Komentari

aphrodite.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Pursuit Of Perfection

    e to sam htjela ćuti! napokon netko tko mršavi zbog SEBE. Važno je to, znaš? Druge cure misle na to kak će izgledati u tuđim očima... Obožavam plišane trenirke :D i obožavam modu :) to nam je definitivno zajedničko ;)

    avatar

    16.03.2011. (20:20)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Najljepše je kada imaš nešto što te motivira :). Jer bez motivacije rijetko tko i uspije u bilo čemu :). A još je ljepše naći dečka koji te voli bez obzira na kilice ;). Šaljem pusu! :*

    avatar

    17.03.2011. (17:11)    -   -   -   -  

  • Sp3nc3.

    Drago mi je da mršaviš zbog sebe,da bi sebi liješpe izgledala na ljeto ili ugl. Perfekcionizam nije ni loš u dijeti,nauči ga koristiti ;)

    avatar

    17.03.2011. (19:10)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    Perfekcionizam nije dobar niti što se posla tiče npr. kad pišeš seminar ili učiš za ispit on ti sigurno neće pomoći. Trebala bi pokušat nekako ograničit perfekcionizam jer je to gubitak vremena, nažalost.
    Dan ti je prošao odlično iako si pojela tu rum pločicu i totalno te razumijem kad kažeš da nisi zadovoljna jer nije bilo sve po špagi.
    Možda bi ti bilo bolje da ne nosiš trenerke. Čitala sam negdje,a i stvarno mislim da je tako, one ti nikako ne pomažu u mršavljenju. Zato jer se rastežu i nemaš osjećaj dal si se zdebljala, smršavila, lako te mogu zavarati, ugodne su, a kad nosiš hlače ili traperice cijelo si vrijeme svjesna da su ti uske i to te može motivirati da se više potrudiš oko prehrane. :)

    avatar

    18.03.2011. (08:56)    -   -   -   -  

  • Ronja

    svi mi koji smo ovdje smo perfekcionisti. jer da nismo, prihvaćali bi smo sebe kakvima jesmo i nebi se trudili ništa promijeniti. iskoristi to u mršavljenju. to ja radim. nedam si mira dok ne odvozim 90 minuta sobnog bicikla i ne odvježbam 30 day shred.

    ja isto nosim m.. a uvijek pokušavam ući u s i kupujem s iako znam da mi je premalo. valjda se nadam da ću jednog dana ući u to. sad sam nedavno si kupila majicu m i nisam ju niti jednom obukla jer mi se ne sviđa što nije s. retardirano znam.

    i mene tiješi što imam dečka kojemu je svejedno kako izgledam.. to je umirujuće nekako, jel da? štoviše, moj meni govori da ne želi da sam na dijeti i da sam ja njemu savršena i tjera me da jedem lol.. ljubav izmami najljepši osmijeh na lice:)

    avatar

    19.03.2011. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...