Komentari

zalauru.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • sanjalica23

    Hvala ti! Tvoj optimizam je zarazan:) idemo dalje..

    avatar

    07.02.2011. (07:14)    -   -   -   -  

  • žena

    često svratim da vidim pišeš li nešto, iako te ni ne poznajem niti mogu da osjećam ono što ti, sita se isplačem kod svakog posta, dal od sreće dal od tuge, dal od nade, ali hvala ti za svaku riječ! Sretno, uz tebe smo!

    avatar

    08.02.2011. (14:43)    -   -   -   -  

  • samo*netko

    Iako često navratim na tvoj blog da vidim ima li štogod novoga do sad nisam nikad komentirala, ali večeras jednostavno moram. Nemam problema s plodnošću, ali čim smo počeli planirati dijete naišla sam na tvoju priču i moram ti reći da ti se divim, ali te u isto vrijeme podupirem i razumijem i drago mi je da si tako uporna i ustrajna i što je najvažnije pozitivna. Od svega srca i tebi i svakome tko s tolikim žarom želi dijete želim svu sreću. Pratit ću tvoju priču i daje s nadom i uvijek s nadom da ćeš svima reći USPJELI SMO.

    avatar

    09.02.2011. (00:03)    -   -   -   -  

  • tinana

    Tek sam sad naletjela na tvoj blog, razumijem te i znam kako se osjećaš, mi smo to prolazili osam godina i kad sam digla ruke od svega i rekla sad je dosta suza, razočarenja i boli, neopisive boli i tog iščekivanja sa grčem u trbuhu i najvećom željom u srcu, prošle godine u petom mjesecu sam saznala da sam trudna - prirodno, bez ikakve medicinske pomoći na iznenađenje svih koji su uz bili uz nas sve ove godine od rodbine, lječnika, prijatelja.... Sad sam ponosna mama jedne male princeze stare mjesec dana. Želim ti svu sreću svijeta da dobiješ još jednu malu mrvicu i možda ti se desi kao i nama da te jednog dana ta mala mrvica iznenadi kad se budeš najmanje nadala. Sretno!!! ;))))))

    avatar

    11.02.2011. (11:52)    -   -   -   -  

  • me

    Tikice, ja te volim :-)

    avatar

    11.02.2011. (23:01)    -   -   -   -  

  • Leva

    Ljubnem te tako hrabru eto :))

    avatar

    12.02.2011. (21:22)    -   -   -   -  

  • rovinj

    ima nas više koji čekamo lijepe vijesti. Puno sreće

    avatar

    15.02.2011. (21:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...