Dobrodošla u virtualni svijet druženja. Baš lijepo što imamo još jedan blog sa receptima, uvijek su dobro došli. Baš ću probati napraviti ovaj tvoj čobanac kada uhvatim ta 2 sata vremena. Nego pitanje: spominješ u tekstu 2/3 crvenog vrhnja... o čemu se radi? Greška, pa si mislila kiselo vrhnje ili je ipak to nešto drugo? Veliki pozdrav!
31.01.2011. (10:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma da! Crveno kiselo vrhnje, ono sa 20% mliječne masti! Piše gore u popisu namirnica ;) sad ću još promjeniti. Hvala! A hvala i na dobrodošlici! Pozdrav tebi, pusa curi!
31.01.2011. (10:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rabarbara
Fino, fino... Molimo brzo i recept za okruglice od parmezana i sličkice (i recept) peciva-cvjetića! Hvala!
31.01.2011. (11:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Juliere
Dobrodošla u virtualni svijet druženja.
Baš lijepo što imamo još jedan blog sa receptima, uvijek su dobro došli. Baš ću probati napraviti ovaj tvoj čobanac kada uhvatim ta 2 sata vremena. Nego pitanje: spominješ u tekstu 2/3 crvenog vrhnja... o čemu se radi? Greška, pa si mislila kiselo vrhnje ili je ipak to nešto drugo? Veliki pozdrav!
31.01.2011. (10:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Ma da! Crveno kiselo vrhnje, ono sa 20% mliječne masti! Piše gore u popisu namirnica ;)
sad ću još promjeniti. Hvala! A hvala i na dobrodošlici! Pozdrav tebi, pusa curi!
31.01.2011. (10:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Rabarbara
Fino, fino... Molimo brzo i recept za okruglice od parmezana i sličkice (i recept) peciva-cvjetića! Hvala!
31.01.2011. (11:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Stiže uskoro ;) !
31.01.2011. (12:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
megi
gospođo, molim vas ako možete staviti recept za one fine kiflice koje smo jeli kod vas dok ste još bili u zagrebu :-)
31.01.2011. (16:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Poštovana gospođo Megi, može naravno :) a i nešto slično slijedi već za 2 dana!
01.02.2011. (09:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Dobrodošla! Čestitam ti na uspješnom kreiranju bloga, želim ti puno uspjeha i puno recepata:) Uvijek se veselim receptima:)
02.02.2011. (17:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nesto se kuha!
Hvala Sanela! ni ovdje neće biti zdrave hrane ;)
02.02.2011. (22:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...