Hole je slatko vrhnje na biljnoj bazi.. I dalje je slatko vrhnje.. Isto ko što je margarin na biljnoj bazi, za razliku od maslaca na mliječnoj, a ljudi ga svejedno koriste umjesto maslaca.. Hole mi se lijepo istuče u šlag za razliku od Dukatovog slatkog vrhnja, bolje mi paše po okusu u kremi od mliječnog, i zato ga se držim i dalje.
25.01.2011. (15:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jelena-foodforthought
Evo još jednog novog bloga. Svaki put se obradujem kada naletim na novi blog i još jednog zaljubljenika u kuvanje. Hvala na lepom komentaru i nadam se da ćete se sladiti pogačicama. Ja moje volim sveže, pa kad sve napravim ide u friz i onda ih zagrevam u mikrotalasnoj, pa su kao iz rerne. Volela bih kada bi na tvojm blogu bio gadget FOLLOW, jer mnoge od nas nemaju facebook stranicu niti RSS, pa bi tako mogla pratiti redovno šta se kuva kod tebe. Kod mene imaš blogroll, pa skokni i pregledaj blogove i pridruži se velikoj zajednici blogera. Pozdrav iz Zemuna!
25.01.2011. (16:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
da, ali margarin nema isto ime kao i maslac... a ljudi ga koriste jer je jeftiniji. nego, probaj od veronike slatko vrhnje. makar, ja još uvijek mislim da je svako vrhnje od mlijeka od koje god firme (ne volim ni ja dukat) bolje po okusu od ovoga...
25.01.2011. (20:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dosla sam se opet divit :) prelijepo je ovo, ti moras otvoriti trgovinu svojim cupcakesima. tu u becu ima jedna koja se jako isfurava na te cupcakes ali tvoji su puno ljepsi a mislim da ti je i topping ukusniji. naime tamo topping ne rade sa cream cheese nego je sve nekako prepackasto i prekiselo u ustima. samo je jedna vrsta bila ok, moram provjeriti jesu li se nakon kritika s raznih strana popravile.....ako zelis poslat cu ti link da vidis kako rade :)
26.01.2011. (11:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
26.01.2011. (21:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
e-sidora
jao, kako ti je lijep blog! ženstven, pun super recepata... :) drago mi je što si se priključila mojim pratiteljima. pozdrav! isidora (e-sidora.blogspot.com) ♥
27.01.2011. (09:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Došla sam na tvoj blog preko linka kod Neverina i što da ti kažem - oduševljena sam!
I ja sam muffinoljupka, možda stavim koji recept na svoj blog. Što se ukrašavanja tiče, vrhunac moje slastičarske karijere bio je kad sam na nutella cheesecake od ticino mase napravila klizalište s hokejašima. Bila je to rođendanska torta za mužića, bivšeg hokejaša.
31.01.2011. (02:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Amberka
sve super, lijepo, detaljno, ALI! ja ću po milijunti put reći... hole nije slatko vrhnje nego biljno vrhnje... to nije kravu u životu vidjelo...
25.01.2011. (15:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Charmpam cookies
Hole je slatko vrhnje na biljnoj bazi.. I dalje je slatko vrhnje..
Isto ko što je margarin na biljnoj bazi, za razliku od maslaca na mliječnoj, a ljudi ga svejedno koriste umjesto maslaca..
Hole mi se lijepo istuče u šlag za razliku od Dukatovog slatkog vrhnja, bolje mi paše po okusu u kremi od mliječnog, i zato ga se držim i dalje.
25.01.2011. (15:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jelena-foodforthought
Evo još jednog novog bloga. Svaki put se obradujem kada naletim na novi blog i još jednog zaljubljenika u kuvanje. Hvala na lepom komentaru i nadam se da ćete se sladiti pogačicama. Ja moje volim sveže, pa kad sve napravim ide u friz i onda ih zagrevam u mikrotalasnoj, pa su kao iz rerne.
Volela bih kada bi na tvojm blogu bio gadget FOLLOW, jer mnoge od nas nemaju facebook stranicu niti RSS, pa bi tako mogla pratiti redovno šta se kuva kod tebe. Kod mene imaš blogroll, pa skokni i pregledaj blogove i pridruži se velikoj zajednici blogera.
Pozdrav iz Zemuna!
25.01.2011. (16:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Amberka
da, ali margarin nema isto ime kao i maslac... a ljudi ga koriste jer je jeftiniji. nego, probaj od veronike slatko vrhnje. makar, ja još uvijek mislim da je svako vrhnje od mlijeka od koje god firme (ne volim ni ja dukat) bolje po okusu od ovoga...
25.01.2011. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
ma prekrasno! stvarno si se jako potrudila i jako zavidim nagradjenima :)))))). nista, ne preostaje mi nista drugo nego sutra ovo sama napraviti :D.
25.01.2011. (21:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
dosla sam se opet divit :) prelijepo je ovo, ti moras otvoriti trgovinu svojim cupcakesima. tu u becu ima jedna koja se jako isfurava na te cupcakes ali tvoji su puno ljepsi a mislim da ti je i topping ukusniji. naime tamo topping ne rade sa cream cheese nego je sve nekako prepackasto i prekiselo u ustima. samo je jedna vrsta bila ok, moram provjeriti jesu li se nakon kritika s raznih strana popravile.....ako zelis poslat cu ti link da vidis kako rade :)
26.01.2011. (11:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Radila sam Red velvet tortu, i baš mi je bio fora crveni biskvit. Sigurno bi mi se i cupcakes svidio:)
26.01.2011. (19:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LoveToRead
Ovo izgleda savršeno i vrlo ukusno...
26.01.2011. (21:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
e-sidora
jao, kako ti je lijep blog! ženstven, pun super recepata... :) drago mi je što si se priključila mojim pratiteljima. pozdrav! isidora (e-sidora.blogspot.com) ♥
27.01.2011. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Zapeo mi je za oko vec taj recept i prije ali nikako napraviti, hvala na ovako detaljnom opisu.
Lijepo ukraseni cupcakes!
27.01.2011. (22:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kulerica
Došla sam na tvoj blog preko linka kod Neverina i što da ti kažem - oduševljena sam!
I ja sam muffinoljupka, možda stavim koji recept na svoj blog. Što se ukrašavanja tiče, vrhunac moje slastičarske karijere bio je kad sam na nutella cheesecake od ticino mase napravila klizalište s hokejašima. Bila je to rođendanska torta za mužića, bivšeg hokejaša.
31.01.2011. (02:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gola Baba
Ja sam jednom riječju oduševljena, i idejom i bojom cuppića i ukrašavanjem.... jednostavno prekrasno i morat će što prije biti isprobano! :)
31.01.2011. (19:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...