Komentari

framakarlovac.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • BJ.26

    OPET ĆE NAM PRIČATI KAKO SMO SLOBODNI I NEOVISNI

    U Bjelovaru će se obilježiti 29. rujna 2014., Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja u spomen na godišnjicu oslobođenja od okupatorske JNA.

    Sve će biti po starome ustaljenome obrazcu: polaganje vijenaca i paljenje svijeća, te biti će mimohod pobjednika „Barutana 91“ u središnjem gradskom parku, dok prije toga održati će se svećana sijednica gradskog vijeća. Jedna te ista "politička klika" će nam opt pričati kako smo slobodni i neovisni.

    Dana, 29. rujna 1991. godine pripadnici Zbora narodne garde (ZNG) i redarstvene snage policije Republike Hrvatske, ujutro oko sedam sati, napali su, nakon višednevne blokade, kasarnu "Božidar Adžija" u Bjelovaru, u kojoj je bila stacionirana 265. motorizovana brigada Jugoslovenske narodne armije (JNA), u čijem sastavu su bili i rezervisti iz svih krajeva Jugoslavije.

    Napadnute su - vojne točke JNA u Bjelovaru:

    1.) Glavna vojarna i komanda na Vojnoviću "Boždar Adžija"
    2.) Dom JNA u centru grada - garnizon (park)
    3.) Vojno sladište "Logor ili Sajmište"
    4.) Radarsko postrojn centar "Zvijerci"
    5.) Vojno skladište "Barutana" u šumi Bedenik
    6.) Radari na "Bilogori" kod Šandrovca
    7.) Skladište JNA kod Kupinovca
    8.) Bunker sa TNT-e ekspolizivom "Borik"

    Ono što u ovome slučaju je zanimljio - da je tada bio Vrhovni komandant JNA Stjepan Mesić, koji je poslije čak postao predsjednik RH, i to sa dva mandata (2000-2010.) Danas siromašan i obespravljen narod nema nikakvog razloga za slavlje. Naša županija Bjelovarsko-bilogorska je poznata po vrlo visokoj stopi nepazoslenosti... A da se ne govori o bijedi i neimaštini i niskom životnom standardu.

    -------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–

    avatar

    07.10.2014. (14:00)    -   -   -   -  

  • sandra

    Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com

    avatar

    08.09.2020. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...