Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Ja

    Zajebo si se. Ovo je protiv svega sto je antiHR, pa tako i protiv EU. Steramo ih sve u kurac.

    avatar

    17.03.2011. (06:29)    -   -   -   -  

  • Wall

    ovo nisu prosvjedi protiv EU. još! ali, nekako vjerujem da će biti i takvih. kad deklarirani mirotvorac i pacifist ustraje na prijetnji i citiranju zakonske odredbe vrlo upitne i sumnjive moralnosti (zaštita grba,zastave međunar.organizacije, ne još, možda nikad superdržave) ostaje pitanje- gdje je tu zaštita ljudi od svetih krava? NATO spada u istu kategoriju kao i EU- zalažeš li se ti da NATO, koji ima pravo ubijati u ime svog Velikog Američkog Gazde, pri tome teba uživati i zaštitu svog zločinačkog grba,zastave (sve ono protiv čega bi se pravi pacifist,mirotvorac kako se deklariraš-borio)? Danas je NATO OVO-plaćenici iznad zakona i morala, koji ne idu pred sud ili u zatvor, eventualno se rodbini nevinih žrtava isplati novčana odšteta...istina je, da će HR dobiti više pravde, više legalnosti i zakonitosti pristupanjem EU, ali postoji i piramida moralnosti-ako nas NATO treba kao topovskog meso, treba li nas EU samo kao financijsko roblje, rudare koji će kupovati u eu-trgovinama od eu-crkavice? je li ljudsko dostojanstvo na piramidi vrijednosti više i prije od 'dostojanstva zastave,grba,naziva,institucije'? i tko će o tome suditi?

    avatar

    17.03.2011. (08:55)    -   -   -   -  

  • Ja

    EU je maskirani fasizam. A inace, pogledaj poredak zastava gdje god hoces u Hrvatskoj. Uvijek ide prvo EU zastava, a tek onda nasa. Nije to slucajno.

    avatar

    17.03.2011. (09:22)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić - staro

    @Wall: što mislim o NATO-u, možeš saznati iz cijelog niza tekstova na ovom blogu. Lijevi stupac, dolje, ima posebni podnaslov o prosvjedima protiv NATO-a gdje sam bio intenzivno aktivan. A ti?

    avatar

    17.03.2011. (14:03)    -   -   -   -  

  • Wall

    objasni nam tu svetost zastave bilo čije, napose EU i/ili NATO zastave.

    avatar

    17.03.2011. (14:28)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić - staro

    @Wall: ne objašnjavam ja nikakvu "svetost". Kako sam ateist i sekularni humanist, pojam "svetosti" mi je stran. Ne smiješ spaliti ni kravu, iako one kod nas nisu svete.

    avatar

    17.03.2011. (16:31)    -   -   -   -  

  • jure

    @Zoran Oštrić - krava je životinja koja osjeća bol, zastava je šugavi predmet. No ne čudi me takav stav od nekog tko podržava uzgoj životinja za krzno.

    avatar

    17.03.2011. (23:31)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić - staro

    @Jure: "šugav" podrazumijeva postojanje nekih životinja, koje također osjećaju bol.

    avatar

    18.03.2011. (09:01)    -   -   -   -  

  • jure

    @Zoran Oštrić - LOL pa s kim se ja to raspravljam: redikulom koji je podržao Alka Vujicu za predsjednicu ( http://tinyurl.com/6e5ntla ).

    Ekološkim aktivistom koji promovirajući neslužbenu manekenku krznarske industrije ( http://tinyurl.com/5robppn ) promovira i industriju samu.

    Zorane, ako uživaš u ovome: http://tinyurl.com/68r2lby , http://tinyurl.com/6dr6m3v , ne bi barem kao zeleni trebao biti protiv industrije koja toliko zagađuje okoliš: http://tinyurl.com/5w2mczh ?

    avatar

    18.03.2011. (10:42)    -   -   -   -  

  • Kurbla

    Oštrić, kao i obično - sve dobro.

    avatar

    19.03.2011. (14:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...