličicu stavila. Točno kao ja nju, ili neku polaganiju. To moram vidjeti. I hoću, vikend je sve bliži. Možda samo maštam, ali preddispozicije mi se čine obećavajućim. Da me rastrga! Možda joj ne bi bilo drago znati kako sada o njoj razmišljam, ali joj možda na koncu i bude drago?!? Uf....

    avatar

    06.04.2011. (08:48)    -   -   -   -  

  • nataša

    ooooooooooo, ako mene pitaš, itekako bi joj bilo drago znati kako o njoj razmišljaš :-))))))
    hahahaha ! jesi ti to unaprijed i od same pomisli počeo stenjati ? :-PPPPPP

    avatar

    06.04.2011. (09:40)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    Drago mi je, što ti se dopada moje razmišljanje a vjerujem da bi ti se dopalo i da možeš ući u maštu svoje "profesorice"... mi žene imamo itekako bujnu maštu, mlad je mjesec pa eto, da prijatelj koji treba izaći sa mnom na kavu zna do kuda sam došla u njegovom skidanju...hehehehe sigurno bi se iznenadio)))
    Nato pusti čovjeka da uživa u maštariji..

    avatar

    06.04.2011. (10:10)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    He,he,he....pa da Natašo, vrlo mi se sablažnjive sličice vrte po glavi. Već sam zaboravio koliko čovjeku može nedostajati sex. I drago mi je što me uvjeravaš da je tako i sa ženama. I onima za koje to čovjek ne bi pretpostavio na prvi pogled!

    avatar

    06.04.2011. (10:26)    -   -   -   -  

  • nataša

    htjela sam ti još prije reći da ta priča sa oblekom nema veze sa željom za seksom.
    dovraga, pa zima je tek prošla, moguće je žena samo zimogrozna :-)))) uostalom, duže traje skidanje, a samim tim postaje zanimljivije ;-))))

    malena, jel to mladi mjesec djeluje na sve žene naših godina isto ?
    već sam se zabrinula za sebe :-PPPPP
    zamisli Ivane, lako je moguće da isto djeluje i na tvoju prijateljicu !

    avatar

    06.04.2011. (10:38)    -   -   -   -  

  • ledeni

    isuusse.. imaš 50... a ponašaš se ko napaljeni srednoškolac.. na kaj si ti potratil 30-ak godina.. ženica se okolo fukala.. a ti jadan u 50-im pa totalno neiskusan.. i ja milsim da bu te ta tvoja baba rastrgalaaaaaa... pogotovo ako već dugo nije dobila porcijicu..

    avatar

    06.04.2011. (12:43)    -   -   -   -  

  • ledeni

    i ne kužim kako ti tolko nedostaje sex?? pa kaj ne gledaš porniće?? i ne drkaš.. ili to nije to? evo iskreno ja n isam bil sa ženskom od 10 mjeseca prošle godine.. dakle nekih 6 mjeseci.. malo mi fali.. priznajem.. ali i ako nebu još 6 mjeseci,.. nikom niš.. radije bi nađem neku koja m i zbilja paše.. srodna dušica od nekakve bezvezne jebačine.. tek tolko

    avatar

    06.04.2011. (12:52)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    NAPOKON PRIZNANJE LEDENI... i onda samo reci da su žene čangrizave i frustrirane zato kaj ih nitko nije pojebal, da oprostiš.. i da znaš da mi je drago kaj sam ti to ja mogla reći..hehehehehe)))

    avatar

    06.04.2011. (12:57)    -   -   -   -  

  • nataša

    Ivane, ovo kod tebe nam dođe kao savjetovalište.
    svi sjednemo u krug i svak se pojada o svojoj muci ... :-)))))
    to mi je baš onako ... SUPER ! :-)))))))))
    a vidi ledenog ? sav se počeo otapati ...
    srodna duša, a ne bezvezna jebačina ?!
    ugodno sam iznenađena, moram priznati :-)))))

    avatar

    06.04.2011. (13:11)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Nije se samo okolo.....žena mislim! Imala je veliko srce, je li. Što ja znam zašto mi tako nedostaje, jer nisam već jako puno godina preskočio niti čitav tjedan valjda. U redu je to sa srodnom dušicom, zašto ne? Ali mi svejedno nedostaje sex, neovisno o dušicama. Počeo sam žene analizirati i zamišljati samo u jednoj situaciji, neke koje viđam već godina su mi sve ljepše i poželjnije, odjednom kao da sam okružen samo dekolteima, gledam pozorno svake lijepe noge koje prošeću u blizini. Definitivno mi nedostaje, jako! Riskirati ću dakle s puno volje da me rastrga, ona ili bilo koja! Možda se i razočaram, ali moram pokušati, uskoro!

    avatar

    06.04.2011. (13:28)    -   -   -   -  

  • ledeni

    VVVAAAUUUUUUUUUUUUUUU.. probudila se zvjerčica u našem Ivanu.. pa i red je da barem djelomično nakonadiš sve ono kroz ove godine propušteno... navijamo za tebe..i nadamo se da ćeš nam se odužiti kakvim sočnom pričicom u stilu uzbudljivog

    avatar

    06.04.2011. (14:23)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Ne znam baš da bih mogao dotle, ledeni.....Ali koješta nisam vjerovao donedavno, pa ipak. Jedino ne mislim da sam puno propuštao. Nisam više niti želio. Niti sada ne želim. Zašto misliš da je dobar sex s vremena na vrijeme tako nešto osobito? Uvijek sam bio uvjeren da je to nešto uobičajeno i rašireno. Kao dobro vino, ukusna hrana.
    Pa da Natašo, očito svi imamo kakav kamenčić u cipeli. Na koncu, šetali bismo negdje drugdje da nije tako. Ledeni očito ima neki soft dan, ili se zasitio onoga što se meni sada čini baš super.

    avatar

    06.04.2011. (14:31)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    ledeni zašto misliš da Ivan nije imao dobar sex sa ženom i da je nešto propuštao. Znaš kako kažu ,doma daj sve od sebe a onda možeš neprimjetno(do jednom) šarati okolo...

    avatar

    06.04.2011. (15:22)    -   -   -   -  

  • nataša

    hahaha, kamenčić u cipeli ?
    ma cijeli šleper šodera ! :-))))))))

    avatar

    06.04.2011. (16:57)    -   -   -   -  

  • radoznala susjeda

    Baš mi je simpatično čitati o dilemama koje muče i muškarce u zrelim godinama na početku neke veze, mislila sam da je to više svojstveno ženskom rodu.
    No,postavila bih jedno pitanje na koje nisam u postovima pronašla nikakvu naznaku odgovora-sve te godine dok je bivša tražila zabavu uokolo, tebi se baš nikad nije nešto slično zalomilo;-)) ?

    avatar

    06.04.2011. (19:13)    -   -   -   -  

učitavam...