Komentari

ivan.blog.hr

Dodaj komentar (186)

Marketing


  • nataša

    hahahaha, naslov me nasmijao.
    odmah ti mogu reći da ja ponekad ne razumijem samu sebe :-P
    sad idem čitati post :-))))

    avatar

    09.03.2011. (19:08)    -   -   -   -  

  • nataša

    ako želiš maknuti ove iritantne reklame:
    copy - pejstaj ovo između: (odmah na početku HTML kod predloška u dizajnu bloga)

    /*oglasi*/
    #FLASH_AD{display:none}
    [id^="banner"]{display:none}
    [id^ ="topl.inside"]{display:none}
    [id^="igre_toolbar"]{display:none}
    /*kraj oglasa*/

    i
    * {margin: 0; padding: 0; border: none; text-decoration: none}

    avatar

    09.03.2011. (19:14)    -   -   -   -  

  • nataša

    ako želiš maknuti ove iritantne reklame:
    copy - pejstaj ovo između: (odmah na početku HTML kod predloška u dizajnu bloga)

    /*oglasi*/
    #FLASH_AD{display:none}
    [id^="banner"]{display:none}
    [id^ ="topl.inside"]{display:none}
    [id^="igre_toolbar"]{display:none}
    /*kraj oglasa*/

    copy - pejstaj ovo između: (odmah na početku HTML kod predloška u dizajnu bloga)


    i
    * {margin: 0; padding: 0; border: none; text-decoration: none}

    oprosti, sad tek vidim da je u gornjem komentaru falio jedan dio teksta.

    što se posta tiče ... već peti put brišem napisano, jer kako god počnem, kažem previše i o sebi, a to ne želim. imam jako loša iskustav što se te teme tiče.
    jedino što mogu reći je da ne razumijem njen način razmišljanja i nikada neću.

    opet nije objavio ono najvažnije u kodu. pokušala sam nekoliko puta.
    uglavnom, ako želiš to maknuti, javi se na mail, pa ćui ti mailati.

    avatar

    09.03.2011. (19:47)    -   -   -   -  

  • hannah

    U svakom žitu ima kukolja. Poznate su mi takve priče u kojima su glavnu ulogu imali i muškarac i žena. Mogu samo reći da mi je žao kad se dobar brak raspadne zbog iluzija jedne strane. Nadam se da ćeš pronaći sreću s drugom osobom, jer to i zaslužuješ! A ona će se goooorko pokajati čim joj neke stvari dođu iz guzice u glavu...

    avatar

    09.03.2011. (20:34)    -   -   -   -  

  • dog

    23 zajedničke godine..i ti si mislio da će se ona kad-tad promijeniti?! Pa ti razmišljaš kao žene!Neće se ona gorko pokajati kako veli hannah...ne kužim kako već nisi shvatio da ti je žena jako jebežljiva.Ispričavam se ako sam bila nepristojna, ali morala sam to napisati!

    avatar

    09.03.2011. (20:40)    -   -   -   -  

  • Damon

    Nitko ne razumije zene.
    Niti se same razumiju.
    A tu su jer bez njih svijet nebi postojao...

    avatar

    10.03.2011. (07:16)    -   -   -   -  

  • slično

    ti je kažnjavaš, dobro, povrijeđen si. ali razmisli o onom što ti je rekla.

    avatar

    10.03.2011. (07:47)    -   -   -   -  

  • halelujah

    spašen si brate, napokon si prekinuo, bez obzira, ne može se živjeti u laži, i pazi sad, nemaš ženu, to je dobar, ma sjajan početak jednog novog života...

    avatar

    10.03.2011. (07:53)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Jel to stvarno?

