Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • fanny

    Kako si povukao paralelu s Gruntovčanima, otkako ih daju na TV-u, nikako mi ta sličnost Dudeka i naših širokih slojeva ne ide iz glave...
    Usrali su se ko grlice, uzdrmala se fotelja po prvi put. Nije to ni blizu pravim prosvjedima, ali je barem krenulo s mrtve točke.
    Bio je kod nas prosvjed u nedjelju, živa sprdačina, sakupilo se pedesetak ljudi. Što ćemo kad nam u selu malom, vlada otpadnička ekipa bivših članova HSLS-a, s Đurđom iz sjene...
    Juniorka se ne namjerava udati, odlučila je biti single barem do tridesete, tako da ništa od povećanja stambenog prostora :)
    Pozdravček :)))

    avatar

    10.03.2011. (09:35)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Znaš kaj, Fanny. Dopizdilo mi je da nas se drži za neuke, neinformirane budale. Ipak smo u 21. stoleću, informacije su dostupne svima tko ih želi naći. Jedini je problem, moći razlučiti prave stvari od besmislica, a to je već limitirano stupnjem pojedinačne obrazovanosti i onoga što nazivamo općom kulturom. U svakom slučaju, sigurno sam informiraniji, obrazovaniji i općenito kulturniji od jednog šeksa, hebranga ili miklenića. Prema tome, tko su oni da mene pokušavaju bilo čemu podućiti. A dotični, ne samo da me farbaju, nego me pokušavaju i lakirati! Trend prosvjednika je - povećanje brojnog stanja. Tu se više ništa ne može učiniti, stvari se kotrljaju, kako se kotrljaju...:)

    ...Glede juniorke, imam to doma u duplikatu. Sve mi je teže podnositi ono što je popularno nazvano - zajedničkim kućanstvom. Star sam i čangrizav, ide mi na kreketanje...:))))))

    avatar

    10.03.2011. (12:46)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    misliš da je to tak?...da su se ufrkirali...an general..zbog toga?...hmmm..interesantno...

    avatar

    11.03.2011. (08:27)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Naravno da je tako, gamad je u ime naroda obećala dati Hrvatsku i sad su u panici...

    avatar

    11.03.2011. (13:34)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ....Evo vidiš da imam pravo. Pogledaj izjave nakon intelektualnog brainstorminga kod Josipovića. Glavna tema je kako uglazbiti najpovoljniji termin referenduma. Sve mora biti podređeno tome, a naš svakodnevni jad i očaj je periferna stvar...

    avatar

    12.03.2011. (08:50)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Ovim postom stisnuo si pravi gumb. :-))

    I onda mi je palo na pamet nešto, što sam napisala na Novoj Politici, pa me jako zanima što ti misliš o tom mom branstormingu ....

    cit.

    " obzirom na najnoviji post @ saggitariusclassica, gdje odlično precizira što je političarima najbolnija točka, a obzirom i da tu našu još dosta neinformiranu javnost treba senziblizirati za EU tematiku i problematiku – predlažem da pišemo Udruzi Volim Hrvatsku NE u Eu, i to putem one opcije Reply All ( tako da svi vide, a ne samo da odlučuje ekipa odzgora ) tko god je dobio na svoju adresu njihov mail, dakle da pišemo neka nam pošalju ( kupit ćemo ili štampati sami ) velike plakate NE u EU , kako bi ih stavili na svoje kućne fasade, balkone, ili transparente u dvorištu. Pa će se susjedi zainteresirati, a u većim sredinama bit će baš zgodno vidjeti reakciju likova na vlasti. Mi to smijemo napraviti, bez da nas se okrivljuje za nešto tipa paljenja zastave i sl. To nije agresivno, samo daje do znanja što mislimo. To je odličan predtekst za susjede, pa im nakon nekog vremena u poštanske sandučiće stavimo par jednostavih i argumenitranih činjenica da se zamisle o EU tematici i problematici. S ljudima treba jednostavno, vidim kakvi su ljudi u susjedstvu, npr.

    Nadalje, u tom pismu ekipi iz Volim HR, ne u EU u istom ( Replay All ) pismu treba predložiti da se naprave timovi za provođenje kontrolnog referenduma , što sam opisala ranije - bitno je da te prijedloge vide svi koji su članovi te Udruge, jer to su uglavnom ok ljudi, i sve mora biti svima dostupno i transparentno, a ne da o svemu odlučuje vodstvo udruge ( za koje ne znamo točno kakvi su ) , mi se jedino možemo pouzdati u principe demokratičnosti, otvorenosti i potpune razvidnosti, kao što veli i Pernar, onda su šanse za subverzije minimalne. "

    avatar

    14.03.2011. (17:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...