    avatar

    10.03.2011. (07:56)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    Prije xy vremena, recimo 23 godine, bio si na krivom mjestu u krivo vrijeme :) i to ne možeš promijeniti...a ono što sad možeš, vjerojatno ti znaš da li ćeš imati snage za to provesti...moja pretpostavka... kad joj okreneš leđa i kad shvati da te je izgubila, vjerojatno će te početi opet zavoditi i osvajati...ovako, nema potrebe...ali, da li je to život i rješenje?
    E, sad, da li ju želiš promijeniti ili stvarno otići od nje, ona će to osjetiti...i tako se, oprosti, možda grubo zvuči poigravati s tobom.
    Imam osjećaj da ispod tvoje ogorčenosti još uvijek kuca srce koje voli tu ženu, vaš život i sve vaše godine...ili griješim, pa tvoj ego progovara i ne može prihvatiti da uprkos svemu nisi "zadovoljio" ...teško je reći. Vjerojatno je i samom čovjeku kad onako iskreno pita sam sebe teško dokučiti iskreno, o čemu se radi...
    Želim ti snagu da uroniš u sebe, suočiš se sa sobom, što želiš, što ne, odlučiš u kojem smjeru ideš...i upornost i izdržljivost na tom putu.
    Za ništa vjerojatno nije kasno...ni da tvoja žena promijeni neke "stvari", niti da ti započneš život "iznova", makar...povjerenje koje ste izgubili, možda je najvažnija "stvar" koju ste, pa možda i nepovratno izgubili...a bez toga, bojim se nema dalje...ili ima?

    avatar

    10.03.2011. (07:59)    -   -   -   -  

  • slično

    Različiti smo, nekima se nikada to ne dogodi.
    Usudiš se, ne pobjegneš od mogućnosti, od izazova, od zove slobode, a da pritom zaista možeš ostati srcem uz svoju obitelj.
    Meni se dogodilo dvaput, ostala sam neotkrivena, a obitelj mi je, muž i djeca, vjerovao ili ne i dalje najvažnija stvar na svijetu.
    Razmisli još ako nije kasno.
    Boli, sigurno. znam da bi i mene boljelo kad bih bila na tvom mjestu.
    Ali život nije ravna crta, uvijek se negdje nešto dogodi izvan onog što mislimo da je pravo, ispravno, kako treba. nismo idealni, nismo nacrtani već kompleksni, puni zavojitih stepenica, soba, zakučastih prostorija i tko zna zašto učinimo nešto što drugi ne učine.

    avatar

    10.03.2011. (08:05)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Čudna špranca pomalo, i nerijetka, baš tu negdje u poznoj drugoj deceniji braka... Ni sam nemam odgovor, ali tim više primjećujem kako su uglavnom žene te, koje "niotkud" (?) potežu nezadovoljstvo, stranputice i na koncu razvod. A upravo jer ni u svrhu feminizma ne pristajem na seksistička etiketiranja spolova, ne znam što misliti; ne mogu vjerovati da smo mi muški a priori "zakazivači", kojima se dešava zasluženo...
    (Što ćeš, neke žena najzdušnije prevari baš - na Dan žena...)
    Sretno Ti (mislim da je vrlo bitno da si na čistu sa sobom; da si dao sve od sebe.)

    avatar

    10.03.2011. (08:15)    -   -   -   -  

  • estate

    dogodila mi se slicna ali obrnuta situacija nakon 13g zajednistva, zensko sam, i bez djece, tesko mi je bilo skupiti hrabrost i prekinut sve, nakon moje odluke nije me htjeo ni na miru pustiti da odem svojim putem..............jednog dana sam pokupila najnuznije i jednostavno otisla,..............samo s koferom, sve sam mu ostavila, nije mi se dalo natezati ni po sudu kasnije, nista nisam trazila, imala sam novac za par mj skromnog zivota i bilo mi je dosta..........otisla sam u grad gdje nikog ne poznajem, bez posla, podstanar............radila povremeno, padala u krizna stanja............ali islo se dalje, sad je 10g nakon toga, radim ono sto volim, imam svoju firmu, upoznala sam osobu s kojom mi je , za sad, lijepo uzivam a iz onih vremena pamtim lijepe stvari jer ih je i bilo i kazem sebi to je zivot, nekom se to nikad ne desi, nekima da, dal zalim sto mi je dio zivota tako prosao, sad ne, u pocetku jesam ali vidim da je i u tome bilo neceg lijepo, stvari su samo onakve kakvim ih gledas........a ja jos imam vremena da uzivam u svom zivotu i zato sretno i tebi

    avatar

    10.03.2011. (08:19)    -   -   -   -  

  • pp

    meni se desilo isto, ali sam otisao nakon prvog puta

    covjece, imas ejdan zivot...

    vuk dlaku mijenja, ali cud nikada
    prevars me jednom - tvoja sramota, prevaris me drugi put . moja sramota

    ja sam joj se osveti tako sto sam poslije bio sa njezinom sestrom, pa sa dvije najbolje prijatejice (ne u troje, naravno)

    avatar

    10.03.2011. (08:32)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Vidiš Slično, i ja imam dojam da ona govori istinu oko obitelji. Ili bar misli da je to istina. I ne radi se tu toliko o opraštanju. Radi se o mom dobrom osjećaju. Kontrola života je možda dobra riječ. Svog, da se krivo ne shvati. Bar ja ne mogu normalno funkcionirati sa stalno otvorenom tako važnom mogućnošću. Kao da se svakodnevno vozim s lošim kočnicama. To razara i zato sam otišao. Morao otići. Skoro sigurno konačno. Naravno da ju nisam preko noći zaboravio, prestao voljeti. Ali to više ne mogu uskladiti s ostatkom života. Znam i da se stvari događaju kadikad bez namjere. Ali teško je prihvatiti da tome nema kraja. Morala bi ipak postojati i namjera u suprotnom smjeru da to izravna. Mislim. Ne znam koliko je ženama važno, meni ima nešto osobito iritantno. Upitnik koji skoči čim vidim nekog privlačnijeg iz njezine okoline.
    Zelena, nemam osjećaj da o meni ovisi, čak i da ikada jest. Niti o mojim željama. Ja samo moram povući poteze koje mogu. Kao da na vrhu litice biram između skoka u hladno jezero, što nije ugodno, ili nestanem pod lavinom. Niti nju mogu zaustaviti, niti smanjiti visinu. Niti sam ikada koga promijenio, niti mogu trpjeti. Jednostavno je. I meni jasno. Samo želim razumjeti, doći do prihvatljivog objašnjenja.
    Brividi, to je očita istina. Ako ubacimo malo crnog humora, pa ja sam najbolji svjedok toga. Time me od početka vezala.
    Hannah, kaje se, i ne taji to. Niti se slaže s mojom odlukom. kaže da je to kao da bih u poslu stalno plakao za izgubljenom tisućom, makar zarađujem milijune. Da ne mogu očekivati da svi mislimo isto. Da smo isti.
    Natašo, žao mi je prvo. Drugo, ona kaže da nije riječ o planu i razmišljanju. Više sam to puta čuo. Ne samo od nje. Za reklame hvala, ali ne da mi se time zamarati. Isključim i gotovo.
    ..... to je puka parola. Izgovor. Ipak su i žene samo ljudi. Neka vrsta ljudi.

    avatar

    10.03.2011. (08:39)    -   -   -   -  

  • iskreno plava

    Ne je odgovor na tvoje pitanje iz naslova. Da je potvrda tvoje odluke da podješ dalje poštujući sebe. Dobar osjećaj za novi start. Jedan je život i samo je tvoj.

    avatar

    10.03.2011. (08:46)    -   -   -   -  

  • Ana

    propusti partnera možda, nikada izrečenih, ali nagomilanih

    To je tako u većini slučajeva.

    No, s jednim se ne bih složila. Da su ti godine s njom bile izgubljene. Osobito kad imaš djecu i ako si većinu od zajedničkih godina bio sretan i zadovoljan čovjek.

    avatar

    10.03.2011. (08:57)    -   -   -   -  

  • ds

    možeš li staviti mail na blog?

    avatar

    10.03.2011. (08:58)    -   -   -   -  

  • nataša

    ne mora ti biti žao, jer meni, u konačnici nije. ispada da je to najbolje što je za mene učinio,
    ili drugim riječima, potaknuo je mene da učinim nešto za sebe. život je lijep ! :-)))))

    avatar

    10.03.2011. (10:00)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    perspektiva je u najmanje ruku čudna, ali gdje danas više ima manje čudnih perspektiva, ovisi što ti želiš, ako trebaš pokrpat ponos više nego trenutno biti s njom barem privremeno razdvajanje je logičan korak, nitko ne kaže da možda nećeš promijeniti mišljenje, ili da će ga ona promijeniti...nisam prava osoba za komentar oko toga što je više a što manje dramatično u vezama jer je meni brak kakav ste vi imali daleko bolja opcija od mnogih vjernih brakova koji su disfunkcionalni, ali tu je prvo i jedino pitanje kako je tebi, ako je preteško makni se,i posveti se tome kako je tebi(pretpostavljam da djeca nisu mala) dalje ćeš vidjeti u hodu...pozdrav

    avatar

    10.03.2011. (10:10)    -   -   -   -  

  • halelujah

    vjerojatno je ovako tekao razgovor između nje i ljubavnika
    ona: ti znaš da moje srce pripada mom mužu
    ljubavnik: ali imaš ti i drugih organa draga
    ona: ok, gdje ćemo?
    nemoj bedirati zbog takve fufe...

    avatar

    10.03.2011. (10:40)    -   -   -   -  

  • Elyca

    izgubio si vrijeme...sad još razmišljaš o sebi, o njoj...o krivici...još ti nisi dovoljno "sazrio" ...ali sutra ćeš samo razmišljat o izgubljenom vremenu
    ....sretno ti...i luduj malo.... veseli se...i vidit ćeš da se cijeli novi svijet otvara ispred tebe

    avatar

    10.03.2011. (10:46)    -   -   -   -  

  • slično

    Ti si uspješan i voliš kontrolu. I sigurno je tvoj život jedna velika jurnjava i stres.
    Pitam se da li su ona trojica gledali i vidjeli (ili davali takav dojam) nju, baš nju, njenu
    osobu, a ne ono što je predstavljala tebi, djeci, okolini: ženu, majku, kućanicu. zaposlenicu i hrpu toga još.
    Sex nije osnova ženske prevare, već upravo izražaj, krik da je se primijeti, mislim.

    avatar

    10.03.2011. (10:49)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    I meni se čini Shelly K..., da žene više sakupljaju nezadovoljstvo bez reakcije, a onda učine nešto dramatično, ali to je možda tek muški kut gledanja. Bez i primisli kako sam ja savršen čovjek, da pouzdano znam da sam učinio koliko znam i mogu. Dalje očito nije na meni.
    Estate, ja cijelog života radim što volim i želim, pa ću i dalje. Svejedno mi je oduzeta druga polovina života. Možda griješim, ali s ne tako dalekom pedesetom, ne vjerujem baš u novi početak na tom polju. Nekako mislim da u životu zbilja igra ona sve u svoje vrijeme....
    pp, pogrešno si razumio, ja nisam ljut ni na koga. Niti se trebam svetiti. Samo mislim da bih se lakše vratio u ravnotežu s jasnijim razlozima. makar i u vidu shvaćanja vlastitih pogrešaka.
    Nodus, ne nije stvar ega. Zbilja se nisam nikada smatrao najboljim u ičemu. Ali sam prilično dobar u mnogočemu. Znajući da ima boljih. Stvar je naprosto mira, stabilnosti, definiranosti. A život jest izgubljen. Bar u smislu kompleta, pripreme za iduće faze. Sve u svoje vrijeme treba riješiti, a vrijeme je prošlo. Šanse za normalan život su mi bar bitno umanjene. Da zavodim žene od 40-50 godina? Prosim ih? Nije to malo smiješno?
    Joanna..., nisam baš siguran da se taj osjećaj u sebi može promijeniti, mišljenje. To nema veze s ljubavi ili strašću za njom, ili ikim. Osjetio sam preveliki pritisak i bespomoćnost, otišao. Ne bih sigurno da nisam. Ja nju ne smatram velikim svjetskim zlom, samo neodgovarajućom za sebe, u tom kompletu, na vazi njezinih dobrih i loših strana.
    Slično, naravno da su joj morali davati nešto što ja nisam. Znao ili stigao. Ali bar posljednjih desetak godina ja, mi, moramo malošto izvan normalnog poslovanja, nemamo više omču oko vrata. hoću reći da je dala kakv znak, kao što i jest kadikad, siguran sam da bih se htio i stigao posvetiti tome. Ako je bilo u mojoj moći. Nisam lud za kontrolom, samo narav posla traži organiziranost, planiranje. Bukvalno, nešto nikako ne mogu danas, ali mogu sutra, ne mogu 1.7. na godišnji, ali sasvim sigurno mogu 10......, na prvoklasni! Tako. E, sada, što je meni kompliment da me netko smatra pouzdano definiranim, uzima zdravo za gotovo, a po tvojim riječima, to je skoro uvreda za žene, to onda jest moja zabluda. Ja uživam što ne moram ići iza leđa svojim majstorima, što nikada nisam morao ići za djecu u školu iznenada provjeravati, ili nadzirati ženu. Ili ona mene. Čovjek takav postane...ili ne!

    avatar

    10.03.2011. (11:42)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Nije ona učinila tebi krivo i pogrešno, nego - ako itko - onda ti njoj. Osobi koju se voli ne čini se krivo time da se spava ili flerta s drugim osobama, nego time da joj se zabranjuje stvari (npr. da spava ili flerta s drugim osobama). Zar je to ponašanje među zrelim ljudima - zabranjivati? To je oblik tiranije, preciznije na način pasivne agresije: ako me voliš, neće te zanimati drugi muškarci, ako si sa mnom, nije ti dozvoljeno drpati se sa drugima, propisujem ti imperativ zaglupljujuće monogamije (odnosno, u njenom slučaju monoandrije). Ići sprečavati, sabotirati, bacati klipove pod noge osobi koju volimo u onome što si ona želi?! Tfuj, i to mi je neka ljubav!
    Ta faca koju si nam tu napravio, ta poza žrtve kojom pokušavaš iskamčiti odobravanje, sažaljenje, podršku, smilovanje, i ostatak spektra emocionalnog džuda, će ti kod nekoga možda upaliti - odjebi ih, te koji bi te tješili i davali ti za pravo (i pogotove ove totalne magarce koji bi nju okrivljavali, nazivali pogrdno ''fufom'' itd.). Ja ti savjetujem da se okaneš premise po kojoj netko može biti nečija žena. Trgni se, ti nemaš pravo (nitko nema) od druge osobe zahtijevati to što si ti od nje dvije decenije očekivao. Ne ti, ona se tu ponašala zdravo i normalno; a ti bi se trebao malo zamisliti nad sobom, osloboditi se tog pretpotopnog, zloćudnog kodeksa seksualne moralnosti koji ti je usađen (i ne samo tebi). Žena ti je učinila uslugu, ne dopusti da ti ta prilika promakne, bez da ju iskoristiš da dođeš k sebi!
    Nodus ti je najpametnije rekao. A ti njemu? ''Da zavodim žene od 40-50 godina?'' Da, pa naravno, dabome. Zašto ne? Stvarno ne razumijem taj začuđeni upitnik.

    avatar

    10.03.2011. (11:53)    -   -   -   -  

učitavam...